Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

siem zaplątałem:loveu:
http://img501.imageshack.us/img501/2109/picture139za2.jpg

[quote name='Niki-lidka']
ja stawiam na indywidualne podejscie do kazdego psa i nikt mi nie wmowi ze z kazdym psem jest przeciez tak samo ( a są tacy ktorzy mi to wpieraja!)

tu się zgadzam:p z poprzednią częścią w zasadzie też;)
nie lubię bardzo słowa 'dominant', 'osobnik alfa', bo przecież nie żyjemy w wilczym stadzie, co ma piernik do wiatraka;)
naciskam zaś na to, żeby być dla własnego psa przewodnikiem, w ścisłym tego słowa znaczeniu. aby pokazywać mu, jak sie poruszać w tym porąbanym świecie;)

Posted

musze sie wam pochwalic ze wieczorny spacet to normalnie cud miod i orzeszki Logan robil wszystko co chcialam tam minimalne korygowanie ahhh :) mam nadzieje ze tak czesciej bedzie bo popoludniu to musialam go korygowac co chwile a wieczorem:loveu: :loveu:

Posted

diabelkowa napisał(a):
dzisiaj rano tez spacerek byl cudowny troche popileczkowalismy nie wiedzialam ze logan umi latac ;) w prawdzie w locie nie umial zlapac pilki ale wszystko przed nami ;)

hihi moj sie nie nauczyl lapac w locie...podejrzewam ze on sie boi albo jest wygodny i woli sobie podbiec jak juz na trawce lezy:evil_lol:

Posted

Madzika napisał(a):
A wiec po 3 dniach musztry sobie już odpuszczasz??:cool1:

zartujesz:diabloti:
wiq napisał(a):
e tam, dopiero się rozkręca diabłowa:diabloti:

gratulacje, mądry Logan:cool3:

dokladnie ;] ja sie dopiero rozkrecam :lol:

Niki-lidka napisał(a):
hihi moj sie nie nauczyl lapac w locie...podejrzewam ze on sie boi albo jest wygodny i woli sobie podbiec jak juz na trawce lezy:evil_lol:

no pisze ze doskakuje ale zle jakos to wymierza i nie trafia na ta pikle ;) bedzie dobrze :) od razu lepiej mi sie pracuje jak widac chociaz troche sukcesy :) ja widze je duze :cool3:

tylko jak to bedzie w roku szkolnym jak mama za wszelka cene bedzie chciala z nim wychodzic na spacer w poludnie....

Posted

diabelkowa napisał(a):

tylko jak to bedzie w roku szkolnym jak mama za wszelka cene bedzie chciala z nim wychodzic na spacer w poludnie....

...nie wiem jak towja mama, ale moja potrafi tylko mi psa "zepsuc" i wielogodzinne rozmowy nic nie dają...ona go zwyczajnie rozpuszcza:shake:
doszlo do tego ze ja go szkole a rodzina go rozbestwia...i teraz jak oni mowia do niego "siad" to on patrzy na mnie, czy oby napewno musi sie ich posluchac, czy moze ich olac:shake:

Posted

[quote name='Niki-lidka']moja mama rozpieszcza rozwydrza....masakra co ona z nim wyprawia:shake:

skad ja to znam...

[quote name='furciaczek']ja chce foty:diabloti: :mad:

to beda przerobki :
oto co zrobila Julix

tu bardziej wyosstrzone

a to sugarr:

Posted

ale wypas to sotatnie!
A tak swoja droga ja juz si poddalam co do rozpieszcania przez jednych, a szkolenia przez drugich, moj mnie slucha, a jak dbasz tak masz reszty rodzinki nie:eviltong: