Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

diabelkowa napisał(a):
juz obiecuje przestrzegac regulaminu tego o tych 5 fotkach nie doczytalam ...:oops: :oops:

i to jest właśnie fenomen :evil_lol: o wielkości wszyscy doczytali ,ale już o ilości i cytowaniu nie :mad: :diabloti:

Posted

Dzis mialam TROCHE aktywny dzien ;) rano do weta z Logankiem potem porzadki potem z Loganem na spacer z Logana przelaczylam sie na rower z roweru na konia z konia z nowu na rower z roweru na autobus z autobusu na balon z balonu na koncert Red Hotow z koncertu na tramwaj z tramwaju na autobus i z autobusu do wanny :diabloti: jakies pytania ? :) fotki beda jutro:)

Posted

widzialam tylko stadion z balona ;) z paralotni nie :) teraz fotki ;]

tutaj diabelkowa na Becie ale z niej uparta cholera zupelnie jak ja :loveu: :diabloti: tak sie buntowala ale ja nie dawalam za wygrana i w koncu po dluuugiej walce sie poddala :)))

wrrr ah ta jakosc... KUBA NASTEPNYM RAZEM BIERZESZ CYFROWKE!!

Posted

na koniach u Kuby na ogrodku na pukowca pan ma klacz :) a na balonie to na Wielkiej Lace byl balon i sie ladnie pousmiechalam do jednego pana i moglam sie przeleciec:diabloti:

Posted

Zrobilam(tak tak ja sama :))) Logankowi szelki szerokie do sportow normalnie prawie jak ManMat ;)(prawie robi wielka roznice)

i nasz nowy rogzik z allegro :))) slabo wyszedl na zdjeciu

• 3 weeks later...
Posted

na wakacjach bylismy w Milowce gdzie Logankowi bardzo sie podobalo plywanie na materacu :) byl taki dumny mina powazna i udawal ze byl wladca wszystkiego ;] dumny jak lew

gorzej jak ten lew wpadl do wody ;)

a na wieczornych spacerkach podziwialismy niebo

albo chodzilismy do cukiernii :)

Posted

Ach ten kaganiec:evil_lol: , olek juz mnie nie polubi:diabloti:

Logan mnie zuroczyl i jeszcze ta jego kochana minka:loveu: . Naprawde jest boski!

Szelki:-o chyba sie nei wypowiem bo nie jestem wstanie...

Rogzik sliczny:razz: