Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja zadeklarowałam na Jowiszka , oprócz tej grudniowej wpłaty, przez trzy miesiące nowego roku po 30 zł. i z deklaracji się nie wycofam, teraz napisz mi Malawaszko na jakiego pieska lub ogólnie na jakie psiaki mam dokonać wpłaty ?

Posted

Grosziwo napisał(a):
Ja zadeklarowałam na Jowiszka , oprócz tej grudniowej wpłaty, przez trzy miesiące nowego roku po 30 zł. i z deklaracji się nie wycofam, teraz napisz mi Malawaszko na jakiego pieska lub ogólnie na jakie psiaki mam dokonać wpłaty ?

Grosziwo jak możesz to może na Broka:
http://www.dogomania.pl/threads/145080-SZNAUCER-mix-przeA-wietny-i-przepiAE-kny-duA-y-BROK-WRACA-DO-HOTELU

albo dla psiaków u missieek - im też potrzebna pomoc

Posted

Grosziwo napisał(a):
To zrobię tak: w styczniu wpłacę 30 zł. na Broka i 30 zł na missieekowe zwierzaki , a w lutym po 15 zł. na te same cele :p
Może być ? A konto to co zawsze ?

jasne!! dzięki wielkie :Rose:

halbina napisał(a):
podrzuć jakiś adres wątku misieek, mam chetną na szczeniaka pieska, średniego docelowo... pani z Katowic... jak macie, to daj też namiary na misieek

tu są wątki szczeniaczkowe od missieek - telefon 504 588 874, ma też inne szczeniaki ale jeszcze nie byłam porobić zdjęć
te będą mniejsze
http://www.dogomania.pl/threads/175710-SzczeniAE-ta-zawrA-cone-z-drogi-z-deszczu-pod-rynnAE-jedne-chorujAE-inne-zdrowiejAE-HELP

te średnio-większe - od postu nr 118 są aktualne zdjęcia
http://www.dogomania.pl/threads/147667-SZCZENIAE-TA-kolejna-gromadka-u-missieek-szukamy-transporty-KRAKA-W-TARNOBRZEG/page3

Posted

cudowne wieści ze nasz piękniś już ma domek i domek dobry. mam nadzieję że zdeklarowane tak błyskawicznie na odmianę życia psika cioteczki teraz swe deklaracje przeniosą na BROKA, BO TEN TO DOPIERO PRZYSTOJNIAK I TE GROSIKI MOGĄ MU PRZYNIEŚĆ SZCZĘŚCIE JAK JOWISZOWI KTORY ZOSTAŁ WYMARZONYM TARZANKIEM !!!!

Posted

malawaszka napisał(a):
Sprawy finansowe - muszę jeszcze dopłacić za 2 lub 3 dni bo nie wiem czy dzisiejszy też jest liczony a resztę pieniążków chciałabym przeznaczyć na hotel dla Broka, który nam wrócił z adopcji i nie ma żadnych deklaracji, chyba, że osoby które wpłaciły napiszą żebym przekazała gdzieś indziej to dajcie znać tu na wątku na kogo mam przesłać ich wpłatę

Waszka, Ty pytasz o pieniądze, które już wpłynęły czy o deklaracje?

Posted

Własnie rozmawiałam z Panią Jowiszka - wszystko jest w porządku - chłopak kota ma w nosie bardziej to kocisko zaczepia chłopaka :lol: , najbardziej interesują go jego nowi ludzie - nie odstępuje ich na krok :laola: już jest wykąpciany, miał dużo kleszczy niestety, dziś dostanie frontline, chudzina z niego straszna, ale Pańcia już nad tym pracuje :) trochę słabo u niego z apetytem jeszcze, ale mamy nadzieję, że to minie razem ze stresem - coś tam zjadł więc źle nie jest :) nie rzuca się na michę. Grzeczniutko spał w samochodzie przytulony :)
Fotki dostaniemy :)
ależ jestem szczęsliwa :laola:

Jeszcze w kwestii "formalnej" - czy ktoś wie coś o jego szczepieniu na wściekliznę? Bo Pani mówiła, że podobno był szczepiony - ja nic o tym nie wiem i szczerze mówiąc to wątpię w to bo byłoby zaświadczenie nie?

Posted

zerduszko napisał(a):
Jak chcesz, to ja i Tobie mogę załatwić, ze jesteś zaszczepiona....

no własnie tego się obawiałam, ale Pani Tarzanka prosiła żebym się dowiedziała o to bo nie chcieliby go niepotrzebnie doszczepiac, ale z tymi szczepieniami to pewnie taki pic na wode jak w Olkuszu - żaden nie szczepiony tylko zaświadczenia in blanco w kieszeni...

• 2 weeks later...
Posted

Dzięki wielkie Grosziwo!!! jak tylko wpłyną to wpiszemy w rozliczenie u Broka i u missieekowych

a Jowiszek był wczoraj u weterynarza na szczepieniu, jest bardzo szczęśliwy i Państwo również :)

• 2 weeks later...