Tia Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Czyli Kropek jedzie 30.04 do domu stałego... A o której w takim bądź razie trzeba było go zawieść do Poznania? Żeby nam pociągi pasowały... Quote
Asia_Rawicz Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Ja ma piątek cały wolny. A gdzie jest teraz Cekin? Jeśli do tej miejscowości gdzie jest Cekin dojeżdżają pociągi z Wrocławia to ja mogę podjechać po niego. Quote
Aquifere Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Asia - po Cekina pojechać? W sensie żeby go zabrać do DT? czy o co chodzi? Quote
Asia_Rawicz Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 czytałam o Cekinie i dlatego pomyliłam się. Ja biorę Kropka i zawożę go do domu stałego. Niestety mam w domu już dwa swoje psy + jednego na DT i nie mogę zabrać więcej psiaków. Quote
Aquifere Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 uf, już myślałam, że zabierasz Cekina:D Tia - czy jesteście zainteresowane tym żebyśmy adoptowały Cekina? Quote
Akrum Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 O, znów wróciła szansa dla Cekinka na wyjście ze schronu :) Quote
Aquifere Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Angel - jeśli formalności przebiegną pomyślnie to tak:) Tylko co z wizytą przedadopcyjną? macie kogoś kto prześwietli moją mamę?:D I kiedy mogłabym przyjechać po Cekina? Dałoby się to załatwić tak samo jak rozmawiałyśmy w sprawie Pikusia? Że ktoś podrzuciłby Cekina do Poznania? Quote
Angel Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 aa :) to nie ma problemu z dowozem do POznania :) my 'czyli wolontariuszki' napewno byśmy go dowiozły :) Quote
Akrum Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 no to teraz szybciutko wizyta i Cekinek hopsa do domku :) Quote
Aquifere Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Jeżeli nie znalazłybyście nikogo chętnego do odwiedzenia mojej mamy to mogę ewentualnie zrobić zdjęcia mieszkania i odpowiedzieć na wszystkie pytania. Jeśli mi na tyle ufacie oczywiście;) No i oczywiście zwróce wszelkie koszty dowozu go do Poznania:) Quote
Tia Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Najpierw wizyta bo bez niej psiak iść nie może...Jest ktoś z Krakowa kto mógłby przeprowadzić??? Po wizycie może Cekin iść w każdej chwili, jeżeli wizyta przebiegnie pozytywnie to Cekin pojedzie do domu tymczasowego aby mu się nic nie stało w schronie...a potem zabierzemy go do Poznania gdzie zostanie przekazany aguifere... POTRZEBNA WIZYTA!!! Quote
Aquifere Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 dajcie znać jak znajdzie się ktoś chętny na wizytę to podam adres i numer do mamy lub do mnie żeby się umówić:) Quote
Tia Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Angel zmień tytuł że pilnie szukamy Wizyty przed-adopcyjnej w Krakowie... A aquifere podaj mi na pw dokładny adres i numer kontaktowy do domu gdzie będzie miała być przeprowadzona wizyta... Quote
Angel Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 jeżeli nie znajdzie sie nikt do końca tyg to może niech Aquifere zrobi te zdj mieszkania i opisze warunki jakie by miał Cekin ? Bo niech cEKINEK JEDZIE JAK NAJSZYBCIEJ.!! :) Quote
Szarotka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Ja nie slyszalam na dogo, zeby psa ktos oddal bez wizyty, nawet znanej dogomaniaczce. Poza tym ciotek z Krakowa na dogo jest sporo. Asior, Marysia 55 i pewnie wiele innych. Jest chyba nawet wujek: majku33. Quote
Tia Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Ja roześle kilku Cioteczką które są z Krakowa, może akurat ktoś sprawdzi:) Ja też wole żeby była ta wizyta.... Quote
Angel Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 to czekamy na wieścii :):) oby pozytywne dla Cekina.. Quote
__Lara Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Aquifere napisał(a):Angel - jeśli formalności przebiegną pomyślnie to tak:) Tylko co z wizytą przedadopcyjną? macie kogoś kto prześwietli moją mamę?:D I kiedy mogłabym przyjechać po Cekina? Dałoby się to załatwić tak samo jak rozmawiałyśmy w sprawie Pikusia? Że ktoś podrzuciłby Cekina do Poznania? Wow, super :D :D :D Quote
Tia Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 No to rozesłałam cioteczką z Krakowa miejmy nadzieję że któraś się odezwie i przeprowadzi wizytę:):) Quote
Recommended Posts