__Lara Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Akrum napisał(a):powodzenia chłopaki :) sprawujcie się dobrze w pociągu, a potem...potem już tylko miękkie podusie was czekają, zawsze pełna miska jedzenia, zabawy, spacery... ale będziecie mieć fajnie :) No właśnie :D :D :D wreszcie :D Quote
Tia Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Psiaki już przekazane, były niesamowicie grzeczne w pociągu tylko bały się otwierania drzwi na stacjach:) Kropek machał ogonkiem prawie przez cały czas jazdy, Cekinek bardziej się bał ale był szczęśliwy. Przekazaliśmy pieski i Asi Rawicz i Aqufere nawet ich się nie bały, widać że dobre cioteczki poszły z nimi jak by już wiedziały, że zmierzają do własnego domku. W ogóle nie były zestresowane tłumem ludzi na dworcu, Kropek bał się tylko schodzić ze schodów. Ale było dobrze, po drodze nie było żadnych niemiłych niespodzianek...Teraz czekamy na relacje dziewczyn, jak im poszło:) Fotki porobiłam, wstawię je tylko jak wgram na kompa:) Quote
Kapsel Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Śliczności, jak dobrze że bezpieczne, nareszcie, już pojechały? :loveu: Quote
Tia Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Kapsel napisał(a):Śliczności, jak dobrze że bezpieczne, nareszcie, już pojechały? :loveu: Tak o 14.08 Asia Rawicz i Aquifere wyjechały z Poznania. Więc pewnie jeszcze jadą... Quote
Wala2006 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Wkoncu mają domek :):) Zdjęcia Angel wyszly super... Quote
Ingrid44 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 psiaczki juz chyba w nowych domkach . Huuuuuuurrrrrrrraaaaaaa:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Asia_Rawicz Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 właśnie wróciłam do domu. Niestety nasz pociąg miał prawie godzinne opóźnienie, ale podróż minęła dobrze. Wystarczyło, że do Kropka coś się powiedziało a on już zaczynał merdać ogonkiem. Cekinek był trochę wystraszony, wolał siedzieć pod siedzeniem. Ale ogólnie to bardzo fajne psiaki. Dobrze, że trafiły im się domki, oby były w nich szczęśliwe. Quote
Aquifere Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Ok, czas na moją relację. Wczoraj jak wróciłam nie dałam już rady włączyć komputera;) 15 godzin w pociągu to coś zdecydowanie ponad moje siły. Ale do rzeczy! Cekinek w pociągu na początku trzymał się na uboczu i cały czas wchodził pod fotel pani siedzącej naprzeciwko, z czasem zaczął się mną bardziej interesować, w końcu przytulać, a przez ostatnie godziny podróży nie mogłam go już od siebie odkleić. Jak trafił do mamy początkowo był trochę zdezorientowany i co dziwne bardzo warczał na drugiego psiaka, który przyjął go (może aż za bardzo) przyjaźnie. Poradziłam mamie żeby na noc ich rozdzieliła, żeby Cekinek mógł odpocząć spokojnie i żeby spotkali się dopiero na spacerze porannym jak będą mieli inne zajęcia niż skakać na siebie. Poskutkowało:) Cekinek dalej ustawia młodszego kolegę, ale nie atakuje go i mniej się denerwuje. Leży na kanapie i jak coś mu nie odpowiada to szczeka na małego. Mama jest nim zachwycona, mówi, że ciągle się przymila i zmienia miejsce z kanapy na balkon. Jak się zaczną jeszcze lepiej dogadywać psiaki to na pewno będzie super. A co do Kropka to jest zdecydowanie najmilszym psiakiem jakiego w życiu spotkałam. Jak będziecie mieć o nim jakieś wieści to piszcie bo bardzo jestem ciekawa jak mu się życie ułoży:) Quote
Pies Wolny Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 __Lara napisał(a):No to cudowne wieści :D :D :D :D :D :crazyeye: tylko cudowne ? NAJPRZECUDNIEJSZE W ŚWIECIE :loveu::loveu::loveu: Czekam na foty i inną sprawozdawczość. GRATULACJE DLA WSZYSTKICH CO SIĘ PRZYCZYNILI :ylsuper::bigok: Quote
__Lara Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Pies Wolny napisał(a)::crazyeye: tylko cudowne ? NAJPRZECUDNIEJSZE W ŚWIECIE :loveu::loveu::loveu: Czekam na foty i inną sprawozdawczość. GRATULACJE DLA WSZYSTKICH CO SIĘ PRZYCZYNILI :ylsuper::bigok: No a jak :D :D :D Pamiętam jak Talcott na nich zależało, to ona mnie tu ściągnęła... Quote
Angel Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 super wieścii :) Kropek jak go wiozłyśmy cały czas praktycznie merdał ogonkiem. Chyba wiedział co go czeka :) ahhhh oby tylko więcej takich adopcji :):) Quote
Aquifere Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Z Poznania do Jaworzna też ciągle machał ogonem:) Strasznie kochany psiak. A Cekin dziś pojechał na wycieczkę poszaleć w ogródku:) Quote
Tia Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Czekamy Aquifere na jakiś zdjęcia od mamy:) Powiem Toli^^ aby napisała do pani Grażyny o zdjęcia kropka bo ma z nią kontakt e-mailowy:) Bardzo się cieszę, że wszystko się udało:):) Cioteczka Talcott na pewno tam daleko cieszy się, że tak sprawy się potoczyły i oba psiaki już są bezpieczne i szczęśliwe:):) Quote
Pies Wolny Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 __Lara napisał(a):No a jak :D :D :D Pamiętam jak Talcott na nich zależało, to ona mnie tu ściągnęła... Zgadza się. Ja tu wlazłem po Jej odejściu. (*) Ale, ale mam prośbę wejdź tu http://www.dogomania.pl/threads/177125-%C5%81a%C5%84cuchowa-wystraszona!-psina-prosi-o-pomoc-potrzebny-domek... może coś wymyślisz, jakieś ogłoszenia, może jakiś pomysł ... z góry dziękuję :lol::lol: Quote
kkanarekk Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/184693-%C5%9Amier%C4%87-w%C5%82a%C5%9Bcieciela-by%C5%82a-dla-niej-wyrokiem-musia%C5%82a-%C5%BCy%C4%87-na-ulicy!Pomoc-w-og%C5%82oszeniach!?p=14592801#post14592801 zapraszam na wątek mojej nowej tymczasowiczki , baaaaaaaaardzo potrzebna pomoc w ogłoszeniach. Quote
Aquifere Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Wieści o Cekinie z dzisiejszego poranka - nie chce się załatwiać jak chodzi na smyczy. Mama musi go puszczać, ale Cekinek chodzi cały czas przy jej nodze. Mama jest zupełnie zakochana, powiedziała, że nie mogę go odwiedzać bo jej go zabiorę:D Lada dzień wrzucę jakieś zdjęcia Quote
Akrum Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 cudowne wiadomości :) Gratuluję chłopaki tak wspaniałych domków :) Quote
Angel Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 wspanialee :) cioteczka Talcott nad nimi czówa widać :) [*] ahhh oby tylko więcej i więcejj takich adopcjii !! Quote
Recommended Posts