wiq Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 siem zaplątałem:loveu: http://img501.imageshack.us/img501/2109/picture139za2.jpg [quote name='Niki-lidka'] ja stawiam na indywidualne podejscie do kazdego psa i nikt mi nie wmowi ze z kazdym psem jest przeciez tak samo ( a są tacy ktorzy mi to wpieraja!) tu się zgadzam:p z poprzednią częścią w zasadzie też;) nie lubię bardzo słowa 'dominant', 'osobnik alfa', bo przecież nie żyjemy w wilczym stadzie, co ma piernik do wiatraka;) naciskam zaś na to, żeby być dla własnego psa przewodnikiem, w ścisłym tego słowa znaczeniu. aby pokazywać mu, jak sie poruszać w tym porąbanym świecie;) Quote
diabelkowa Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 musze sie wam pochwalic ze wieczorny spacet to normalnie cud miod i orzeszki Logan robil wszystko co chcialam tam minimalne korygowanie ahhh :) mam nadzieje ze tak czesciej bedzie bo popoludniu to musialam go korygowac co chwile a wieczorem:loveu: :loveu: Quote
diabelkowa Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 dzisiaj rano tez spacerek byl cudowny troche popileczkowalismy nie wiedzialam ze logan umi latac ;) w prawdzie w locie nie umial zlapac pilki ale wszystko przed nami ;) Quote
Madzika Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 A wiec po 3 dniach musztry sobie już odpuszczasz??:cool1: Quote
wiq Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 e tam, dopiero się rozkręca diabłowa:diabloti: gratulacje, mądry Logan:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 diabelkowa napisał(a):dzisiaj rano tez spacerek byl cudowny troche popileczkowalismy nie wiedzialam ze logan umi latac ;) w prawdzie w locie nie umial zlapac pilki ale wszystko przed nami ;) hihi moj sie nie nauczyl lapac w locie...podejrzewam ze on sie boi albo jest wygodny i woli sobie podbiec jak juz na trawce lezy:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Madzika napisał(a):A wiec po 3 dniach musztry sobie już odpuszczasz??:cool1: zartujesz:diabloti: wiq napisał(a):e tam, dopiero się rozkręca diabłowa:diabloti: gratulacje, mądry Logan:cool3: dokladnie ;] ja sie dopiero rozkrecam :lol: Niki-lidka napisał(a):hihi moj sie nie nauczyl lapac w locie...podejrzewam ze on sie boi albo jest wygodny i woli sobie podbiec jak juz na trawce lezy:evil_lol: no pisze ze doskakuje ale zle jakos to wymierza i nie trafia na ta pikle ;) bedzie dobrze :) od razu lepiej mi sie pracuje jak widac chociaz troche sukcesy :) ja widze je duze :cool3: tylko jak to bedzie w roku szkolnym jak mama za wszelka cene bedzie chciala z nim wychodzic na spacer w poludnie.... Quote
diabelkowa Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 :loveu: :siara: ach ta jakos zdjec :/... Quote
Madzik93 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ale śpiący http://img521.imageshack.us/img521/1292/070822082935kt0.jpg :loveu: A tak wogole to bryyy :) Quote
diabelkowa Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Dobry Dobry wpadaj czesciej Madzik ;] Quote
sacred PIRANHA Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 diabelkowa napisał(a): tylko jak to bedzie w roku szkolnym jak mama za wszelka cene bedzie chciala z nim wychodzic na spacer w poludnie.... ...nie wiem jak towja mama, ale moja potrafi tylko mi psa "zepsuc" i wielogodzinne rozmowy nic nie dają...ona go zwyczajnie rozpuszcza:shake: doszlo do tego ze ja go szkole a rodzina go rozbestwia...i teraz jak oni mowia do niego "siad" to on patrzy na mnie, czy oby napewno musi sie ich posluchac, czy moze ich olac:shake: Quote
wiq Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 mam tak samo :grin: tyle, że ich psy olewają, a mnie słuchają (jeszcze:evil_lol:) Quote
Helga&Ares Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 wiq napisał(a):mam tak samo :grin: tyle, że ich psy olewają, a mnie słuchają (jeszcze:evil_lol:) u mnie też tak :D:D Quote
diabelkowa Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 myslalam ze tylko ja mam takich rodzicow ... ;) Quote
furciaczek Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 moi rodzice wogole niemaja podejscia do psow:shake: Quote
diabelkowa Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 moi tylko rozpieszczaja i rozpieszczaja ... Quote
sacred PIRANHA Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 diabelkowa napisał(a):moi tylko rozpieszczaja i rozpieszczaja ... moja mama rozpieszcza rozwydrza....masakra co ona z nim wyprawia:shake: Quote
diabelkowa Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Niki-lidka']moja mama rozpieszcza rozwydrza....masakra co ona z nim wyprawia:shake: skad ja to znam... [quote name='furciaczek']ja chce foty:diabloti: :mad: to beda przerobki : oto co zrobila Julix tu bardziej wyosstrzone a to sugarr: Quote
puzzle Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 ale wypas to sotatnie! A tak swoja droga ja juz si poddalam co do rozpieszcania przez jednych, a szkolenia przez drugich, moj mnie slucha, a jak dbasz tak masz reszty rodzinki nie:eviltong: Quote
anetta Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Świetne, te ostatnie bardzo mi sie podoba :)))))))) Chociaz te z pierwsze są bardziej naturalne :) I do drukowania dałabym właśnie te ;):lol: Quote
diabelkowa Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 ja wywoluje/drukuje jedno od Julix to zaostrzone drugie od sugarr :) mam jeszcze kilka innych do drukowania ;) Quote
Recommended Posts