TuathaDea Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Wind'] :hmmmm: Tak sobie przypominam, że Majutek dostał chyba punkty karne za niezaliczenie strefy na palisadzie. To wydaje się niemożliwe :crazyeye: Quote
PATIszon Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Tiaaa! To jakbym ja skoczyla sobie z trzeciego pietra! :> Quote
TuathaDea Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Wind, zdjęcia jak zwykle... ;) ...CUDOWNE :loveu: Quote
Wind Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='TuathaDea']:hmmmm: Tak sobie przypominam, że Majutek dostał chyba punkty karne za niezaliczenie strefy na palisadzie. To wydaje się niemożliwe :crazyeye: :oops: :oops: :oops: O rany ... bedziemy o tym pamietac :mad: Nie ma opcji, abym jej po tym doswiadczeniu nie dopilnowala :roll: Pati, Cos specjalnie dla Ciebie :loveu: Quote
Wind Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Pati no i jeszcze jedno ... ale nie to, ktore obnaza ... wiesz co :evil_lol: Prawie jak mustang ;) Quote
Wind Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Na dzisiaj koniec ... ufff ... zostalo jeszcze pare zdjec, wiec wstawie je jutro. Wszystkim dobranoc :-) Ide walczyc z opuchnietym przegubem dloni :mad: Quote
zachraniarka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Wind'] Pies który nie widzi przeszkód :cool1: Wind zdjęcia rewelacja!! Aż mi ślinka leci na myśl o kwietniowych zawodach :evil_lol: Quote
Flaire Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Teraz rozumiem, dlaczego niektóre bordery tak koszą... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
TuathaDea Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='tamer']Haaa, byłabym zapomniała... Jeszcze raz megaogromne podziękowania dla Andrzeja :loveu: -za to, że pozwolił mi w charytatywnym polecieć z Britką (spisała się świetnie! :multi: )-to się normalnie nazywa porozumienie ponad podziałami :lol: Zuzia, to ja dziękuję. Dzięki Tobie moja blondynka miała choć jeden przebieg bezbłędny. Oto jak wiele zależy od przewodnika :oops: Quote
Davie Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 zachraniarka napisał(a):...zdjęcia rewelacja!! Aż mi ślinka leci na myśl o kwietniowych zawodach :evil_lol: A nic z tego, 8-9 kwietnia Beatka zarezerwowana na zawody obedience!:razz: Quote
Davie Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 zachraniarka napisał(a):Pies który nie widzi przeszkód :cool1: No właśnie! Porozmawiam sobie z Jogurtem...:mad: :diabloti: Quote
Guttierrez Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Wind'] Spojrz w jaki rytm wszedl Tomek z Gutkiem :cool1: Beata To zdecydowanie nie był taniec :roll: . Zwróć uwagę na moją prawą dłoń – zamierzałem wyprowadzić śmiertelny cios w pyszczek Batmana za to, że zamiast skoczyć hopkę przebiegł sobie obok licząc pewnie, że przez mój szklany ekran nie zarejestruję jego niecnych planów. Nie dokończyłem ciosu, ponieważ kątem oka zobaczyłem jak cykasz fotkę i nie chcąc, żeby powstał dowód zbrodni dla zmyłki wykonałem serię kocich ruchów, które udało Ci się uwiecznić :diabloti: A tak na marginesie to na zawodach „tańczyłem” też z „Salsą na Sukces”, „Joginką Boginką” i „Ejką Niewąską Kolejką”, a Ty zdecydowałaś się zamieścić zdjęcie na którym pląsam z facetem ... I to na dodatek na forum, które jest odwiedzane przez tłumy pięknych kobiet :angryy: Obiecuję Ci, że na najbliższym treningu Twój Maj-eranek naprawdę się dowie co to znaczy fruwać po torze ... ja będę nauczycielem ...:mad: ...................... ...................... ...................... ;) Quote
Flaire Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Davie'][quote name='zachraniarka'] ...zdjęcia rewelacja!! Aż mi ślinka leci na myśl o kwietniowych zawodach :evil_lol: A nic z tego, 8-9 kwietnia Beatka zarezerwowana na zawody obedience!:razz:Na które zgłosiła się zachraniarka ze swoim serdelkiem! I dlatego właśnie leci jej ślinka. Już nawet psa wytrymowała, coby piekny był na tę okazję! ;-) Quote
Mokka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Wind']niuka, Jesli juz przy tancu na TORZE jestesmy, to nie tylko Ty pieknie plasalas :cool3: Spojrz w jaki rytm wszedl Tomek z Gutkiem :cool1: O ile para powyzej, to przedstawiciele tanca zdecydowanie nowoczesnego to ta ponizej, preferowala taniec klasyczny, wrecz z elementami baletu :cool3: W. Łomatko, popłakałam się ze śmiechu. :lol: Od jutra Jana zaczyna trenować taniec z psem. Szkoda, co by się taki talent zmarnował.:loveu: Wind, dziękuję za Monię solo :multi: Quote
Wind Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 No to do porannej kawy ciag dalszy i ostatni :p I cos specjalnie dla tanczacego Tomka ;) Quote
Wind Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Na koniec wspolnie cieszylismy sie z wygranych, nagrod i ogromnej satysfakcji z udanej imprezy :-) Fortowcy dziekuja wszystkim za tak liczne przybycie i dobra zabawe! Do nastepnych Zawodow :-) Beata Quote
Davie Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Flaire napisał(a):Na które zgłosiła się zachraniarka ze swoim serdelkiem! I dlatego właśnie leci jej ślinka. Już nawet psa wytrymowała, coby piekny był na tę okazję! ;-) A no to w takmi razie zwracam honor!!! :loveu: Quote
myriad Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Ech... boskie zdjecia! Naprawde niesamowite! Wind, powiedz szczerze, co moge zrobic, zeby wpasc w Twoje laski? Moze potrzebujesz przekopania ogrodka? Odmalowac Ci mieszkanie? ;-) Uma by chciala w przyszlosci choc jedna foteczke... Taki slodki z niej piesek, milusi ;-) A0 Large, czarno-bialy Aussie z ogonkiem :-) Justyna Quote
Recommended Posts