puzzle Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 No coz kazdy ma swoje zanie dla mnie to poprostu Logan:eviltong: Co sie nikt nie odzywa podziwiamy Loganka. Uwaga uwaga ustawia sie kolejeczka powoli kazdy zobaczy tak, tak mozna poglaskac, ale ostroznie, Logan siad o tak teraz kazdy widzi lewy profil idziemy dalej, dalej, kolejka sie przesuwa. Fotki tak prosze , prosze, ale powoli bo sie Logan tych fleszy przestraszy:diabloti: No hej ludzie gdzie jestescie??????? Quote
diabelkowa Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 niedzwiadek hehe swietna jestes :)) no widzisz nikomu sie loganek nie podoba :( Quote
puzzle Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Wszyscy sa na wakacjach;) . Mnie Logan tak zauroczyl, ze nimegoe oczu oderwac, jest cudowny:loveu: Quote
diabelkowa Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 dzieki niedzwiadek:loveu: kilka fotek special for you ;) i ja :oops: Quote
eria Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 boska ta fota Logana na materacu :lol: :loveu: Quote
puzzle Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 aaaaaaaa:loveu: jaka mordzie kochana:loveu: iiiiiiiiiiiiii:loveu: (ale glupich min narobilam przed kompem:eviltong: ) Quote
miroszki Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Po co Ci jakieś loganopodobne niskopodłogowce, kiedy masz tak pięknego Wilka Logana!!! - Pozdrawiam serdecznie, Alesja;) Quote
diabelkowa Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='miroszki'] Po co Ci jakieś loganopodobne niskopodłogowce, kiedy masz tak pięknego Wilka Logana!!! - Pozdrawiam serdecznie, Alesja;) hehe masz racje :D a co Logan najlepszy ;) [quote name='anetta']Swietny jest :))) :loveu: dzieki ;) mysle ze on o tym wie bo taki dumny chodzi ;) [quote name='niedzwiadek:)']aaaaaaaa:loveu: jaka mordzie kochana:loveu: iiiiiiiiiiiiii:loveu: (ale glupich min narobilam przed kompem:eviltong: ) to Ty tylko przed kompem a ja tak mam na codzien ;) [quote name='eria']boska ta fota Logana na materacu :lol: :loveu: hehe szkoda ze nie widzialas na zywo ;) Quote
diabelkowa Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 widoczki :)) to nasz kolega- Brutal ;) podroz do domu... Quote
Madzika Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 widziałam Cie w poniedziałek jak wchodziłaś do parku :D He musimy sie kiedys tam umówić:cool1: Quote
wiq Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 mnie się Logan podoba:cool3:;) na materacu szczególnie:lol: Quote
puzzle Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 No co sie tu nic nie rusza?! Zdjecia nowe prosimy!!:eviltong: No Logan z materacem wymiata moj nie lubil plywac do pok nie zobaczyl, ze jak mu sie wydawalo pancia sie topi bo wystaje tylko glowa i trzeba szybko do niej plynac... wejsc jej na plecy i pomoc sie utopic:angryy: Quote
diabelkowa Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 a ja zaprosze na spotkanko dogomaniackie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76926 Quote
sacred PIRANHA Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 zawalisty pies!!!!!! jest sliczny...wyglada na takiego co to wszytsko rozumie:) mizianka wirtualne dla Logana:) Quote
diabelkowa Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 dzieki :) prawda on wszystko rozumie tyle ze czasem udaje ze nie rozumie i robi glupia mine o co mi chodzi ... ;) Quote
sacred PIRANHA Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 diabelkowa napisał(a):dzieki :) prawda on wszystko rozumie tyle ze czasem udaje ze nie rozumie i robi glupia mine o co mi chodzi ... ;) znam ja te miny oj znam..."przeciez ja nei wiem o co tobie chodzi, jestem tylko psem , daj mi spokoj, zrobie swoje":cool3: Quote
Recommended Posts