Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale piękny maluszek, taka kruszynka.....myślę, że tą giełdą nie jest zagrożony nie nadaje się ani do budy, ani żaden z niego pożytek :cool3:
Przecież miał gdzieś kąt przez tyle lat :-( - biedny maluszek:-(

Posted

Renata5 napisał(a):
Czy jeszcze nikt sie nie zakochał w tej drobince?:razz:

Reniu my sie chyba jednak zakochalismy w tej drobince... wysłaliśmy sms z pytaniem o adres kliniki ale nikt sie jeszcze nie odezwal. Konstancin jest rzut beretem od naszego domu

Posted

[quote name='ladyiga']Reniu my sie chyba jednak zakochalismy w tej drobince... wysłaliśmy sms z pytaniem o adres kliniki ale nikt sie jeszcze nie odezwal. Konstancin jest rzut beretem od naszego domu
Też sobie o Was pomyślałam,jak go zobaczyłam,ale myślałam,że będziecie dopiero w sobote na dogo.
Super,bardzo się cieszę,że się w nim zakochaliście.Nie dziwię sie...on jest cudny:loveu:.Kontaktujcie się z mru w sprawie drobinki...powodzenia:loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
Ale czaddddddddddddddd......znowu cud......no nie moge.....:):):)Laidyga- bedziecie cudownym domkiem dla Maluszka:):)BArdzo sie ciesze..bardzo:):)

Gonia uwielbiamy Twój entuzjazm, masz "dobrą rękę" do tych psinek, powinno się Ciebie ściągać na kazdy watek :)
o Edim ciągle cieplutko myślimy, ale Star jest bliżej i nikt w lecznicy nie będzie chyba robił problemu, bo jesteśmy "na miejscu".

Posted

nie wiem, czy oni nie pracują do 17 :roll:
ale na 16 jasne, że będziemy :)

jakbyście mogli/mieli być wcześniej to dajcie sygnał - dzwońcie do mnie :)
przyjedziemy od razu (chyba mamy bliżej z resztą:))

Posted

ladyiga napisał(a):
Gonia uwielbiamy Twój entuzjazm, masz "dobrą rękę" do tych psinek, powinno się Ciebie ściągać na kazdy watek :)
o Edim ciągle cieplutko myślimy, ale Star jest bliżej i nikt w lecznicy nie będzie chyba robił problemu, bo jesteśmy "na miejscu".

Laidyga- ja to doskonale rozumiem naparwde...zreszta napisalam tu, ze jesli Edi pojdzie do domku(do Ciebie) to ten dzidzio pojdzie do Reni:):) Wiec to naparwde bez roznicy ktory gdzie pojdzie- najwazniejsze, ze OBA BEDA SZCZESLIWE I URATOWANE PRZED ZIMĄ:):):)OBA BĘDĄ MIAŁY PRAWDZIWE SWIĘTA..W CIEPEŁKU...BEZPIECZEŃSTWIE..MIŁOŚCI...czegóż chciec więcej???TO JA JUZ TEZ MOGE MIEĆ ŚWIĘTA:):):):)

Posted

Wczoraj jeden- dzis drugi dzien cudów na dogo....Aż się boje co teraz "wyskoczy"...jaka bide nam dogo pokaze...bo takiego czasu w s wojej "kadencji dogomaniackiej" nie pamiętam:):):)

Posted

ja Wam mogę pokazać jeszcze bidy w tej samej lecznicy :P

stary ON, trafił tam 14 grudnia
nie sądzę, że ktoś go szuka
cud, że jeszcze go trzymają

10-12 lat, nic więcej nie wiadomo

jak go 1 raz widziałam to leżał odwrócony w prawo, teraz leżał w lewo...

itd., itd...

Posted

Boze, ale sie zagapiłam przez ten Bytom! No, kocham Was, słowo daję:) Gonia, nie bolą skrzydełka? To sie ciesze, bo trzeba jeszcze pomachać:evil_lol:
:cunao::cunao::cunao::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
O jej!Zobaczyłam ONa i mi przeszło..