zerduszko Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Wspaniale :) Teraz trzeba Broka wygonić :) Quote
Onaa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Wspaniale, że psiaczek ma domek :multi:. Quote
Grosziwo Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Ja zadeklarowałam na Jowiszka , oprócz tej grudniowej wpłaty, przez trzy miesiące nowego roku po 30 zł. i z deklaracji się nie wycofam, teraz napisz mi Malawaszko na jakiego pieska lub ogólnie na jakie psiaki mam dokonać wpłaty ? Quote
malawaszka Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Grosziwo napisał(a):Ja zadeklarowałam na Jowiszka , oprócz tej grudniowej wpłaty, przez trzy miesiące nowego roku po 30 zł. i z deklaracji się nie wycofam, teraz napisz mi Malawaszko na jakiego pieska lub ogólnie na jakie psiaki mam dokonać wpłaty ? Grosziwo jak możesz to może na Broka: http://www.dogomania.pl/threads/145080-SZNAUCER-mix-przeA-wietny-i-przepiAE-kny-duA-y-BROK-WRACA-DO-HOTELU albo dla psiaków u missieek - im też potrzebna pomoc Quote
Grosziwo Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 malawaszka napisał(a):Grosziwo jak możesz to może na Broka: http://www.dogomania.pl/threads/145080-SZNAUCER-mix-przeA-wietny-i-przepiAE-kny-duA-y-BROK-WRACA-DO-HOTELU albo dla psiaków u missieek - im też potrzebna pomoc To zrobię tak: w styczniu wpłacę 30 zł. na Broka i 30 zł na missieekowe zwierzaki , a w lutym po 15 zł. na te same cele :p Może być ? A konto to co zawsze ? Quote
halbina Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 malawaszka napisał(a):Grosziwo jak możesz to może na Broka: http://www.dogomania.pl/threads/145080-SZNAUCER-mix-przeA-wietny-i-przepiAE-kny-duA-y-BROK-WRACA-DO-HOTELU albo dla psiaków u missieek - im też potrzebna pomoc podrzuć jakiś adres wątku misieek, mam chetną na szczeniaka pieska, średniego docelowo... pani z Katowic... jak macie, to daj też namiary na misieek Quote
evel Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 :laola: tak się cieszę! :loveu: Dziękuję wszystkim, którzy podarowali Jowiszkowi - Tarzankowi nowe życie :Rose: Quote
malawaszka Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Grosziwo napisał(a):To zrobię tak: w styczniu wpłacę 30 zł. na Broka i 30 zł na missieekowe zwierzaki , a w lutym po 15 zł. na te same cele :p Może być ? A konto to co zawsze ? jasne!! dzięki wielkie :Rose: halbina napisał(a):podrzuć jakiś adres wątku misieek, mam chetną na szczeniaka pieska, średniego docelowo... pani z Katowic... jak macie, to daj też namiary na misieek tu są wątki szczeniaczkowe od missieek - telefon 504 588 874, ma też inne szczeniaki ale jeszcze nie byłam porobić zdjęć te będą mniejsze http://www.dogomania.pl/threads/175710-SzczeniAE-ta-zawrA-cone-z-drogi-z-deszczu-pod-rynnAE-jedne-chorujAE-inne-zdrowiejAE-HELP te średnio-większe - od postu nr 118 są aktualne zdjęcia http://www.dogomania.pl/threads/147667-SZCZENIAE-TA-kolejna-gromadka-u-missieek-szukamy-transporty-KRAKA-W-TARNOBRZEG/page3 Quote
TERESA BORCZ Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 cudowne wieści ze nasz piękniś już ma domek i domek dobry. mam nadzieję że zdeklarowane tak błyskawicznie na odmianę życia psika cioteczki teraz swe deklaracje przeniosą na BROKA, BO TEN TO DOPIERO PRZYSTOJNIAK I TE GROSIKI MOGĄ MU PRZYNIEŚĆ SZCZĘŚCIE JAK JOWISZOWI KTORY ZOSTAŁ WYMARZONYM TARZANKIEM !!!! Quote
zerduszko Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 malawaszka napisał(a):Sprawy finansowe - muszę jeszcze dopłacić za 2 lub 3 dni bo nie wiem czy dzisiejszy też jest liczony a resztę pieniążków chciałabym przeznaczyć na hotel dla Broka, który nam wrócił z adopcji i nie ma żadnych deklaracji, chyba, że osoby które wpłaciły napiszą żebym przekazała gdzieś indziej to dajcie znać tu na wątku na kogo mam przesłać ich wpłatę Waszka, Ty pytasz o pieniądze, które już wpłynęły czy o deklaracje? Quote
