malibo57 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 ONki mam z Konstancina. Zajrzę wieczorkiem:) Quote
Charly Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 no na giełdzie dziubka nikt nie wezmie- tyle dobrze. maleńka ślepa malizna... Quote
mru Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 oh Charly :):):) no chyba nikt go nie weźmie, tylko ONki takie jak Klonik idą ;( Quote
anetek100 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 o rany co za cudo:(:(:(przeuroczy maluszek Quote
Lionees Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Czy jeszcze nikt sie nie zakochał w tej drobince?:razz: Quote
haliza Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ale piękny maluszek, taka kruszynka.....myślę, że tą giełdą nie jest zagrożony nie nadaje się ani do budy, ani żaden z niego pożytek :cool3: Przecież miał gdzieś kąt przez tyle lat :-( - biedny maluszek:-( Quote
ladyiga Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Renata5 napisał(a):Czy jeszcze nikt sie nie zakochał w tej drobince?:razz: Reniu my sie chyba jednak zakochalismy w tej drobince... wysłaliśmy sms z pytaniem o adres kliniki ale nikt sie jeszcze nie odezwal. Konstancin jest rzut beretem od naszego domu Quote
gonia66 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 mru napisał(a):no nikt :( Mru...zobacz co napisala laidyga i pakuj malucha do domku:):):_)TYO bedzie cudnowny domek:):) Quote
ladyiga Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 ale odwiedzic psine moglibysmy dopiero w sobote Quote
Lionees Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='ladyiga']Reniu my sie chyba jednak zakochalismy w tej drobince... wysłaliśmy sms z pytaniem o adres kliniki ale nikt sie jeszcze nie odezwal. Konstancin jest rzut beretem od naszego domu Też sobie o Was pomyślałam,jak go zobaczyłam,ale myślałam,że będziecie dopiero w sobote na dogo. Super,bardzo się cieszę,że się w nim zakochaliście.Nie dziwię sie...on jest cudny:loveu:.Kontaktujcie się z mru w sprawie drobinki...powodzenia:loveu: Quote
mru Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 ladyiga zapodziałam telefon ;) nie słyszałam smsa! :P my będziemy w sobotę o 13 w Konstancinie! spotkamy sie tam? :) Quote
haliza Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Oby to spotkanie było owocne :evil_lol: Quote
ladyiga Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 na 13 bedzie trudno. pewnie raczej 16-17. Mozecie? Quote
gonia66 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ale czaddddddddddddddd......znowu cud......no nie moge.....:):):)Laidyga- bedziecie cudownym domkiem dla Maluszka:):)BArdzo sie ciesze..bardzo:):) Quote
ladyiga Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 gonia66 napisał(a):Ale czaddddddddddddddd......znowu cud......no nie moge.....:):):)Laidyga- bedziecie cudownym domkiem dla Maluszka:):)BArdzo sie ciesze..bardzo:):) Gonia uwielbiamy Twój entuzjazm, masz "dobrą rękę" do tych psinek, powinno się Ciebie ściągać na kazdy watek :) o Edim ciągle cieplutko myślimy, ale Star jest bliżej i nikt w lecznicy nie będzie chyba robił problemu, bo jesteśmy "na miejscu". Quote
ladyiga Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 mru napisał(a):ladyiga zapodziałam telefon ;) nie słyszałam smsa! :P my będziemy w sobotę o 13 w Konstancinie! spotkamy sie tam? :) a gdzie jest ta klinika? Quote
mru Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 nie wiem, czy oni nie pracują do 17 :roll: ale na 16 jasne, że będziemy :) jakbyście mogli/mieli być wcześniej to dajcie sygnał - dzwońcie do mnie :) przyjedziemy od razu (chyba mamy bliżej z resztą:)) Quote
gonia66 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 ladyiga napisał(a):Gonia uwielbiamy Twój entuzjazm, masz "dobrą rękę" do tych psinek, powinno się Ciebie ściągać na kazdy watek :) o Edim ciągle cieplutko myślimy, ale Star jest bliżej i nikt w lecznicy nie będzie chyba robił problemu, bo jesteśmy "na miejscu". Laidyga- ja to doskonale rozumiem naparwde...zreszta napisalam tu, ze jesli Edi pojdzie do domku(do Ciebie) to ten dzidzio pojdzie do Reni:):) Wiec to naparwde bez roznicy ktory gdzie pojdzie- najwazniejsze, ze OBA BEDA SZCZESLIWE I URATOWANE PRZED ZIMĄ:):):)OBA BĘDĄ MIAŁY PRAWDZIWE SWIĘTA..W CIEPEŁKU...BEZPIECZEŃSTWIE..MIŁOŚCI...czegóż chciec więcej???TO JA JUZ TEZ MOGE MIEĆ ŚWIĘTA:):):):) Quote
gonia66 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Wczoraj jeden- dzis drugi dzien cudów na dogo....Aż się boje co teraz "wyskoczy"...jaka bide nam dogo pokaze...bo takiego czasu w s wojej "kadencji dogomaniackiej" nie pamiętam:):):) Quote
mru Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 ja Wam mogę pokazać jeszcze bidy w tej samej lecznicy :P stary ON, trafił tam 14 grudnia nie sądzę, że ktoś go szuka cud, że jeszcze go trzymają 10-12 lat, nic więcej nie wiadomo jak go 1 raz widziałam to leżał odwrócony w prawo, teraz leżał w lewo... itd., itd... Quote
malibo57 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Boze, ale sie zagapiłam przez ten Bytom! No, kocham Was, słowo daję:) Gonia, nie bolą skrzydełka? To sie ciesze, bo trzeba jeszcze pomachać:evil_lol: :cunao::cunao::cunao::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: O jej!Zobaczyłam ONa i mi przeszło.. Quote
Recommended Posts