Tia Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Jest osoba która mogła by przeprowadzić wizytę ale dopiero w w następnym tygodniu, ale szukam dalej coś na ten tydzień:) Quote
Ingrid44 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 bardzo sie ciesze ze i Cekinkowi szykuje sie domek. Quote
Aquifere Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 już odpisałam Tia. Gdyby była możliwość to też wolałabym już w tym tygodniu tą wizytę, żeby można było bidaka jak najszybciej ze schronu wyciągnąć. Quote
Tia Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Wizyta najprawdopodobniej będzie jutro, przeprowadzi ją kkanarekk która ma się skontaktować z twoją mamą Aquifere i wszystko ustalić:) Quote
Tia Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Jednak w Środę o 17 będzie wizyta, bo tak pasuje nowej właścicielce:) Quote
Akrum Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 no to oczekujemy na efekt wizyty z niecierpliwością :) Quote
kkanarekk Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 W środę po 17 będą pełne relacje z wizyty :) Quote
Tia Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 No to czekamy na wiadomości:) I Trzymamy kciuki żeby się udało:):multi: Mam jeszcze pytanie odnośnie Kropka, w piątek o której będzie trzeba go dowieść do Poznania? (tak aby obu stron pasowało, trzeba by było już co nieco ustalić) Quote
Aquifere Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 No to i ja czekam na wynik wizyty:D nie mogę się już doczekać! Quote
Asia_Rawicz Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Ja jutro będę wiedziała o której mogę jechać. Sprawdzę pociągi i dam wam znać. Najlepiej jakbym dostała na PW jakiś numer kontaktowy to bym jutro wieczorkiem zadzwoniła. Quote
Akrum Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 środa już jutro, więc wszystko się wyjaśni :) Cekninku - trzymaj też mocno kciuki - znaczy hm...łapki? Po prostu myśl optymistycznie :) Quote
Aquifere Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Wszyscy trzymają, Cekinek na pewno też:) Ale myślę, że i bez trzymania kciuków wszystko pójdzie dobrze. Quote
Ingrid44 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Aquifere napisał(a):Wszyscy trzymają, Cekinek na pewno też:) Ale myślę, że i bez trzymania kciuków wszystko pójdzie dobrze. Ja tez tak mysle :) Quote
Tia Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Akrum napisał(a):środa już jutro, więc wszystko się wyjaśni :) Cekninku - trzymaj też mocno kciuki - znaczy hm...łapki? Po prostu myśl optymistycznie :) kkanarekk, przełożyła wizytę na dziś godzina 19:loveu::loveu: Quote
Tia Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Tak myślałam, że jak wizyta przed-adopcyja Cekinka się uda to byśmy się umówiły na piątek i oba pieski wzięły byśmy w ten sam dzień do Poznania, żeby dwa razy nie jeździć...Jeżeli pociągi by pasowały...I w Poznaniu przekazać Kropka Asi Rawicz, a Cekinka Aquifere. I wszystko byśmy załatwiły za jednym zamachem w jeden dzień. Quote
Aquifere Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Mi piątek odpowiada. Coś koło 13 mogłabym być. Jeszcze sprawdzę, ale chyba o 13.20 przyjeżdża pociąg:) A wizyta już dziś? mama mi się nie chwaliła! Quote
Tia Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Tak, kkanarekk powiedziała, że zmieniła termin na dziś o 19 bo będzie w okolicy i może wpaść...im szybciej tym lepiej:) Zaraz sprawdzę jak nam pasuje przyjechać do Poznania. Quote
Asia_Rawicz Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Ja mogę być w Poznaniu w piątek o 13.20 lub o 14.35 Żeby psa za bardzo nie męczyć jazdą to zabiorę go do Wrocławia i w sobotę pojedzie ze mną do Pani Grażyny. Tola powiedziała, że da mi jeszcze znać dokładnie o której mam. Quote
Tia Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Asia_Rawicz napisał(a):Ja mogę być w Poznaniu w piątek o 13.20 lub o 14.35 Żeby psa za bardzo nie męczyć jazdą to zabiorę go do Wrocławia i w sobotę pojedzie ze mną do Pani Grażyny. Tola powiedziała, że da mi jeszcze znać dokładnie o której mam. No to się super by ułożyło my będziemy w poznaniu o godz. 13:10 z Kropkiem i Cekinem a i Asia Rawicz i Aquifere obydwie będą w poznaniu równo o 13:20 to wszyscy razem się spotkamy:) Tylko czekamy na wyniki wizyty;) Quote
Asia_Rawicz Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Podejrzewam, że Aquifere pojedzie tym samym pociągiem:) Quote
kkanarekk Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 :multi::multi::multi::multi:WOW ALE SIĘ CEKINKOWI DOM TRAFIŁ :multi::multi::multi::multi: Aż nie wiem od czego zacząć :), bo jestem pod ogromnym wrażeniem Mamy Aquifere. (dzięki wizycie dowiedziałam się wielu interesujących i pomocnych rzeczy o moim kierunku studiów). Ale do rzeczy, maluch będzie pełnoprawnym członkiem rodziny, kochanym zadbanym itd. Państwo są na wszystko przygotowani: niszczenie, sikanie, lęk separacyjny a nawet choroby (uprzedziłam, że pieski ze schroniska często nie są szczepione na nic oprócz wścieklizny a przyda się szczepienie na wirusówki ale Pani powiedziała, że pójdzie z małym do weterynarza po przyjeździe i wszystko co potrzebne zrobi :)). Cekinek będzie żył w psim raju. Państwo mieli już pieska, który odszedł w wieku 13 lat :( a teraz chcą pomóc jakiejś bidzie, Pani jest zakochana w Cekinku.:loveu::loveu: Po rostu rodzina psiarzy i miłośników zwierząt. Przepraszam, że tak późno ale mieszkam 20 km za Krakowem i musiałam dojechać do domu :) a poza tym trochę się na wizycie zasiedziałam:) Aha i teraz w domu jest 6 miesięczny foksik - cudowny. Ja przyszłam na wizytę z moim wariatem i trochę się wstydu najadłam bo zachowywał się tragicznie, wył piszczał ale Pani zniosła to ze stoickim spokojem :) Quote
Asia_Rawicz Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Ale super wiadomości, czyli oba psiaki będę miały swoje domy. Quote
Tia Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Wspaniale dziękuje Ci kkanarekk za tą wizytę, teraz wiemy że Cekinek będzie miał wspaniale:) i obydwaj chłopcy mają dom, cudownieee:) Cieszę się niezmiernie:loveu::loveu::loveu: To jesteśmy umówione na piątek... pojadę ja Wala2006 i chyba Angel zawieść psiaki:) Quote
Tola^^ Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Super że nasze maluszki pojadą w tym samym dniu do swoich domków! :):):) Jak się ciesze!!! :):) Quote
Recommended Posts