Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nemko napisał(a):
poszlo 75zł dla Mikusi. zorientowalam sie, ze nie zaplacilam za grudzien, styczen i luty, wiec tyle wyszlo. Prosze o przypominanie!!

Będę się przypominała ;). Na koniec stycznia miałam to zrobić a Ty mnie ubiegłaś :lol:.

Od ostatniego rozliczenia na konto Mikuni wpłynęło:
- od Nikusia 25 zł.,
- od Jolanty08 10 zł.,
- od Polubek 10 zł.,
- od AlfyLS 20 zł.,
- od Teresy Borcz 40 zł. / za dwa miesiące/,
- od Jo37 25 zł.,
- od Magdy222 15 zł.
Razem: 145 zł. Bardzo dziękuję wszystkim wpłacającym!!!!!!!. Ponieważ 23-go zapłaciłam za kolejny miesiąc Hoteliku 340 zł. / za okres od 23.01 do 22.02./ to Mikunia jest niestety na minusie 30 zł.:shake:

Kurcze, musimy Mikuni szukać dobrego domku bo coraz trudniej ją utrzymać w Hotelku :-(

Posted

U Mikusi wszystko w porzadku.
Zmian w zachowaniu w stosunku do nas, ludzi jeszcze wielkich nie ma, ale Mikusia bardzo ciekawie sie nam przyglada.
Za to, jak jest na dworze sama ( tzn bez ludzi ), to po prostu istny zywiolek !
Lata, szczeka, podskakuje, biega jak szaleniec ! Zaglada do innych kojcow, wita sie z innymi psiakami ....
Jest naprawde wesolutka.
Zima to zly czas na uczenie bycia z czlowiekiem, ale jesli bedzie jeszcze do wiosny, to zaczynamy intensywny kurs chodzenia na smyczy i nieuciekania do budki, kiedy sie zblizamy.
Niestety Mikusia to ten sam typ, co Dagmarka. U niej trzeba bylo ponad roku, zeby nam zaufala.
Teraz sama podstawia lepek do glaskania, a na mnie sie tak wspina i mnie obskakuje, ze sie czasem malo nie przewracam.
Tylko, ze Dagunia byla tu z przodu domu i widziala nas wlasciwie stale, a Mikunia jest za domem i nie przychodzi tutaj do nas. Trzyma sie blisko swojego kojca.
Jest juz coraz odwazniejsza i podchodzi juz pod sam dom, pod okna i mysle, ze wiosna, latem juz bedzie zagladala coraz dalej i bedzie kolo nas.

Posted

Raporcik finansowy.
Na konto Mikuni wpłynęło ostatnio:
- od Nemko 75 zł. / za 3 miesiące/,
- od Moniki z Katowic 10 zł.,
- od DadyM 20 zł.,
- od p. Bartosza Z. z Golden Line 50 zł.,
- od Bjuty 5 zł.,
- od AlfyLS 40 zł. /za 2 miesiące/.
Razem: 200 zł. Bardzo pięknie dziękuję wszystkim wpłacającym!!!!!!!
Dziś Mikunia ma na koncie 170 zł.

Jest nowy bazarek ogłoszeniowy
http://www.dogomania.pl/threads/201966-**BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY-na-d%C5%82ug-Muszki-!!-52-OG%C5%81OSZENIA-ZA-JEDYNE-8Z%C5%81!!!-DO-28.02!!**?p=16280035#post16280035. Może ktoś zasponsorować tam ogłoszenia dla Mikuni - to tylko 8 zł.?

Posted

AlfaLS napisał(a):
Ale piękny widok :multi:. Nasza Mikunia w większym gronie sobie siedzi i wcale nie wygląda na wystraszoną :lol:

Ale jakaś taka smutna jest :(
Chociaż może to ja jestem przewrażliwiona na punkcie Mikusi...

Posted

Ona ma zawsze taki wyraz pyszczka .... raczej nie smutny, ale taki ... zamyslony ...
Ogolnie jest wyluzowana, wesola ( szaleje i podskakuje sobie, jak nikt nie patrzy ), a jak szczeka !!!!
Wtoruje zawsze psiakom, jak sie cos dzieje kolo bramy.

• 2 weeks later...
Posted

Bardzo, bardzo dziękujemy!!!!!!!

Przy okazji zapraszam do innego "kudłaczka" - Desa z Tychów oczywiście. Wejdźcie choć podnieść :modla:. Wątek jest założony 3 lata temu a jest tam strasznie martwo. Ma tylko 14 stron / z czego 3 napisane dziś :lol:/. Dopiero dziś udało mi się go przejąć i bardzo mi zależy na rozruszaniu go. Psiak w schronie już 6 lat......
Zapraszam:
http://http://www.dogomania.pl/threads/77290-Smutny-Des-oddany-do-schroniska-przez-w%C5%82a%C5%9Bciciela-wo%C5%82a-o-POMOC-!!-TYCHY-!

Posted

Ostatnio na konto Mikuni wpłynęło:
- od Polubek 10 zł.,
- od Jo37 25 zł.,
- od Nikusia 25 zł.,
- od Livki 10 zł.,
- od Jolanty08 10 zł. i dodatkowo 50 zł. / bardzo dziękujemy!!!!/,
- od Magdy222 15 zł.
Razem: 145 zł. Bardzo dziękujemy za wpłaty!!!!. Po zapłaceniu dziś Hoteliku / za okres 23.02-22.03.2011r. na koncie Mikusi jest niestety -25 zł..

Mam nadzieję, że na te ogłoszenia, które teraz Mikunia ma zrobione będą jakiś telefony :lol:.

Posted

U Mikusi też dawno nie byłam ale się poprawię obiecuję :) Mam nadzieję że uda mi się w marcu wpłacić moją deklarację (niestety raczej pod koniec miesiąca). Postaram się też znalezć czas na ogłoszenia dla niej.