Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i spotkanie przecież jest w sobotę :P a dziś czwartek ;)

golf, dzięki za propozycję pomocy :) w sumie tam jest sporo psiaków a nas tylko 2

Posted

a oni tam w tej klinice pozwola go zabrac do domu w sobote? wiem że oni tam chcą go odjajkowić i zaczipować ale moglibyśmy go zabrac w sobote, a np. w poniedzialek odjajkować i z powrotem do domu. Inaczej psina w Wigilię odezwie się ludzkim głosem i nie będzie miał z kim pogwarzyć... jeszcze sobie pomyśli że to jakaś lipa z tym gadaniem po ludzku i więcej nie spróbuje

Posted

NO ja mam nadzieje ze pozwola:):)jest domek, to tylko sie godzic..w koncu daleko nie macie i jakby co to zglaszacie sie na wizyte odjajcowująco- czipującą:):)Niech juz ta 3kg malizna grzeje doopeczke w poscieli i w foteliku z ciekawa gazeta..aj..z.apomnialam, ze juz wzrok nie ten tegoes...ale to nic....niech fotel zostanie..i do tego jakies orzeszki i pilot w łapke od jakiej fajnej plazmy:D

Posted

mru napisał(a):
niestety ja za klinikę nie odpowiadam, ale podejrzewam, że można będzie negocjować

wszystko zobaczymy na miejscu :)

Ja sobie nawet inaczej nie wyobrażam:):)

Posted

mru napisał(a):
no dość już siedzenia w transporterku i skakania na dwóch łapkach jak tylko ktoś przechodzi...!

JAk ja pomyśle, ze to 3 kg nieszczęscia niebawem zamieni sie w 100kg szczęścia..to aż mnie rozpiera:):):)

Posted

dobre wieści są takie, że TZ wstepnie gadał o Starze dziś i dr powiedział, że nie będzie kłopotów z wydaniem
oczekuje nas w sobotę :)

Posted

mru napisał(a):
no i spotkanie przecież jest w sobotę :P a dziś czwartek ;)

golf, dzięki za propozycję pomocy :) w sumie tam jest sporo psiaków a nas tylko 2

jak cos to dzwon lub pisz, nr masz.

bardzo bardzo 3mam kciuki!!

Posted

mru napisał(a):
dobre wieści są takie, że TZ wstepnie gadał o Starze dziś i dr powiedział, że nie będzie kłopotów z wydaniem
oczekuje nas w sobotę :)

Jesteśmy w podrozy i tylko cudem weszlismy na dogo telefonem. Super wiadomość ze dr nie bedzie stawał okoniem. Postaramy się być jak najwcześniej ale to pewnie znaczy nie wcześniej niż pietnasta. Mamy w samochodzie kocyk. Jak wszystko dobrze pójdzie jutro będzie reportaż z uroczystości powitania na płycie podwórka. Mru: dzwonimy z drogi.

Posted

tak się cieszę :):):)

czekam!

sytuacja w lecznicy zła :( jak dobrze, że Star już stamtąd zniknie
bo jeśli to jego by dali do Korabiewic to...

Posted

mru napisał(a):
tak się cieszę :):):)

czekam!

sytuacja w lecznicy zła :( jak dobrze, że Star już stamtąd zniknie
bo jeśli to jego by dali do Korabiewic to...

Co to te Korabiewice? Brzmi z Twojego postu jak Auschwitz

Posted

ladyiga napisał(a):
Już wiemy. Poczytalismyw necie... Setki psow na koncu swiata...
:(...nwet nie chcę myślec...:(
Dobrze, ze Star juz bezpieczny...to straszne, ze są jeszcze takie miejsca jak tamto..:(