Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

wiq napisał(a):
a kaj mosz różki?.. :evil_lol:

upilowali:placz:
Niki-lidka napisał(a):
juz mam neta i jestem!!
jak ja tesknilam za tą morda!!!

(Ps. o Loganku pisze:diabloti:)

lee myslalam ze o mnie mowisz ;))) Ciesze sie ze wrocilas

anetta napisał(a):
Firanki prawie jak welon

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

taa do welonu daleko :diabloti:

Posted

diabelkowa napisał(a):
Nowy nabytek osiedlowy eh... szkoda gadac... brat gadal z tymi laskami nie ja ... na szczescie:diabloti:

trzeba bylo im powiedziec ze sie spoznily...beagle juz wychodzą z mody...a zanim ten podrosnie to wogole...
nie ma to jak ktos chce zaoszczedzic a chce koniecznie rasowego psa, nie dlatego ze jest zainteresowany jego charakterem, predyspozycjami itp tylko dla szpanu!! :angryy:

Posted

ja ich nie widzialam na spacerku tzn tylko przez chwile jak pedalowalismy z Logankiem. Ech biora beagla bo fajny a to pies mysliwski przeciez... nie wybiegany moze niszczyc tyle ruchu potrzebuje moze uciekac (obok mamy las ze zwierzyna)Ci ludzie...

Posted

diabelkowa napisał(a):
ja ich nie widzialam na spacerku tzn tylko przez chwile jak pedalowalismy z Logankiem. Ech biora beagla bo fajny a to pies mysliwski przeciez... nie wybiegany moze niszczyc tyle ruchu potrzebuje moze uciekac (obok mamy las ze zwierzyna)Ci ludzie...

no co do ruchu psa mysliwskiego to ja cos o tym wiem...one są niezmordowane:shake: a beagle...wydaja sie malutkie, wiec takie do towarzystwa...a kumpel ma dwa i codziennie rano z nimi jezdzi na rowerze(on jedzie one biegna) po 10km szybkim! tempem...wtedy wracaja do domu zmeczone i spia jak go nie ma....jak sobie odpusci to ma w domu demolke:evil_lol:

Posted

Niki Ci ludzie...:shake:

[quote name='jonQuilla']Witam :multi::multi:

http://img70.imageshack.us/img70/8876/070916083327jw9.jpg robimy buju buju :evil_lol: :loveu:

http://img76.imageshack.us/img76/4639/obraz018vm8.jpg JA TUTAJ RZĄDZĘ :) :evil_lol::evil_lol: świetnie wygląda w tych szelkach

http://img517.imageshack.us/img517/5276/obraz020jg6.jpg :loveu::loveu::loveu: straszny słodziak :)

No slodziak slodziak tylko boje sie co z nim bedzie jak dorosnie...

a teraz zdjecia:diabloti:

chyba myslal ze nie zauwaze ze w lozku jest ;P

Posted

Cześć :multi::multi:
Dziewczyno...Ty masz kłopoty ze snem? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;)
Ja jak mam wolne to wstaje o 9/10 i wtedy dopiero śmigamy na pierwszy spacer :evil_lol: Jeśli idę rano do szkoły...to wtedy wygląda to inaczej :)
No ale nie da się ukryć...niebo masz śliczne jak wstajesz :loveu::loveu::loveu:

Też jestem Kasia...pozdrawiam imienniczkę :) :loveu:

Posted

jonQuilla napisał(a):
Cześć :multi::multi:
Dziewczyno...Ty masz kłopoty ze snem? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;)
Ja jak mam wolne to wstaje o 9/10 i wtedy dopiero śmigamy na pierwszy spacer :evil_lol: Jeśli idę rano do szkoły...to wtedy wygląda to inaczej :)
No ale nie da się ukryć...niebo masz śliczne jak wstajesz :loveu::loveu::loveu:

Też jestem Kasia...pozdrawiam imienniczkę :) :loveu:

Pozdrawiam pozdrawiam :) no jak ja mam wolne to tez tak wstaje ale to sie zadko zdarza ;)

anetta napisał(a):
Ty masz wschód a ja zachód :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tylko jedna fota? :(

jutro tez wstaje o 5:50 wiec specjalnie zrobie wiecej fotek ;)

Pimpek napisał(a):
Logan jest prze śliczny :loveu:
Nigdy jeszcze takiego psa nie widziałam :loveu:
http://img221.imageshack.us/img221/8826/zdjcie010vs1.jpg
Rozpieszczasz go :cool3:
I dobrze :loveu:

hehe on sie sam rozpieszcza ;) na spacerach udaje zdyscyplinowana wlascicielke ;P

Posted

Kasia chodzi często na poranne spacery ww innym wcieleniu :p swego taty:eviltong: A potem ściemnia że tak sumiiennie wyprowadza Loganka :D

Nie ma to jak dobra ściema co :P