Emigrantka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Bo to z zalozenia byla galeria Zary i dolozylam Tigerka, Tigerek nam umarl w ub tygodniu, przywleklam do domu 2 kociaki no i sie pierdu pierdu tam zrobilo ale fajnie zawsze jak sie ktos odezwie zeby na psich watkch nie zasmiecac to tam sobie mozna pogadac... :D Quote
Plicha Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 O Emi, fajnie że jesteś na wątku :) Bardzo współczuję sytuacji z pracą, ja ze swojej zostałam wywalona w sierpniu ale wcale nie żałuję bo szef był :zly7: i zatruwał mi życie. Na szczęście mam plan B, mam nadzieję że się powiedzie. Tobie ta zmiana też na pewno wyjdzie na dobre. Jak to się mówi :shithappens: ale trzeba żyć dalej ;) Mam nadzieję że dzięki temu będziesz częściej wpadać do Mikusi i innych tyszaków. A póki co trzeba oblać wyjazd Weteranek do lepszego życia :knajpa: Quote
AlfaLS Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Wpłynęło: - od Emigrantki 60 zł. - za dwa miesiące, - od Moniki, córki Emigrantki 40 zł. - za dwa miesiące, - od Nikusa 10 zł., - od Livki 10 zł. Razem 120 zł. Pięknie dziękujemy!!!!!!! Dziś Mikunia ma na koncie 410 zł. Dziś się nie wyrobiłam ale jutro postaram się wkleić na pierwszą stronkę tekst ogłoszenia oraz te "zaklepane" już stronki ogłoszeń......Dla chętnych do pomocy przy ogłoszeniach....... Quote
Emigrantka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Plicha - ja nie cierpie swojej pracy...... przysluge mi robia heheheh taki kop w duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupsko na rozpedzenie - gdzie indziej. Jak cos to na galeri Zary siedzimy i *******y popychamy - zapraszam.. na oderwanie sie, czasem tez trzeba... hmmmm Quote
UBOCZE Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Aniu, odwiedzaj nas częściej, bo z Tobą tu zawsze było pogodnie...:lol::lol::lol: Quote
AlfaLS Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Nikuś, zrobiłam poprawki w poście 2 - zerknij co dodać i daj znać :lol: Informacja - dodałam w poście nr 2 tekst do ogłoszeń z namiarami na ZuzięM oraz adres do albumu z fotkami zrobionymi co prawda jeszcze przez Grażynę w schronisku ale tam są piękne, wyraźne zdjęcia, można wybierać do ogłoszeń. Postaram się jeszcze dokładnie przejrzeć wątek Mikuni i w tym poście drugim dodać "namiary" na inne zdjęcia, już z Hoteliku. To nam ułatwi robienie ogłoszeń.... BARDZO PROSZĘ ZERKNIJCIE DO TEGO POSTU I NAPISZCIE CO TAM JESZCZE UMIEŚCIĆ Nikuś dzięki za pomysł z tym "podpowiadającym" postem :lol:. Quote
marysia55 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 A ja nocką się zakradam:ghost_2::ghost_2: i Mikusię na pierwszą stronkę podprowadzam :evil_lol: Quote
Nikus Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='AlfaLS']Nikuś, zrobiłam poprawki w poście 2 - zerknij co dodać i daj znać :lol: Informacja - dodałam w poście nr 2 tekst do ogłoszeń z namiarami na ZuzięM oraz adres do albumu z fotkami zrobionymi co prawda jeszcze przez Grażynę w schronisku ale tam są piękne, wyraźne zdjęcia, można wybierać do ogłoszeń. Postaram się jeszcze dokładnie przejrzeć wątek Mikuni i w tym poście drugim dodać "namiary" na inne zdjęcia, już z Hoteliku. To nam ułatwi robienie ogłoszeń.... BARDZO PROSZĘ ZERKNIJCIE DO TEGO POSTU I NAPISZCIE CO TAM JESZCZE UMIEŚCIĆ Nikuś dzięki za pomysł z tym "podpowiadającym" postem :lol:. Ja myślę,że jest ok...dołożymy jeszcze nasze fotki z wczorajszej wizyty i mozemy startować z ogłoszeniami:) Quote
Livka Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Uznaliśmy, że tu jakikolwiek komentarz jest zbędny :loveu: Quote
UBOCZE Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Mikunia już taka odważna???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A pamiętacie, jak bała się nawet wystawić z budy nosek... Quote
Nikus Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='UBOCZE']Mikunia już taka odważna???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A pamiętacie, jak bała się nawet wystawić z budy nosek...[/QUOTE] Powiem szczerze,że Mika powinna być sztandarowym przykładem tego co w hoteliku potrafi zrobić ZuziaM:) to niesamowite jak ona się zmienia:)...za każdym razem jak tam jestem widać jak na dłoni jak się otwiera na świat ta nasza Mikunia:multi::multi::multi:.Fajnie jest ją sobie obserwować z pewnej odległości.. Quote
