Akrum Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 jej... weszłam tu z myślą, że pooglądam zdjęcia, ale ich nie widzę... nie ma :( Quote
Aquifere Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Już jestem ze zdjęciami. Dogo mi coś szwankuje, ale już. Zapraszam do oglądania:) Cekinek ze współlokatorem - najlepszym kumplem do zabawy piłką Cekinek w bzach U mamy na rękach ( nie wygląda na zachwyconego:D ) W pełnym słonku A tu pokazał mi język, chyba nie lubi pozować:D Zdjęć nie dużo bo prawie wszystkie rozmazane. Cekin razem ze swoim kolegą cały czas biegają po domu, wskakują na łóżko i gonią za piłką. Naprawdę ciężko im zrobić zdjęcie:D Quote
Tola^^ Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Zdjęć nie widać :( Aquafere jak wyślesz mi na e-maila [email protected] to wstawię fotki :loveu: Quote
Tola^^ Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Ale się zmienił i wypiękniał :loveu: Brak mi słów i jaki szczęśliwe ma oczka! Quote
Tia Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Jak super:):) Cudowny cekinek, zdjęcia po prostu boskie:) Kochany psiak:loveu: Quote
Aquifere Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Cieszę się, że się podobają:) Cekinek bardzo się zmienił, jest taki wesoły Quote
Tia Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Bardzo Tobie i Twojej mamie dziękujemy za adopcję Cekinka, Uratowaliście go przed pogryzieniem lub co gorsza zagryzieniem, Dziękuje wam za to:loveu: A Cekinek dogaduje się z tym drugim psem, czy są jakieś spięcia między nimi? Quote
Aquifere Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Są są spięcia, jeszcze jakie! a to o piłeczkę, a to o sznureczek! Gryzą się w uszy, przewracają jeden drugiego i oba są z siebie niesamowicie zadowolone:D Tak na serio bawią się cały dzień i się podgryzają, ale delikatnie, żaden nie piszczy. Jedzą z jednej miski i śpią razem przytulone, więc raczej się dogadują;) No i Cekin wychowuje małego Foksa! Foks przestał sikać na podłogę:D Quote
Angel Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 no to rewelacja :) zdjęcia profesjonalne i pokazują szczęśliwego Cekinka! Jak bd jakieś nowe to wstaw prosze :) Quote
Aquifere Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 właśnie średnio profesjonalne bo to strasznie ruchliwe stworzenie jest:D wstawię na pewno jak coś jeszcze pstryknę, może uda się jakieś ładniejsze zdjęcia zrobić:) Quote
Tia Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Aquifere napisał(a):Są są spięcia, jeszcze jakie! a to o piłeczkę, a to o sznureczek! Gryzą się w uszy, przewracają jeden drugiego i oba są z siebie niesamowicie zadowolone:D Tak na serio bawią się cały dzień i się podgryzają, ale delikatnie, żaden nie piszczy. Jedzą z jednej miski i śpią razem przytulone, więc raczej się dogadują;) No i Cekin wychowuje małego Foksa! Foks przestał sikać na podłogę:D No, no to nasz Cekinek niezły przyjaciel jest:) Dobrze, że nic sobie nie robią:) A fotki na prawdę super, aż nie chce się wierzyć, że to ten sam psiak co był u nas w schronisku... Quote
Tola^^ Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Cudownie że dogaduje się z drugim psiakiem :loveu: I więcej fotek, bo Cekinek taki śliczny i szczęśliwy!! :):):) Quote
Ingrid44 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Fotki bardzo fajne. Cekinek taki szczesliwy , widac po oczkach . Quote
Akrum Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 jaki szcześliwy pycholek Cekinka, widać, że podoba mu się nowe życie, że jest szczęśliwy i zadowolony :) no i ma kolegę a raczej młodszego braciszka, którego uczy dobrych manier i zachowania :) słodki jest :) to teraz czekamy jeszcze na nowe zdjęcia Kropka :) Quote
Tia Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Właśnie Tola kiedy będą zdjęcia Kropka ty masz kontakt z tą panią??:) Quote
Asia_Rawicz Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Jeju kilka dni mnie tu nie było a tu śliczne zdjęcia Cekina. Widać w jego oczkach radość. Zawsze się miło czyta o udanych adopcjach. A co do Kropka czy można liczyć na jakieś zdjęcia albo chociaż informacje o nim?? Zaczynam się zastanawiać czy Kropek dobrze trafił, ale skoro była wizyta przedadopcyjna to może mam tylko złe przeczucia. Quote
Aquifere Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Asia - na pewno wszystko jest okej:) nie ma co się nastawiać że coś jest nie tak Quote
Wala2006 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Aquifere napisał(a):Asia - na pewno wszystko jest okej:) nie ma co się nastawiać że coś jest nie tak Właśnie wszystko będzie oki :) Quote
Tola^^ Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Dzwoniłam do Pani Grażyny :) Mówiła że ma porobione zdjęcia i to mnóstwo lecz nie ma kabla żeby wgrać je na kompa :( A Kropek zachowuje się w domu wspaniale, jest bardzo grzeczny, spokojny i bardzo kochany! Od czasu pobytu w nowym domu ani razu nie zaszczekał i to jest jego minus jeden... Kropek został wykąpany i odpchlony ponieważ miał pchły i Pani chciała takiego psa rodzinnego do przytulania i kochania a on taki jest, nie myślała że będzie aż tak zadowolona z niego! :) Quote
Recommended Posts