Vectra Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 diabelkowa napisał(a):juz obiecuje przestrzegac regulaminu tego o tych 5 fotkach nie doczytalam ...:oops: :oops: i to jest właśnie fenomen :evil_lol: o wielkości wszyscy doczytali ,ale już o ilości i cytowaniu nie :mad: :diabloti: Quote
diabelkowa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 to teraz regulaminowo 5 fotek z Borkow :) to mi sie najbardziej podoba:loveu: Quote
diabelkowa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Dzis mialam TROCHE aktywny dzien ;) rano do weta z Logankiem potem porzadki potem z Loganem na spacer z Logana przelaczylam sie na rower z roweru na konia z konia z nowu na rower z roweru na autobus z autobusu na balon z balonu na koncert Red Hotow z koncertu na tramwaj z tramwaju na autobus i z autobusu do wanny :diabloti: jakies pytania ? :) fotki beda jutro:) Quote
wiq Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 mogłaś na paralotni przylecieć nad stadion:evil_lol: był taki jeden:D:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 widzialam tylko stadion z balona ;) z paralotni nie :) teraz fotki ;] tutaj diabelkowa na Becie ale z niej uparta cholera zupelnie jak ja :loveu: :diabloti: tak sie buntowala ale ja nie dawalam za wygrana i w koncu po dluuugiej walce sie poddala :))) wrrr ah ta jakosc... KUBA NASTEPNYM RAZEM BIERZESZ CYFROWKE!! Quote
Madzika Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Gdzie byłaś na koniach? A gdzie na balonie o koncert nie pytam wiem gdzie byl słyszałam :P:cool3: Quote
diabelkowa Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 na koniach u Kuby na ogrodku na pukowca pan ma klacz :) a na balonie to na Wielkiej Lace byl balon i sie ladnie pousmiechalam do jednego pana i moglam sie przeleciec:diabloti: Quote
diabelkowa Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 no no ;) prosze podbijajcie czasem bazarek dla oskarka :) wieczorkiem bedzie troche fotek. Quote
diabelkowa Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Zrobilam(tak tak ja sama :))) Logankowi szelki szerokie do sportow normalnie prawie jak ManMat ;)(prawie robi wielka roznice) i nasz nowy rogzik z allegro :))) slabo wyszedl na zdjeciu Quote
Yakubbo Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Sliiiiczne szeleczki!! w realu wygladaja 100x lepiej jak na fotce :D Quote
Yakubbo Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Hehe tak dla rozluznienia atmosfery dwa filmiki z wczorejszej Akcji scisle tajnej o kryptonimie p.Ula :P http://pl.youtube.com/watch?v=WUw8uJv8KEU http://pl.youtube.com/watch?v=3tFu_vXKWFE :P Quote
diabelkowa Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 ogolnie milo ze nas ktos odwiedza :P Quote
Yakubbo Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Jak to ja odwiedzam 3 razy dziennie codziennie :P Quote
diabelkowa Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Przygotowania do wyjazdu czas zaczac :D Quote
Madzika Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Zaglada tylko jakos eniw eim o co w tych filmikach chodzi :razz: Gdzie jedziecie? Quote
diabelkowa Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Jedziemy do Milowki Co do filmow to jechalismy z Kuba czekac na taka pania Ule taka nasza dogomaniacka misja http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75044&page=25 tutaj jest caly watek pani Uli :) ma 5 psow... Quote
diabelkowa Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Wrocilismy z wakacji a do nas tu nikt nie zaglada ?:( Quote
diabelkowa Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 na wakacjach bylismy w Milowce gdzie Logankowi bardzo sie podobalo plywanie na materacu :) byl taki dumny mina powazna i udawal ze byl wladca wszystkiego ;] dumny jak lew gorzej jak ten lew wpadl do wody ;) a na wieczornych spacerkach podziwialismy niebo albo chodzilismy do cukiernii :) Quote
puzzle Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Ach ten kaganiec:evil_lol: , olek juz mnie nie polubi:diabloti: Logan mnie zuroczyl i jeszcze ta jego kochana minka:loveu: . Naprawde jest boski! Szelki:-o chyba sie nei wypowiem bo nie jestem wstanie... Rogzik sliczny:razz: Quote
diabelkowa Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 a taki ladny ogrodek byl w cukierni a tak sie spi ;] tu nad rzeka sie wszystkich bacznie obserwuje ;] Quote
Recommended Posts