Angel Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 to niech ktoś koniecznie zadzwoni do pani ! ;/ ja niestety też bez kasy na koncie.. aale myśle że ktoś może zadzwonić z tego wątku.. tola podaj nr do pani. Dzwonciee ! Quote
Akrum Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Już zawiadomiłam Panią Grażynkę,że ma udać się do weta z Kropkiem. Quote
Tola^^ Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Już sprawa załatwiona, Akrum wysłała Pani Grażynie SMS'a, a ja postaram się jutro zadzwonić :) Quote
Angel Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 dziękujemy wam :) czyli jutro bd wiadomo co z nim ? Quote
Tola^^ Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Tak, jutro zadzwonię i się dowiem czy Kropek był u weta i co wyszło, mam nadzieje że wszystko będzie ok :) Quote
Tola^^ Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Pani od Krpka mi napisała: "Dzień dobry z Kropkiem już ok ja od wczoraj jestem chora nie mam nawet sił z nikim nawet rozmawiać przez tel. Pozdrawiam!" Quote
Recommended Posts