malawaszka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 zerduszko napisał(a):Waszka, Ty pytasz o pieniądze, które już wpłynęły czy o deklaracje? ja pytam o to co mam na koncie czyli o to co wpłynęło już do mnie Quote
malawaszka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Własnie rozmawiałam z Panią Jowiszka - wszystko jest w porządku - chłopak kota ma w nosie bardziej to kocisko zaczepia chłopaka :lol: , najbardziej interesują go jego nowi ludzie - nie odstępuje ich na krok :laola: już jest wykąpciany, miał dużo kleszczy niestety, dziś dostanie frontline, chudzina z niego straszna, ale Pańcia już nad tym pracuje :) trochę słabo u niego z apetytem jeszcze, ale mamy nadzieję, że to minie razem ze stresem - coś tam zjadł więc źle nie jest :) nie rzuca się na michę. Grzeczniutko spał w samochodzie przytulony :) Fotki dostaniemy :) ależ jestem szczęsliwa :laola: Jeszcze w kwestii "formalnej" - czy ktoś wie coś o jego szczepieniu na wściekliznę? Bo Pani mówiła, że podobno był szczepiony - ja nic o tym nie wiem i szczerze mówiąc to wątpię w to bo byłoby zaświadczenie nie? Quote
zerduszko Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Ok, już rozumiem. Wspaniałe wieści - ogromnie się cieszę :) Quote
AMIGA Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Oby wszystkich naszych podopiecznych spotkał taki wspaniały los :-) Quote
evel Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Psy z tego schronu są teoretycznie szczepione na wściekliznę, ale... :roll: Quote
malawaszka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 evl napisał(a):Psy z tego schronu są teoretycznie szczepione na wściekliznę, ale... :roll: a zaświadczenia???? Quote
zerduszko Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 malawaszka napisał(a):a zaświadczenia???? Jak chcesz, to ja i Tobie mogę załatwić, ze jesteś zaszczepiona.... Quote
malawaszka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 zerduszko napisał(a):Jak chcesz, to ja i Tobie mogę załatwić, ze jesteś zaszczepiona.... no własnie tego się obawiałam, ale Pani Tarzanka prosiła żebym się dowiedziała o to bo nie chcieliby go niepotrzebnie doszczepiac, ale z tymi szczepieniami to pewnie taki pic na wode jak w Olkuszu - żaden nie szczepiony tylko zaświadczenia in blanco w kieszeni... Quote
zerduszko Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Obawiam się, ze w tym przypadku próba dojścia do prawdy bedzie tak samo wiarygodna, jak zapytanie fusów. Quote
Grosziwo Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Zgodnie z deklaracją dziś wysłałam 60,00 zł. ( 30 zł. na Broka i 30 zł. na missieekowe zwierzaki). Quote
malawaszka Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Dzięki wielkie Grosziwo!!! jak tylko wpłyną to wpiszemy w rozliczenie u Broka i u missieekowych a Jowiszek był wczoraj u weterynarza na szczepieniu, jest bardzo szczęśliwy i Państwo również :) Quote
malawaszka Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 tadaaammmm :laola: własciwy pies na właściwym miejscu :) Quote
malawaszka Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 żeby nie było, że Tarzan tylko śpi i się byczy na kanapach :lol: Quote
halbina Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 szczęśliwa rodzina i szczęśliwy pies... i ja ciut uszczęśliwona! Quote
zerduszko Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Wspaniale :) A Broka nie chcą do kompletu? Quote
Recommended Posts