Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

niedzwiadek:) napisał(a):
ale wypas to sotatnie!
A tak swoja droga ja juz si poddalam co do rozpieszcania przez jednych, a szkolenia przez drugich, moj mnie slucha, a jak dbasz tak masz reszty rodzinki nie:eviltong:

...ja zrobilam tak samo...tylko teraz jak cos z psem nie tego to jest : lidka wez psa, lidka uspokoj psa, lidka zawolaj psa, lidka z psem trzeba do weta, lidka psa trzeba wykapac bo sie wytarzal na spacerze,lidka psu rzepa sie przyczepila, lidka po psa trzeba isc bo uciekl...itp itd:evil_lol:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
...ja zrobilam tak samo...tylko teraz jak cos z psem nie tego to jest : lidka wez psa, lidka uspokoj psa, lidka zawolaj psa, lidka z psem trzeba do weta, lidka psa trzeba wykapac bo sie wytarzal na spacerze,lidka psu rzepa sie przyczepila, lidka po psa trzeba isc bo uciekl...itp itd:evil_lol:

No to mam to samo tyle, ze kapac, wyprowadzac, chodzic do weta to od razu bylo wiadomo ze bede ja i nawet sie nei zastanawiam ze moglby ktos inny, ale faktycznie jak Scoob zaczyna szalec to ja w glowe dostaje bo ciagle jest tylko, ze mam go uspokajac jakby to byla jakas wielka sztuka:shake:

Posted

niedzwiadek:) napisał(a):
No to mam to samo tyle, ze kapac, wyprowadzac, chodzic do weta to od razu bylo wiadomo ze bede ja i nawet sie nei zastanawiam ze moglby ktos inny, ale faktycznie jak Scoob zaczyna szalec to ja w glowe dostaje bo ciagle jest tylko, ze mam go uspokajac jakby to byla jakas wielka sztuka:shake:

ja mysle, ze oni po prostu sie obawiaja ze pies ich oleje:evil_lol: wiec wola na nas troche pokrzyczec...wiadomo, ze my tak czy inaczej jakos zareagujemy:diabloti: a moj psiak po prostu doszedl pare lat temu ( ma 8 ) do wniosku, ze oni sami nie wiedza czego chca wiec po co on ma sobie zawracac glowe proba zrozumienia o co im chodzi tym razme...w sumie to on ma racje...ja powinnam miec takie podejscie do mojej rodzinki od dawna:diabloti:

Posted

Artystyczne bardzo ładne :)
A te przeróbki Julix i Sugarr niesamowite :loveu:
Boski.. Logan .. Posłaniec psich bogów .. - jak to bosko brzmi:diabloti:

Pozdrawiamy :)