Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']Witam :multi::multi::multi:

to ślicznie że TZ zabrał Cię na sushi :)
a z reczniczkiem też bym nie wiedziała co zrobić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

u nas nie do pomyślenia jest żeby autobus się zatrzymał gdzieś indziej niż na przystanku...pamiętam jak kiedyś był super korek na ulicy a ja w autobusie...a było to w sumie przy samej mojej ulicy więc podchodzę do kierowcy i pytam się czy otworzyłby mi drzwi ja bym wyszła bo tutaj mieszkam a on na mnie z pyskiem że nie może wysadzać ludzi w miejscach nie będących przystankami :roll:
Jakby mu to coś robiło...i tak staliśmy w korku przy samym krawężniku.

Jak mój kuzyn przyjedzie i będzie robił sushi to zaproszę Ciebie skoro tak lubisz :)
Bo on to maniak :evil_lol::evil_lol:

yaaa to chetnie wpadnie jeszcze powiedz ze oglada naruto i ubiera sie jak kakashi ^^
[quote name='Niki-lidka']heheh ja tez nie wiedzialam co sie robiz zrecznikiem poki nie poszlam i nie sprawdzilam...teraz juz wiem:):):)

do odwaznych swiat nalezy - proboj :)

[quote name='basia bonnie']no to ciekawy dzień miałaś :)

a no baardzo :)

[quote name='Marta_Ares']heh fajnie spedzony dzien:evil_lol:

Ja dzisiaj wyciagam tzta na lyzwy i bede go uczyla jezdzic:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

powodzenia :)))

za tydzien chcialabym isc na ramen ^^
26 zl za zupe no ale nie wazne

dzisiaj wszedzie szukalam normalnych czarnych skorzanych rekawiczek bez ocieplenia i ZADNEGO wzorku ... nie ma ... ;p oczywiscie po drodze musialam ich tez w zoologu poszukac ^^ dowiedzialam sie ze moj ulubiony pan z zoologa tez zaglada na dogo :evil_lol:

troche starych fotek :)