AlfaLS Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Tak, Mikunia to była taka zastraszona psinka że aż serce bolało na to patrzeć :-( A teraz - sam miód...... I te wszystkie zmiany bez większego stresu, powoli w swoim tempie.......Mikunia dostała od nas czas, od Zuzi opiekę i cierpliwość i mamy fantastyczne efekty :multi::multi::multi:. Super Mikunia, super fotki - dziękujemy!!!!!!!!!!! Quote
AlfaLS Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Polubek kochana - jak będziesz miała kiedyś troszkę luzu zrobisz Mikuni banerek - taki aktualny????? Ona ma tylko takie ze zdjęciami ze schroniska a może taki aktualniejszy byłby lepszy??????? To się nie spieszy, wiemy ze jesteś bardzo zajęta ale polecamy się pamięci;) Quote
Plicha Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Aż mi się łezka w oku zakręciła jak zobaczyłam te zdjęcia :bigcry:ale ze szczęścia :loveu: Quote
Plicha Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Zrobiłam Mikusi ogłoszenie na Cafeanimal: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Mika,23822 Wiem, że ktos inny miał jej tam robić ale nie szkodzi bo im częściej tam się zamieszcza tym lepiej (nawet codziennie można). A jak tam ma ogłoszenie to ma szansę że pokaże się w Metrze. Mikusiu powodzenia w szukaniu domku :) Quote
Monika z Katowic Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Jakie fajne zdjęcia!:) Mikunia bardzo pozytywnie zmienia się!!!:) Quote
AlfaLS Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='Plicha']Zrobiłam Mikusi ogłoszenie na Cafeanimal: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Mika,23822 Wiem, że ktos inny miał jej tam robić ale nie szkodzi bo im częściej tam się zamieszcza tym lepiej (nawet codziennie można). A jak tam ma ogłoszenie to ma szansę że pokaże się w Metrze. Mikusiu powodzenia w szukaniu domku :) Dziękujemy!!!!!!! Będziesz odnawiać? Quote
magda222 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Plicha']Aż mi się łezka w oku zakręciła jak zobaczyłam te zdjęcia :bigcry:ale ze szczęścia :loveu:[/QUOTE] Mi też :( Mała biedna kochana Mikusia :( A ona czasem przyłącza się do innych suniek? Dziękuje za fotki :) Quote
Emigrantka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 O rany - ale super.... Mikunie widac a budy nie widac.. niesamowite.. tak daleko juz sie wybiera? superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :) Quote
Plicha Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='AlfaLS']Dziękujemy!!!!!!! Będziesz odnawiać? Tak, postaram się co kilka dni odnawiać ogłoszenia Mikusi i Frania, którego też tam ogłaszam :) Quote
AlfaLS Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Konto Mikuni zostało zasilone wpłatami: - od Magdy222 5 zł. - od Jo37 25 zł., - od Jolanty08 10 zł. - od Nemko 25 zł. Razem 65 zł. Pięknie dziękujemy za wpłaty!!!!!! Dziś na koncie u Mikuni jest 475 zł.:multi: Kochani szukamy nowych deklaracji dla Mikuni na kwotę 80 zł. Emigrantka napisała, ze od grudnia nie będzie mogła wpłacać za siebiei córkę czyli 50 zł. i brak jakiejkolwiek odpowiedzi od czerdy na moje pytania co z jej deklaracjami... Pisałam kilkanaście razy..... Ona nie wpłaca od czerwca :shake: Jej deklaracja to 30 zł... Czy może ktoś z darczyńców Dylanki przeniesie swoją deklaracje na Mikunie??????? Bardzo proszę pomyślcie o tym......... Quote
Dada M Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Na razie cafeanimal: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Mika,23985 Jutro reszta :) Mam dobre przeczucia, może Mika będzie w Metrze :) Quote
AlfaLS Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='Dada M']Na razie cafeanimal: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Mika,23985 Jutro reszta :) Mam dobre przeczucia, może Mika będzie w Metrze :) Oby Twoje przeczucia się sprawdziły :kciuki: Quote
zuziaM Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='magda222']A ona czasem przyłącza się do innych suniek? [/QUOTE] No jasne !!! Dzisiaj zobaczylam z domu przez okno, jak Mikunia zachecala do zabawy kolezanke Sonie. Latala wokol niej, jak szalona ... podskakiwala przy tym i sie okrecala w kolko..... zabawny widok ... Quote
Recommended Posts