Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']szalala szalala....:evil_lol:

widze ze juz sobie panow wytresowalas skoro usmiechnieta jestes na fotach:diabloti:

wszystko idzie ku lepszemu chociaz miewamy lepsze i gorsze dni ;)

[quote name='wiq']http://img403.imageshack.us/img403/2667/picture007ko5.jpg
brawooo! :klacz:

jakoś się domyśliłam.. co niesie w mordzie.. łeee... :evil_lol:

hehe no to taki troche zboczeniec jest jak ze mnie ;) Ale on tak lata tylko raz na jakis czas ale mimo wszystko czasem lata ;)

Kupilismy nowe frisbee z Karlie gumowe swiecace w nocy hmm tak srednio lata blee myslalam ze bedzie lepsze no ale przynajmniej gumowe i sobie lolek dziasel nie pokaleczy ;]

Posted

wiem to rozprowadza kolezanka Madziki chyba jesli o tych mowa ale w nich jest tylko troche gumy nie sa tak elastyczne wiec wolalam te ;] musze sie jeszcze nauczyc porzadnie rzucac... wiq a te twoje z trixi dobrze lata?

Posted

średnio lata, ale ujdzie w tłumie..;)
jawzem mi się najlepiej ciepało, ale nie umiem dziada z oczka wciągnąć, a nie mogę spuścić wody :placz:

Posted

nie wiem od czego na prawde... nawet nie wiem czy to jest do konca krwiak na razie nam to troche stwardnialo nie wiem czy dobrze czy zle... przechodzilam "przypadkowo" kolo weta bez psa i sie spytalam powiedzial ze jak krwiak to najlepiej masowac bo lepiej sie wchlania i ze mozna smarowac altacetam no i smarujemy a na noc jeszcze z bandarzem i wygladamy tak:

Posted

ale przystojniak wyrósł z tych mieszanek :)
jak dla mnie przypominał liska, bardzo ślicznego :loveu::loveu:

wygłaskaj Logana ode mnie i trzymam kciuki żeby krwiak się wchłonął :)

Posted

niedzwiadek:) napisał(a):
Ojej najpierw diabelkowa noz w glowie teraz Loganek szyjka:shake: . Nieszczescia chodza parami zdecydowanie...

wiesz tutaj ewidentny przyklad ze pies sie upodabnia do wlasciciela ;):loveu:
jonQuilla napisał(a):
ale przystojniak wyrósł z tych mieszanek :)
jak dla mnie przypominał liska, bardzo ślicznego :loveu::loveu:

wygłaskaj Logana ode mnie i trzymam kciuki żeby krwiak się wchłonął :)

o ile to w ogole krwiak... jak na razie nam to stwardnialo... jak sie nie polepszy to pedzimy w poniedzialek do weta jak torpedy... wrr jeszcze urlop se zrobili :(

Posted

no ja tez 3mam kciuki, ale z opisu pasowaloby mi ze to moze byc "Giez" przeczytaj sobie w necie o tym i porownaj...

No masz racje jak mi autobus zmaizdyl noge to moj pies trzy dni kulal:roll:

Posted

diabelkowa napisał(a):
a melduje ladnie ze to schodzi powoli ale schodzi :) mialo ok 7 cm a dzis mialo 5,5 moze juz jest mniej nie wiem ale masujemy mu to i jest OK :)))

Jakie super wiesci na konic dnia:loveu: Oby tak dalej :)