sacred PIRANHA Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 niedzwiadek:) napisał(a):ale wypas to sotatnie! A tak swoja droga ja juz si poddalam co do rozpieszcania przez jednych, a szkolenia przez drugich, moj mnie slucha, a jak dbasz tak masz reszty rodzinki nie:eviltong: ...ja zrobilam tak samo...tylko teraz jak cos z psem nie tego to jest : lidka wez psa, lidka uspokoj psa, lidka zawolaj psa, lidka z psem trzeba do weta, lidka psa trzeba wykapac bo sie wytarzal na spacerze,lidka psu rzepa sie przyczepila, lidka po psa trzeba isc bo uciekl...itp itd:evil_lol: Quote
puzzle Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Niki-lidka napisał(a):...ja zrobilam tak samo...tylko teraz jak cos z psem nie tego to jest : lidka wez psa, lidka uspokoj psa, lidka zawolaj psa, lidka z psem trzeba do weta, lidka psa trzeba wykapac bo sie wytarzal na spacerze,lidka psu rzepa sie przyczepila, lidka po psa trzeba isc bo uciekl...itp itd:evil_lol: No to mam to samo tyle, ze kapac, wyprowadzac, chodzic do weta to od razu bylo wiadomo ze bede ja i nawet sie nei zastanawiam ze moglby ktos inny, ale faktycznie jak Scoob zaczyna szalec to ja w glowe dostaje bo ciagle jest tylko, ze mam go uspokajac jakby to byla jakas wielka sztuka:shake: Quote
sacred PIRANHA Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 niedzwiadek:) napisał(a):No to mam to samo tyle, ze kapac, wyprowadzac, chodzic do weta to od razu bylo wiadomo ze bede ja i nawet sie nei zastanawiam ze moglby ktos inny, ale faktycznie jak Scoob zaczyna szalec to ja w glowe dostaje bo ciagle jest tylko, ze mam go uspokajac jakby to byla jakas wielka sztuka:shake: ja mysle, ze oni po prostu sie obawiaja ze pies ich oleje:evil_lol: wiec wola na nas troche pokrzyczec...wiadomo, ze my tak czy inaczej jakos zareagujemy:diabloti: a moj psiak po prostu doszedl pare lat temu ( ma 8 ) do wniosku, ze oni sami nie wiedza czego chca wiec po co on ma sobie zawracac glowe proba zrozumienia o co im chodzi tym razme...w sumie to on ma racje...ja powinnam miec takie podejscie do mojej rodzinki od dawna:diabloti: Quote
Yakubbo Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Jeszcze pare fotek artystycznych by diabelkowa :) Prosze bardzo :modla: :seeyeah: Quote
Likaa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Artystyczne bardzo ładne :) A te przeróbki Julix i Sugarr niesamowite :loveu: Boski.. Logan .. Posłaniec psich bogów .. - jak to bosko brzmi:diabloti: Pozdrawiamy :) Quote
wiq Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 nareszcie duuużo zdjęć :multi: Bossski Logan :P Quote
diabelkowa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 zdjec jest duzo tylko komus sie nie chce zgrywac ich :siara: Quote
wiq Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 zaraz Ci się zachce, lebrze! :mad: :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 wiq napisał(a):zaraz Ci się zachce, lebrze! :mad: :evil_lol: Kuba slyszysz ? to do ciebie bylo:diabloti: Quote
wiq Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 z facetami trzeba krótko i zwięźle! :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 w kagancu i na smyczy :siara: ;) Quote
furciaczek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 swietne fotki:loveu: a do szkolenia facetow polecam metode klikierowa:evil_lol: ale niestety nie ze wszystkimi sie tak da:diabloti: Quote
Yakubbo Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 :scared:To ja sie zmywam - za duzo bab chce tu krotko trzymac :seeyeah: :eviltong: Quote
furciaczek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Logan to taki usmiechniety na tych fociach za to diabelkowa jakas taka nie w sosie:evil_lol: piesek w kosc dal czy fotograf:cool3: Quote
diabelkowa Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 i jeden i drugi ;) ci faceci ... Quote
puzzle Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ja tez zdecydowanie polecam klikera do facetow:diabloti: Duzo fotek na dwie godzini nam starczy:eviltong: Quote
Recommended Posts