Wala2006 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Super wiadomości :) WIdać że oba psiaką się powiodło :):):) Quote
Tola^^ Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 To jest cudowne że oba psiaki znalazły domki i w ten sam do niego pojechały i są takie szczęśliwe! :loveu: Quote
__Lara Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Tola^^ napisał(a):Dzwoniłam do Pani Grażyny :) Mówiła że ma porobione zdjęcia i to mnóstwo lecz nie ma kabla żeby wgrać je na kompa :( A Kropek zachowuje się w domu wspaniale, jest bardzo grzeczny, spokojny i bardzo kochany! Od czasu pobytu w nowym domu ani razu nie zaszczekał i to jest jego minus jeden... Kropek został wykąpany i odpchlony ponieważ miał pchły i Pani chciała takiego psa rodzinnego do przytulania i kochania a on taki jest, nie myślała że będzie aż tak zadowolona z niego! :) :D :D :D Nie szczeka - dla niektórych jak szczeka to jest minus :evil_lol: Quote
Aquifere Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Właśnie o co chodzi z tym szczekaniem? Dlaczego to jest minus, że pies nie szczeka? Chyba nikt się nie spodziewał, że Kropek będzie psem obronnym?;) Quote
Ingrid44 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Bedzie szczekal, narazie jeszcze nie jest pewny swojego miejsca. Za jakis czas Pani bedzie prosic zeby nie szczekal:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Angel Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 no właśniee :) super wiadomość... Tola-a czy pani Grażyna kiedys wgra te zdjęcia ? Zobaczymy Kropka tutaj ? bardzo chciałabym go zobaczyć.. Quote
Akrum Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 jej, piękne wiadomości :) nie szczeka? do czasu :) ja np. bym chciała żeby moje ogony czasami po prostu NIE SZCZEKAŁY. ale przynajmniej jak szczekają to wiadomo, że w domu jest życie :) Quote
Aquifere Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Cekin razem z młodszym kolegą odwiedzili wczoraj pana doktora (wcześniej oglądała go tylko asystentka naszego weta) 1. Skóra, uszy, oczy, śluzówka, zęby, sierść - wszystko w stanie idealnym. Nie ma pcheł ani żadnych innych stworów. 2. został odrobaczony, szczepienia na wirusy w najbliższym czasie. 3. dostał antybiotyk bo troszkę mu cieknie z hmm...penisa. Zauważyłam to już w pociągu, ale pan doktor powiedział, że to nic poważnego. 4. pan doktor stwierdził, że Cekinek to chodząca mądrość;) i że bardzo dobrze, że mały Foks ma starszego kolegę, który go wychowuje. 5. przy okazji wizyty mama zgadała się z doktorem na temat konia ze złamaną nogą, który został przekazany do rzeźni i za parę dni koń zostanie przewieziony do stajni naszego znajomego. No niech mi ktoś jeszcze raz powie "wszystkich nie uratujesz"! Quote
Angel Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 o to super :) to czekamy tylko na jakies nowe foty ruchliwego psa :) hehehe Quote
Mersi1 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Dawno mnie tu nie bylo... Fotki oczywiście bardzo ładne :) Aquifere dziękujemy :******* Quote
Tia Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Jestem ciekawa czy dostaniemy w najbliższym czasie zdjęcia Kropka... Quote
Angel Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 ja też jestem bardzo ciekawa :) chciałabym go bardzo zobaczyć.. Quote
Tola^^ Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Niestety Pani Grażyna nie ma kabla do aparatu i zdjęć nie będzie :( Quote
Tola^^ Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Nie wiem czy nigdy lecz jeszcze do niej zadzwonię w tej sprawię, bo bardzo ciekawi mnie co u Kropeczka słychać.. Quote
Asia_Rawicz Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Tola to dowiedz się czy Pani poszła z nim do weta z tym uszkiem, które miał ugryzione, co jej powiedział wet. Nie wyglądało ono zbyt dobrze. Quote
Angel Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Tola^^ napisał(a):Niestety Pani Grażyna nie ma kabla do aparatu i zdjęć nie będzie :( Nie wieze że nie ma kabla do aparatu jak sie kupuje aparat to zawsze jest dołaczony kabel !! :):angryy: Bardzo chce zobaczyć Kropka..:( A po 2 pani ma przeciez córke tak ? to ta córka nie może tych zdjeć zrobić-wgrać-i wysłac do cb Tola-a ty wstawisz ? Czy to takie bardzo skomplikowane :( ? Quote
Tia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Angel napisał(a):Nie wieze że nie ma kabla do aparatu jak sie kupuje aparat to zawsze jest dołaczony kabel !! :):angryy: Bardzo chce zobaczyć Kropka..:( A po 2 pani ma przeciez córke tak ? to ta córka nie może tych zdjeć zrobić-wgrać-i wysłac do cb Tola-a ty wstawisz ? Czy to takie bardzo skomplikowane :( ? Z tego co wiem kabel się jej zgubił, czy tam zepsuł możliwie że go kupi... to też jest starsza pani, także nie ma takiego dostępu do neta Tola ma z nią ciągły kontakt telefoniczny, mówiła że jeszcze zadzwoni i będzie naciskać o te zdjęcia. Jak chcesz Angel zdjęcia Tola poda ci numer i pogadasz sobie z tą panią. Quote
Angel Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 ok poczekamy jeszcze...ale mam nadzieje ze niebawem ujrzymy szczęśliwego Kropeczka :) Quote
Tola^^ Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ja nic na to nie poradzę że zdjęć, można zrobić również wizytę po-adopcyjną i wtedy ta osoba co pójdzie do Pani Grażyny i zobaczy co u Kropka i zdjęcia zrobi... Quote
Angel Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 ale nikt cie kochana nie obwinia :) tylko poprostu chcielibysmy wszyscy zobaczyć radość Kropka.. Quote
Tia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Albo właśnie zrobić tą wizytę po adopcyjną i ta osoba by porobiła zdjęcia, co?:) Quote
Tia Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 A kto przeprowadzał wizytę przed-adopcyjną? Może ta osoba by przeprowadziła i po-adopcyjną?:cool3: Quote
Recommended Posts