Aquifere Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Skoro już pytasz to napisze wam, że byłam dziś w odwiedziny u Cekina. Ma piękną błyszczącą sierść (mama musiała go znowu wyprać po tym jak wytarzał się w krowim placku będąc na wycieczce) dalej jest tłustą kluchą, jak przyszłam obskoczył mnie jak szczeniak. Co chwile staje na dwóch łapach i domaga się pieszczot i noszenia na rękach. Jak jechałam z nim w pociągu nie spodziewałam się, że kiedyś zobaczę go tak wesołego jak dziś:) Quote
__Lara Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Cudowne wieści :D :D :D tylko niech nie tyje! ;) Quote
Tola^^ Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Ależ naszemu Cekinkowi się wspaniały dom trafił! :loveu: Bym chciała go zobaczyć takiego szczęśliwego ! Do Pani Kropka jutro zadzwonię :D Quote
Aquifere Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Nie tyje bo kilka razy w tygodniu jeździ na wieś i biega po bardzo dużym terenie. Ale wątpię żeby kiedyś zrobiła się z niego szprycha szczególnie przy mojej mamie, która jakoś nie umie się powstrzymać przed dawaniem resztek ze stołu jak widzi smutne błagające oczka:D Tola - zrobię mu niedługo kolejne zdjęcia, obiecuje:) Quote
Tola^^ Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Ok, bym chciała zobaczy jego roześmiane oczka które są szczęśliwe a nie te które pamiętam za czasów jak był w schronie.. Quote
Aquifere Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Narazie póki nie ma zdjęć uwierz mi na słowo. Szczęśliwe są nie tylko oczka ale i ogonek, który lata na wszystkie strony;) Quote
Asia_Rawicz Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Oj ja już w pociągu wiedziałam, że Cekin dobrze trafił. Jutro z niecierpliwością będę czekała na wieści o Kropku. Quote
Akrum Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Aquifere dzięki że napisałaś choć kilka zdań o Cekinku, zawsze czekamy tu na miłe wiadomości :) Oczywiście zdjęcia mile widziane i może uda Ci się choć krótki filmik nakręcić, jak wesoło merda ogonkiem? Quote
Angel Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Aquifere to czekamy na foteczki bądź także filmik Ceknka :) noo i czekamy na wiesci o Kropku.. Quote
Ingrid44 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ciagle zagladam z nadzieja ze zobacze zdjecia szczesliwych psiakow, a zdjec nie ma :( Ciesze sie ze Cekinek ma super domek i fajne wycieczki na wies. Krowie placki to niebywaly rarytas dla psiaka z miasta. nie dosc ze mozna sie fajnie w nich wytarzac to mozna tez zjesc :) :) :) Quote
Tia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Są zdjęcia ale tylko Cekinka...a z Kropkiem tylko kontakt telefoniczny:( Quote
Wala2006 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Pewnie jeszcze troche i też zdjęcia Kropka się pokażą :):) Quote
Aquifere Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Zapomniałam napisać ostatnio, że Cekin znalazł sobie u moich dziadków w domu przyjaciela - królika. Ile razy przychodził do dziadków to leżał wpatrzony w jego klatkę nawet przez kilka godzin! Był strasznie zainteresowany i wtykał nos przez szpary w klatce. Może nigdy nie widział swtora mniejszego od siebie;) Niestety królik wczoraj umarł, więc Cekinek będzie musiał swoje zainteresowanie przełożyć na kota dziadków. Tak w ramach ciekawostki piszę:) Quote
__Lara Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Aquifere napisał(a):Zapomniałam napisać ostatnio, że Cekin znalazł sobie u moich dziadków w domu przyjaciela - królika. Ile razy przychodził do dziadków to leżał wpatrzony w jego klatkę nawet przez kilka godzin! Był strasznie zainteresowany i wtykał nos przez szpary w klatce. Może nigdy nie widział swtora mniejszego od siebie;) Niestety królik wczoraj umarł, więc Cekinek będzie musiał swoje zainteresowanie przełożyć na kota dziadków. Tak w ramach ciekawostki piszę:) oooo :) ciekawski jest :) Quote
Akrum Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 hihi, taki Cekinek :) szkoda,że już nie ma swojego przyjaciela króliczka [*], ale przynajmniej może się teraz zaprzyjaźni z kotkiem ?? Quote
Aquifere Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 On się już przyjaźni z kotkiem (i całkiem nie rozumie dlaczego kot może siedzieć na fortepianie a on nieszczególnie i cały czas próbuje jakoś dotrzeć przez fotel na ten fortepian), ale w kota się aż tak nie wpatrywał;) Quote
__Lara Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Aquifere napisał(a):On się już przyjaźni z kotkiem (i całkiem nie rozumie dlaczego kot może siedzieć na fortepianie a on nieszczególnie i cały czas próbuje jakoś dotrzeć przez fotel na ten fortepian), ale w kota się aż tak nie wpatrywał;) :D :D :D to króliczek musi być nowy zaadoptowany! Quote
Akrum Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 a może Cekinek chce sobie pograć na tym pianinie?? może dlatego tak usilnie chce się tam dostać :) hihihi Quote
Aquifere Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Hehe, niestety fortepian ma jakieś dwieście lat i potrzebowałby wymiany wszystkich strun żeby Cekinek mógł dać na nim jakiś koncert:D Quote
Angel Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 to kiedy zobaczymy nowe fotki Cekinka ? :) Quote
Tola^^ Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Aquifere napisał(a):Niedługo coś pstryknę:) To czekamy! Na dniach zadzwonię do Pani od Kropka! :loveu: Quote
Recommended Posts