Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skoro już pytasz to napisze wam, że byłam dziś w odwiedziny u Cekina. Ma piękną błyszczącą sierść (mama musiała go znowu wyprać po tym jak wytarzał się w krowim placku będąc na wycieczce) dalej jest tłustą kluchą, jak przyszłam obskoczył mnie jak szczeniak. Co chwile staje na dwóch łapach i domaga się pieszczot i noszenia na rękach. Jak jechałam z nim w pociągu nie spodziewałam się, że kiedyś zobaczę go tak wesołego jak dziś:)

Posted

Nie tyje bo kilka razy w tygodniu jeździ na wieś i biega po bardzo dużym terenie. Ale wątpię żeby kiedyś zrobiła się z niego szprycha szczególnie przy mojej mamie, która jakoś nie umie się powstrzymać przed dawaniem resztek ze stołu jak widzi smutne błagające oczka:D
Tola - zrobię mu niedługo kolejne zdjęcia, obiecuje:)

Posted

Aquifere dzięki że napisałaś choć kilka zdań o Cekinku, zawsze czekamy tu na miłe wiadomości :)
Oczywiście zdjęcia mile widziane i może uda Ci się choć krótki filmik nakręcić, jak wesoło merda ogonkiem?

Posted

Ciagle zagladam z nadzieja ze zobacze zdjecia szczesliwych psiakow, a zdjec nie ma :(

Ciesze sie ze Cekinek ma super domek i fajne wycieczki na wies. Krowie placki to niebywaly rarytas dla psiaka z miasta. nie dosc ze mozna sie fajnie w nich wytarzac to mozna tez zjesc :) :) :)

Posted

Zapomniałam napisać ostatnio, że Cekin znalazł sobie u moich dziadków w domu przyjaciela - królika. Ile razy przychodził do dziadków to leżał wpatrzony w jego klatkę nawet przez kilka godzin! Był strasznie zainteresowany i wtykał nos przez szpary w klatce. Może nigdy nie widział swtora mniejszego od siebie;) Niestety królik wczoraj umarł, więc Cekinek będzie musiał swoje zainteresowanie przełożyć na kota dziadków. Tak w ramach ciekawostki piszę:)

Posted

Aquifere napisał(a):
Zapomniałam napisać ostatnio, że Cekin znalazł sobie u moich dziadków w domu przyjaciela - królika. Ile razy przychodził do dziadków to leżał wpatrzony w jego klatkę nawet przez kilka godzin! Był strasznie zainteresowany i wtykał nos przez szpary w klatce. Może nigdy nie widział swtora mniejszego od siebie;) Niestety królik wczoraj umarł, więc Cekinek będzie musiał swoje zainteresowanie przełożyć na kota dziadków. Tak w ramach ciekawostki piszę:)

oooo :) ciekawski jest :)

Posted

On się już przyjaźni z kotkiem (i całkiem nie rozumie dlaczego kot może siedzieć na fortepianie a on nieszczególnie i cały czas próbuje jakoś dotrzeć przez fotel na ten fortepian), ale w kota się aż tak nie wpatrywał;)

Posted

Aquifere napisał(a):
On się już przyjaźni z kotkiem (i całkiem nie rozumie dlaczego kot może siedzieć na fortepianie a on nieszczególnie i cały czas próbuje jakoś dotrzeć przez fotel na ten fortepian), ale w kota się aż tak nie wpatrywał;)

:D :D :D to króliczek musi być nowy zaadoptowany!