Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jestem ze zdjęciami. Dogo mi coś szwankuje, ale już. Zapraszam do oglądania:)

Cekinek ze współlokatorem - najlepszym kumplem do zabawy piłką

Cekinek w bzach

U mamy na rękach ( nie wygląda na zachwyconego:D )

W pełnym słonku

A tu pokazał mi język, chyba nie lubi pozować:D
Zdjęć nie dużo bo prawie wszystkie rozmazane. Cekin razem ze swoim kolegą cały czas biegają po domu, wskakują na łóżko i gonią za piłką. Naprawdę ciężko im zrobić zdjęcie:D

Posted

Bardzo Tobie i Twojej mamie dziękujemy za adopcję Cekinka, Uratowaliście go przed pogryzieniem lub co gorsza zagryzieniem,
Dziękuje wam za to:loveu:

A Cekinek dogaduje się z tym drugim psem, czy są jakieś spięcia między nimi?

Posted

Są są spięcia, jeszcze jakie! a to o piłeczkę, a to o sznureczek! Gryzą się w uszy, przewracają jeden drugiego i oba są z siebie niesamowicie zadowolone:D Tak na serio bawią się cały dzień i się podgryzają, ale delikatnie, żaden nie piszczy. Jedzą z jednej miski i śpią razem przytulone, więc raczej się dogadują;)
No i Cekin wychowuje małego Foksa! Foks przestał sikać na podłogę:D

Posted

właśnie średnio profesjonalne bo to strasznie ruchliwe stworzenie jest:D wstawię na pewno jak coś jeszcze pstryknę, może uda się jakieś ładniejsze zdjęcia zrobić:)

Posted

Aquifere napisał(a):
Są są spięcia, jeszcze jakie! a to o piłeczkę, a to o sznureczek! Gryzą się w uszy, przewracają jeden drugiego i oba są z siebie niesamowicie zadowolone:D Tak na serio bawią się cały dzień i się podgryzają, ale delikatnie, żaden nie piszczy. Jedzą z jednej miski i śpią razem przytulone, więc raczej się dogadują;)
No i Cekin wychowuje małego Foksa! Foks przestał sikać na podłogę:D

No, no to nasz Cekinek niezły przyjaciel jest:)
Dobrze, że nic sobie nie robią:)
A fotki na prawdę super, aż nie chce się wierzyć, że to ten sam psiak co był u nas w schronisku...

Posted

jaki szcześliwy pycholek Cekinka, widać, że podoba mu się nowe życie, że jest szczęśliwy i zadowolony :)
no i ma kolegę a raczej młodszego braciszka, którego uczy dobrych manier i zachowania :)
słodki jest :)

to teraz czekamy jeszcze na nowe zdjęcia Kropka :)

Posted

Jeju kilka dni mnie tu nie było a tu śliczne zdjęcia Cekina.
Widać w jego oczkach radość.
Zawsze się miło czyta o udanych adopcjach.
A co do Kropka czy można liczyć na jakieś zdjęcia albo chociaż informacje o nim??
Zaczynam się zastanawiać czy Kropek dobrze trafił, ale skoro była wizyta przedadopcyjna to może mam tylko złe przeczucia.

Posted

Dzwoniłam do Pani Grażyny :)
Mówiła że ma porobione zdjęcia i to mnóstwo lecz nie ma kabla żeby wgrać je na kompa :(
A Kropek zachowuje się w domu wspaniale, jest bardzo grzeczny, spokojny i bardzo kochany!
Od czasu pobytu w nowym domu ani razu nie zaszczekał i to jest jego minus jeden...
Kropek został wykąpany i odpchlony ponieważ miał pchły i Pani chciała takiego psa rodzinnego do przytulania i kochania a on taki jest, nie myślała że będzie aż tak zadowolona z niego! :)