mru Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 19 grudnia - Star pojechał do domku... :-o *** zakładam temu maluchowi wątek, bo już nie wiem co robić! zrobiłyśmy mu z figą33 allegro, ale cisza... a on nie ma czasu :( i dziś rano pomyślałam, że paradoksalnie chyba tu na dogo, wśród dogomaniaków ma on największą szansę znaleźć dom... bo kto inny, jak nie Wy rozumie taką adopcję? starego, ślepego maluszka... tam, gdzie przebywa Star - bo tak ten staruszek ma na imię - nie ma on praktycznie szans na adopcję... oto wątek psiaków z lecznicy, w której mieszka Star: bezdomne psiaki z lecznicy w Konstancinie - BARDZO PILNIE szukają domów :( a teraz przedstawiam Wam to nieszczęście :( Staruszek Star - czyli najpilniejsza adopcja... myślę, że ten psiak naprawdę ma szansę jest starszy, co z resztą widać. niedowidzi. waży około 3 kg jest kochany, uroczy i naprawdę dziwię się, że on tam jeszcze siedzi... no ale tam nie ma za bardzo dowiedzających... on trafił do lecznicy z Piaseczna, był po wypadku w sumie chciano go uśpić, bo nie było z nim w ogóle kontaktu żadnego ale nagle psiak odżył, stał się bardzo fajny, kontaktowy i zupełnie sprawny on nie ma zupełnie problemu z innymi psami! on chyba z niczym nie ma problemu! :roll: niestety nie może chodzić bez smyczy, bo słabo widzi i może mu się coś stać! Star mieszka w małym wewnętrznym boksie lub w transporterku - w zależności od liości psów w lecznicy... a umówmy się - transporterek nie jest wymarzonym domem! nawet dla takiego maleństwa... http://i249.photobucket.com/albums/gg232/mrufczak/Anda/star/12122009152.jpg [SIZE=3] w sprawie Stara piszcie do mnie na pw, lub dzwońcie 604 129 008 myślę, że tymczas też wchodziłby w grę! 8) allegro Stara: http://www.allegro.pl/item852447355_malenstwo_miniaturka_psa_3_kg_milosci.html Quote
mru Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 to już chyba wszystkie zdjęcia Gwiazdorka już dla Was reszta wątku :) Quote
beka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Mallizna okropna. Trzeba mu zrobic dużo ogłoszeń. Koniecznie. Quote
Lionees Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Wy mnie chyba chcecie rozwalić tymi staruszkami,normalnie serce mi pęka W tym tygodniu przyjeżdżają do mnie dwa takie same sieroctwa.Może jeden po weekendzie pójdzie do nowego domku,wtedy pomyślę,co tu zrobić.Teraz mam związane ręce:-( A może do tego czasu ktoś się w nim zakocha?:loveu: Quote
mru Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 renata, ale dzieki że przyszłaś :) Quote
Lionees Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 mru napisał(a):renata, ale dzieki że przyszłaś :) No co miałam nie przyjść...do takich sierotek to lecę na złamanie karku,niewiele mogę,ale lecę.A może jakiś banerek?Bym sobie wtedy wstawiła;) Quote
mru Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 tak tak zrobie! tylko ogarnę się w pracy :) Quote
Kociabanda2 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Jestem i ja. choć pojęcia nie mam co mogę zrobić :( Quote
mru Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 witaj :):):) hej, nie wiecie czy jest jeszcze otwarty taki bazarek ogłoszeniowy? wykupiłabym mu pakiet... Quote
ocelot Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 no witam maliznę... trzeba słonku jakoś pomóc. Quote
malibo57 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Jest, tylko watek? Widziałam u Goni. Moment. Quote
ketunia Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Kurcze same staruszki ostatnio.. JA już nie mam pomysłu.:( Quote
Lionees Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 ketunia napisał(a):Kurcze same staruszki ostatnio.. JA już nie mam pomysłu.:( Normalnie idzie się powiesić z niemocy:sad: Quote
ocelot Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 On przebywa w lecznicy? warunki ma tam dobre? Quote
mru Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 warunki są okej, tylko on już tam jakiś czas jest a miejsc tam nie ma, bo to tylko w sumie szpital plus przechowalnia jego adopcja jest bardzo pilna czytaj - próbują go każdemu wcisnąć ale oni nie robią ogłoszeń, nie sprawdzają domów tylko rozdają psy na giełdzie :roll: a to jest pies, który spokojnie znajdzie domek, no... taki dobry domek! zrobiłam bannerek: Quote
koosiek Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 A wiesz może, jak długo on tam przebywa? Biedak straszny :-( Quote
ocelot Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 choroba jakiś domowy tymczasik by się przydał, tylko skąd? Quote
mru Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 musiałabym poprosić o sprawdzenie w karcie Quote
Lionees Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Niuni&Pupi napisał(a):Na razie zapiszę i pomyślę ... Myśl Kochana myśl:loveu: Wstawiłam banerek;) Quote
mru Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 dzięki :) znalazłam bazarek ogłoszeniowy i zamówiłam mu pakiet bez allegro (bo allegro ma) Quote
Recommended Posts