Ingrid44 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Tia napisał(a):To czekamy z niecierpliwością na fotki:) :) :) :) :) :) :) :) Quote
Wala2006 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Wkońcu Cekinek ma dom pełen miłości :) To czekamy na fotki maluszka :) Quote
Tia Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Nie tylko Cekinek ale również Kropek:razz: Czekamy na foteczki:lol: Quote
Akrum Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 o tak, fotorelacja oczekiwana :) zdjęcia więcej opisują, niż słowna wypowiedź, bo jak widać wesołe oczka i zadowolony uśmiechnięty pychol, to nic więcej nie trzeba dodawać - więc czekamy :) Quote
Tola^^ Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Wczoraj napisałam do Pani Grażyny i mi odpisała :) [QUOTE] Dobry wieczór. Kropek sie świetnie sprawuje;) Jest prze fajnym psiakiem;) Zdjęcia zrobię jak najszybciej i wyśle. My się tez bardzo cieszymy że kropek jest już w końcu u nas jeszcze nie szczeka i nie wiemy czy umie czy to tylko tak ze stresu ze tyle się najeździł i w ogólę;) Mamy nadzieje ze będzie szczekać... hehe jak tylko zdjęcia zrobimy to wyślemy;) Pozdrawiam ;):) ************************ Aha zapomniałam dopisać . sprawować kropek sprawuje się bardzo dobrze jest posłuszny nie broi nic jest po prostu super;):) bardzo jesteśmy zadowoleni z pieska[/QUOTE] [B]Widać że Pani bardzo zadowolona z naszego Kropeczka :)[/B] Quote
Akrum Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 jej :) jakie fajne wieści o Kropku :) czekamy z niecierpliwością na zdjęcia :) Quote
Tola^^ Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Mam nadzieje że niebawem zdjęcia dostaniemy, szczęśliwego Kropka i Cekina :) Quote
Tia Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Zapraszam was wszystkie Kropkowe i Cekinkowe cioteczki nasze kochane na wątek kolejnych dwóch łaciatków z naszego schroniska, te znajdują się pod opieką TOZ w Obornikach w DT gdzie był Kropek i Cekin do czasu wyjazdu do nowego domu. Są tam gdyż w schronie groziło im zagryzienie, tak strasznie psy ich nie lubiły:( http://www.dogomania.pl/threads/184919-TEODOR-I-BOLERO-%C5%82aciatki-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-!-Czy-znajdzie-si%C4%99-kto%C5%9B-kto-je-pokocha Quote
Akrum Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 już myślałam, że się zdjęcia z nowych domków pojawiły, a tu nic z tego.. Quote
Aquifere Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Wczoraj próbowałam zgrać zdjęcia z aparatu i coś szwankowało niestety. Jak tylko się z nim zobacze zrobię mu zdjęcia drugim aparatem:) Quote
Angel Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='Tia']Zapraszam was wszystkie Kropkowe i Cekinkowe cioteczki nasze kochane na wątek kolejnych dwóch łaciatków z naszego schroniska, te znajdują się pod opieką TOZ w Obornikach w DT gdzie był Kropek i Cekin do czasu wyjazdu do nowego domu. Są tam gdyż w schronie groziło im zagryzienie, tak strasznie psy ich nie lubiły:( http://www.dogomania.pl/threads/184919-TEODOR-I-BOLERO-%C5%82aciatki-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-!-Czy-znajdzie-si%C4%99-kto%C5%9B-kto-je-pokocha czekamy z niecierpliwością na zdjecia :) a w między czasie zapraszamy na drugi wątek ! Quote
Tia Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Aquifere właśnie kiedy fotki??...pani od Kropka ma przesłać jak Kropek się już przyzwyczai - tak mówiła Tola. Quote
Aquifere Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Na jutro jestem umówiona z mamą więc wezmę aparat:) spokojnie, nie zmieliłyśmy go w maszynce do mięsa:D mama dziś mówiła, że to najgrzeczniejszy pies jakiego poznała! Quote
Tia Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Fajnie to czekamy do jutra:) Super, że twojej mamie się on podoba i się w nim zakochał, lubię czytać jak nowy właściciel jest zachwycony swoim nowym cudownym psiakiem:loveu: Już normalnie fotek nie mogę się doczekać:cool3: Pewnie jest tam rozpieszczany i kochany z całego serduszka:lol: Quote
Akrum Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Dziś sesja fotograficzna Cekinka :) Oj chciałabym go zobaczyć na poduchach, wielkim łóżku :) już się nie mogę doczekać zdjęć :) Quote
__Lara Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Akrum napisał(a):Dziś sesja fotograficzna Cekinka :) Oj chciałabym go zobaczyć na poduchach, wielkim łóżku :) już się nie mogę doczekać zdjęć :) Super :D czekamy z niecierpliwością :D Quote
Tola^^ Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Aquifere napisał(a):Zdjęcia będą wieczorem:) To czekamy na wieczorek! Na fotki Cekinka :loveu: Jak na razie to ja nie mam fotek Kropeczka, lecz mam nadzieje że Pani Grażyna niedługo mi prześle! :) Quote
Szarotka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 I gdzie te zdjecia ?? Sorry za offa: Niewidomy Jurand blaga o wsparcie, byc moze jest szansa na to, by zaczal widziec. Zbieramy deklaracje: http://www.dogomania.pl/threads/183764-Niewidomy-podhalan-Jurand-potrzebne-deklaracje-na-leczenie-i-hotel! Zapraszamy rowniez na bazrki na Juranda. http://www.dogomania.pl/threads/185036-Bazarek-ciuszkowy-quot-UBIERZ-MALUSZKA2-quot-do-16.05-na-leczenie-i-hotel-niewidomy-Jurand http://www.dogomania.pl/threads/185063-Ksi%C4%85%C5%BCkowy-antykwariat-%28romanse-i-s%C5%82owniki%29na-podhalana-Zbyszka-Runo-do-16.05.2010 Quote
Recommended Posts