Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

No coz kazdy ma swoje zanie dla mnie to poprostu Logan:eviltong:

Co sie nikt nie odzywa podziwiamy Loganka. Uwaga uwaga ustawia sie kolejeczka powoli kazdy zobaczy tak, tak mozna poglaskac, ale ostroznie, Logan siad o tak teraz kazdy widzi lewy profil idziemy dalej, dalej, kolejka sie przesuwa. Fotki tak prosze , prosze, ale powoli bo sie Logan tych fleszy przestraszy:diabloti:

No hej ludzie gdzie jestescie???????

Posted

[quote name='miroszki']
Po co Ci jakieś loganopodobne niskopodłogowce, kiedy masz tak pięknego Wilka Logana!!! -

Pozdrawiam serdecznie,
Alesja;)

hehe masz racje :D a co Logan najlepszy ;)

[quote name='anetta']Swietny jest :))) :loveu:

dzieki ;) mysle ze on o tym wie bo taki dumny chodzi ;)

[quote name='niedzwiadek:)']aaaaaaaa:loveu: jaka mordzie kochana:loveu: iiiiiiiiiiiiii:loveu: (ale glupich min narobilam przed kompem:eviltong: )

to Ty tylko przed kompem a ja tak mam na codzien ;)
[quote name='eria']boska ta fota Logana na materacu :lol: :loveu:

hehe szkoda ze nie widzialas na zywo ;)

Posted

No co sie tu nic nie rusza?! Zdjecia nowe prosimy!!:eviltong:

No Logan z materacem wymiata moj nie lubil plywac do pok nie zobaczyl, ze jak mu sie wydawalo pancia sie topi bo wystaje tylko glowa i trzeba szybko do niej plynac... wejsc jej na plecy i pomoc sie utopic:angryy:

Posted

diabelkowa napisał(a):
dzieki :) prawda on wszystko rozumie tyle ze czasem udaje ze nie rozumie i robi glupia mine o co mi chodzi ... ;)

znam ja te miny oj znam..."przeciez ja nei wiem o co tobie chodzi, jestem tylko psem , daj mi spokoj, zrobie swoje":cool3: