Tilia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 jako nieagilitowa, jedyniekibicująca ;) dołaczam sie do gratulacji dla organizatorów, no i oczywiście uczestników :) było na co popatrzeć i mam pytanko- czy ktoś może przypadkiem cyknął jakieś zdjęcie małej tricolorowej szelticzce-Scarlet?... Quote
Wind Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='niuka']Wind :loveu: to sie wlasnie nazywa muzykalnosc - tanczysz nawet na torze :cool1: niuka, Jesli juz przy tancu na TORZE jestesmy, to nie tylko Ty pieknie plasalas :cool3: Spojrz w jaki rytm wszedl Tomek z Gutkiem :cool1: O ile para powyzej, to przedstawiciele tanca zdecydowanie nowoczesnego to ta ponizej, preferowala taniec klasyczny, wrecz z elementami baletu :cool3: W. Quote
Davie Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 PATIszon napisał(a):Tiaaa, Iwona wszyskim zaluje :roll: :drinking: A nie wszystkim! :eviltong: Tylko takiej jednej od suczki jak najbardziej z werwą...:cool3: Quote
Wind Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Konkurencje "zerowek" w S-kach obstawilo az 6-ciu gotowych na wszystko zawodnikow :cool3: Maluchy najblizsze memu sercu, wiec teraz fotograficznie o nich opowiem :-) A co! :loveu: Masaj :-) Majutek, czyli trudy fotografowania ;) Przod Majuta: i gustowny, pedzacy tyl Majuta :evil_lol: Majut wdrapujacy sie w skupieniu na palisade ;) Nasz konkurent z Klubu - Florencjusz :-) Zachwycil wszystkich predkoscia i pasja biegania :-) Quote
Wind Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Wojenka, dzielnie zmagajaca sie z torem :-) z tunelem poszlo calkiem dobrze :-) a potem ... potem byly dopingujace szepty Panci :loveu: Quote
myriad Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Zielsko napisał(a): Macie racje jest oczywiscie odwrotnie :) Z tym slalomem? Widzisz, bo ja mam z tym problem, dlatego zdawalo mi sie, ze akurat ten fragment regulaminu pamietam. Jak sie okazalo, slusznie, bo faktycznie pamietalam :-) Zeby jeszcze pies durny pamietal... Justyna Quote
Wind Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Kolejny slodki smolik :cool3: A ten maluch choc jeszcze potrzebowal wsparcia, wkrotce nam pokaze :razz: Maluchy wyzszej szkoly jazdy, czyli open'y :cool1: Quote
Wind Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Uffff ... i pomyslec, ze jestem wciaz przy sobocie ... Chyba czas odpoczac :evil_lol: Quote
PsychoSzczurek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Wind napisał(a):Uffff ... i pomyslec, ze jestem wciaz przy sobocie ... Chyba czas odpoczac :evil_lol: eeee tam odpocząć, sobota to dzień pracujący:lol: Quote
dbsst Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 oooojejciu jak bylo wspaniale widze ze zawodnicy oddawali sie bez granic walce w zasadzie wojowali dzielnie jak zawsze BRAWO :klacz: :klacz: Quote
lewka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Och jest i mój uroczy Lucio z cudownym pyszczkiem :loveu: Bardzo dziekuje. Wind Twoje zdjęcia są niesamowite. Czy mogłabyś byc tak miła i wydac album ? Nie było czegos takiego na polskim rynku, a zdjecia sa przecudowne. Quote
Wind Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Tylko pracowac i pracowac :diabloti: A chwila na kawe i czekolade, ktora wczoraj dostalismy za zapylanie na torze? :cool3: No to jeszcze troche ;) dbsst, Fajnie, ze Cie tutaj przygnalo :-) Moze zaczniesz trenowac agility, he? :cool3: Quote
martynkao Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Wind']Czas na wieksze gabaryty ;) ŁOOOO wofff :cool3: jakie Lucio ma wargi....:) ahh i te jego zeby :diabloti: Wind zdjecia super ..co ja mowie...siwetne zaje...:) nie bede naruszac regulaminu;) [quote name='Wind']Albo jeszcze kilka :cool3: Whoops ... tyczka :wallbash: a beagl na slalomie......:crazyeye: niezly moment..:]ciekawa jestem czy sie serio trzepnal czy tak to wyglada bo ja sobie nie przypominam :roll: albo malo spostrzegawcza jestem :lol: a zawody super...:) Kawunia...herbatka...i wszytko swietnie:) Jestem bardzo dumna z Lucia bo po doslownieparu treningach udalo nam sie tak swietnie zaadebiutowac w zerowkach ...wiec strzezcie sie :evil_lol: przyjdzie wiosna to dopracujemy z Luciem predkosc i bedziemy wymiatac;) a Lucek..baran jak zwykle w sobote musial niuchac....ale w niedziele....calkiem calkiem jestem z nieg odumna bo tylko raz sie rozejrzał;) Quote
Wind Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 lewka, No co Ty? Jeszcze duzo musze popracowac, ale rzeczywiscie chyba zaczne sie specjalizowac w psich sportach :loveu: Quote
Wind Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Mokka, cos specjalnie dla Ciebie czyli Monieczka solo :p Quote
Wind Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Na koniec sobotnich Zawodow Magda podpisywala dyplomy, aby potem rozpoczela sie uroczysta czesc ich wreczania. Quote
Wind Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Byly tez nagrody, medale i pucharki :loveu: A to zupelnie unikalne zdjecie. Magda przylapana z kolejnym pucharkiem :cool3: Magda, tylko nie bij :eviltong: I to na tyle :p Quote
Wojenka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Wind,wielkie dzięki za szkota!:loveu: On biegła tak "inaczej" bo się do zdjęć ustawiała!:cool3: :mad: ;) Quote
tamer Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! Jaki DrakoLOT!!! :loveu: :loveu: :loveu: Piękne!!! Jezu, jeszcze chwila i naprawdę będę jeździć na zawody tylko po to, żeby Draka wpadła w obiektyw Wind 8) Zdjęcia są cudne-ta ekspresja, skupione psie miny, szalony wzrok-po prostu rewelka! :loveu: Quote
tamer Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Wind'] A to jest pozycja "na Małysza"? :cool3: Ciekawe czy lądowanie było z telemarkiem ;) Iiiii, zdjęcia są cudne! :D Quote
FikuMiku Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Wind, zdjęcia boskie, jakoś nie zauwżyłam panów oświetleniowów:evil_lol: a na co drugim piesku smugi słońca! Brawo! Ty nawet w ulewę znajdziesz dla siebie promyki :loveu: Quote
Recommended Posts