Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wizyta najprawdopodobniej będzie jutro, przeprowadzi ją kkanarekk która ma się skontaktować z twoją mamą Aquifere i wszystko ustalić:)

Posted

No to czekamy na wiadomości:)
I Trzymamy kciuki żeby się udało:):multi:

Mam jeszcze pytanie odnośnie Kropka, w piątek o której będzie trzeba go dowieść do Poznania?
(tak aby obu stron pasowało, trzeba by było już co nieco ustalić)

Posted

Akrum napisał(a):
środa już jutro, więc wszystko się wyjaśni :) Cekninku - trzymaj też mocno kciuki - znaczy hm...łapki? Po prostu myśl optymistycznie :)

kkanarekk, przełożyła wizytę na dziś godzina 19:loveu::loveu:

Posted

Tak myślałam, że jak wizyta przed-adopcyja Cekinka się uda to byśmy się umówiły na piątek i oba pieski wzięły byśmy w ten sam dzień do Poznania, żeby dwa razy nie jeździć...Jeżeli pociągi by pasowały...I w Poznaniu przekazać Kropka Asi Rawicz, a Cekinka Aquifere. I wszystko byśmy załatwiły za jednym zamachem w jeden dzień.

Posted

Tak, kkanarekk powiedziała, że zmieniła termin na dziś o 19 bo będzie w okolicy i może wpaść...im szybciej tym lepiej:)
Zaraz sprawdzę jak nam pasuje przyjechać do Poznania.

Posted

Ja mogę być w Poznaniu w piątek o 13.20 lub o 14.35
Żeby psa za bardzo nie męczyć jazdą to zabiorę go do Wrocławia i w sobotę pojedzie ze mną do Pani Grażyny.
Tola powiedziała, że da mi jeszcze znać dokładnie o której mam.

Posted

Asia_Rawicz napisał(a):
Ja mogę być w Poznaniu w piątek o 13.20 lub o 14.35
Żeby psa za bardzo nie męczyć jazdą to zabiorę go do Wrocławia i w sobotę pojedzie ze mną do Pani Grażyny.
Tola powiedziała, że da mi jeszcze znać dokładnie o której mam.

No to się super by ułożyło my będziemy w poznaniu o godz. 13:10 z Kropkiem i Cekinem a i Asia Rawicz i Aquifere obydwie będą w poznaniu równo o 13:20 to wszyscy razem się spotkamy:)

Tylko czekamy na wyniki wizyty;)

Posted

:multi::multi::multi::multi:WOW ALE SIĘ CEKINKOWI DOM TRAFIŁ :multi::multi::multi::multi:

Aż nie wiem od czego zacząć :), bo jestem pod ogromnym wrażeniem Mamy Aquifere. (dzięki wizycie dowiedziałam się wielu interesujących i pomocnych rzeczy o moim kierunku studiów). Ale do rzeczy, maluch będzie pełnoprawnym członkiem rodziny, kochanym zadbanym itd. Państwo są na wszystko przygotowani: niszczenie, sikanie, lęk separacyjny a nawet choroby (uprzedziłam, że pieski ze schroniska często nie są szczepione na nic oprócz wścieklizny a przyda się szczepienie na wirusówki ale Pani powiedziała, że pójdzie z małym do weterynarza po przyjeździe i wszystko co potrzebne zrobi :)). Cekinek będzie żył w psim raju. Państwo mieli już pieska, który odszedł w wieku 13 lat :( a teraz chcą pomóc jakiejś bidzie, Pani jest zakochana w Cekinku.:loveu::loveu: Po rostu rodzina psiarzy i miłośników zwierząt.

Przepraszam, że tak późno ale mieszkam 20 km za Krakowem i musiałam dojechać do domu :) a poza tym trochę się na wizycie zasiedziałam:)

Aha i teraz w domu jest 6 miesięczny foksik - cudowny. Ja przyszłam na wizytę z moim wariatem i trochę się wstydu najadłam bo zachowywał się tragicznie, wył piszczał ale Pani zniosła to ze stoickim spokojem :)

Posted

Wspaniale dziękuje Ci kkanarekk za tą wizytę, teraz wiemy że Cekinek będzie miał wspaniale:)
i obydwaj chłopcy mają dom, cudownieee:)
Cieszę się niezmiernie:loveu::loveu::loveu:

To jesteśmy umówione na piątek... pojadę ja Wala2006 i chyba Angel zawieść psiaki:)