Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kkanarek - cieszę się, że mama zrobiła pozytywne wrażenie, chociaż jest zamotana trochę bo nasz Melonik miał lat 12 a nie 13:) Foksik u mojej Mamy nie jest na stałe, moja siostra go od czasu do czasu przywozi do mamy. Bardzo się cieszę, że Cekin trafi do nas i zapewniam, że będzie szczęśliwy:)
Tia - wymienimy się jakoś numerami telefonów? żebym mogła dać znać w razie jakiegoś opóźnienia czy coś.
I jeszcze jedno, Asia - mam nadzieję, że dosiądziesz się do mnie w pociągu;)

Posted

Jejku :) jakie wspaniałe wiadomości :)
To był szczęśliwy wątek dla tych dwóch kropkowanych psiaków :)
Najpierw Kropek, potem okazało się że jest szansa dla Cekinka...
A teraz nawet wspólnie pociągiem pojadą do Poznania :) hahaha ale im się fuksnęło :)
Gratuluje udanej akcji dziewczyny :)

Posted

No to pojedziemy w trzy, jeszcze w Poznaniu prawdo podobnie będziemy musiały odebrać jakąś karmę do schroniska ale jeszcze wszystkiego się dowiem, jak to będzie...

Posted

Aquifere napisał(a):
Kkanarek - cieszę się, że mama zrobiła pozytywne wrażenie, chociaż jest zamotana trochę bo nasz Melonik miał lat 12 a nie 13:) Foksik u mojej Mamy nie jest na stałe, moja siostra go od czasu do czasu przywozi do mamy. Bardzo się cieszę, że Cekin trafi do nas i zapewniam, że będzie szczęśliwy:)
Tia - wymienimy się jakoś numerami telefonów? żebym mogła dać znać w razie jakiegoś opóźnienia czy coś.
I jeszcze jedno, Asia - mam nadzieję, że dosiądziesz się do mnie w pociągu;)

Dobra prześlę Ci na PW mój numer:)
Bo ja twój mam:)

Posted

To rozmawiała z tobą Wala2006 z mojego telefonu:):) I słyszałam jak ciągle powtarzała pani:)
A ja w tym czasie załatwiałam, żeby Cekinek już dziś opuścił schronisko i przed 15 pojedzie do DT i będzie czekać razem z Kropkiem na piątek:)

A Ciekawostka z DT, Kropek wychodził jak tylko mógł z boksu na dworze i (aby nie uciekł) teraz siedzi w domu z 5 lub 6 kotami, które toleruje:)

Posted

Na przyszłość proszę nie mówić do mnie pani bo się czuję staro;)
A wiadomo może jak Cekin odnosi się do kotów? Na wypadek wizyty u dziadków i ich Kajtka chciałabym wiedzieć:)

Posted

Może uda mi się ich obu i Kropka i Cekina odwiedzić dziś lub jutro, w DT mają kilka kotów to możemy sprawdzić jak na nie reaguje:)

Posted

No to super, że Cekinek już wychodzi ze schroniska:) Co do kota dziadków to on całe życie mieszkał z psami i nigdy nie było problemów (poza moim Mamutem, który chciałby kota zjeść) więc mam nadzieję, że i z Cekinkiem się dogada. Już się nie mogę doczekać aż bedzie z nami! Chociaż niektórzy na forum uważają, że moją mamę należy wyeliminować z jakichkolwiek adopcji:/

Posted

Aquifere napisał(a):
No to super, że Cekinek już wychodzi ze schroniska:) Co do kota dziadków to on całe życie mieszkał z psami i nigdy nie było problemów (poza moim Mamutem, który chciałby kota zjeść) więc mam nadzieję, że i z Cekinkiem się dogada. Już się nie mogę doczekać aż bedzie z nami! Chociaż niektórzy na forum uważają, że moją mamę należy wyeliminować z jakichkolwiek adopcji:/

Tak w końcu skończy się jego nie szcześliwe życie w schronisku:) Czytałam co napisali na twoją mamę podajże na Buliego wątku, ale ja mam już pewność po tej wizycie to już całkowitą że pojedzie do właściwego i kochającego domu:)

Posted

Aquifere napisał(a):
Miło mi, że jesteś pewna :) A tym co napisali nie będę się przejmować, chociaż to przykre, szczególnie, że to nie wina mamy

Nie ma czym się przejmować, ważne, że dajecie szansę chociaż Cekinowi na nowe życie, na nowy dom:)

Posted

__Lara napisał(a):
Jesteście cudowni, cioteczka Talcott tam u góry na pewno cieszy się, że pomogliśmy Kropkowi i Cekinowi :D :D :D

Pewnie tak:) i udało się nam obydwa za jednym zamachem:)

Posted

Cekin jutro będzie w domu tymczasowym a dziś byłam u Kropka cieszył się jak nigdy, tak podskakiwał i biegał radośnie, że nawet zdjęcia mu zrobić nie mogłam, ale jakieś tam zrobiłam , jak tylko wgram na komputer to wstwie (jeszcze dziś)...Ma ugryzione strasznie ucho, w schronisku któryś musiał go dziabnąć...nowa właścicielka będzie musiała z nim pójść do wet...Zachowuje czystość w domu, dogaduje się z innymi psami i kotami również. Jest niesamowicie szczęśliwy i pełen energii:):)

Posted

Zdjęcia Kropka z DT:)

Kopie dziurę:

Tu jak domaga się pieszczot a na dodatek wyciąga języczek :)

Widać jak ma ugryzione ucho:(