Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czyli Kropek jedzie 30.04 do domu stałego...
A o której w takim bądź razie trzeba było go zawieść do Poznania?
Żeby nam pociągi pasowały...

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Angel - jeśli formalności przebiegną pomyślnie to tak:) Tylko co z wizytą przedadopcyjną? macie kogoś kto prześwietli moją mamę?:D I kiedy mogłabym przyjechać po Cekina? Dałoby się to załatwić tak samo jak rozmawiałyśmy w sprawie Pikusia? Że ktoś podrzuciłby Cekina do Poznania?

Posted

Jeżeli nie znalazłybyście nikogo chętnego do odwiedzenia mojej mamy to mogę ewentualnie zrobić zdjęcia mieszkania i odpowiedzieć na wszystkie pytania. Jeśli mi na tyle ufacie oczywiście;)
No i oczywiście zwróce wszelkie koszty dowozu go do Poznania:)

Posted

Najpierw wizyta bo bez niej psiak iść nie może...Jest ktoś z Krakowa kto mógłby przeprowadzić???
Po wizycie może Cekin iść w każdej chwili, jeżeli wizyta przebiegnie pozytywnie to Cekin pojedzie do domu tymczasowego aby mu się nic nie stało w schronie...a potem zabierzemy go do Poznania gdzie zostanie przekazany aguifere...

POTRZEBNA WIZYTA!!!

Posted

Angel zmień tytuł że pilnie szukamy Wizyty przed-adopcyjnej w Krakowie...
A aquifere podaj mi na pw dokładny adres i numer kontaktowy do domu gdzie będzie miała być przeprowadzona wizyta...

Posted

jeżeli nie znajdzie sie nikt do końca tyg to może niech Aquifere zrobi te zdj mieszkania i opisze warunki jakie by miał Cekin ? Bo niech cEKINEK JEDZIE JAK NAJSZYBCIEJ.!! :)

Posted

Ja nie slyszalam na dogo, zeby psa ktos oddal bez wizyty, nawet znanej dogomaniaczce. Poza tym ciotek z Krakowa na dogo jest sporo.
Asior, Marysia 55 i pewnie wiele innych. Jest chyba nawet wujek: majku33.

Posted

Aquifere napisał(a):
Angel - jeśli formalności przebiegną pomyślnie to tak:) Tylko co z wizytą przedadopcyjną? macie kogoś kto prześwietli moją mamę?:D I kiedy mogłabym przyjechać po Cekina? Dałoby się to załatwić tak samo jak rozmawiałyśmy w sprawie Pikusia? Że ktoś podrzuciłby Cekina do Poznania?

Wow, super :D :D :D