Jump to content
Dogomania

Otwarte Zimowe Zawody Agility i I Zawody ParAgility dla Niepełnosprawnych

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='FikuMiku']A ja właśnie ciasta z pieca wyjęłam:sabber:

Justynko,

Kawalkiem sie dzisiaj poczestowalam :-) PYCHOTA :loveu:

A tak poza tym na Zawodach bylo SUPER :loveu: Majutek zadowolony rownie mocno jak i ja :-)

Oczywiscie zerknelam juz na zdjecia :-) Troche nawet przygotowalam na web, ale nim je gdzies wstawimy ide odpoczac do wanny :cool3: Poki co stwierdzam, ze wyszliscie pieknie, a psy dynamicznie :-)

Zdobyty medal i dyplom uswietni glowna sciane w naszym mieszkaniu :cool3: A co ... niech znajomi zazdroszcza ;)

W.

Posted

Wojenka napisał(a):
Katastrofa...:shake: Powiem Ci na ucho;) ...wszyscy widzieli nasz mały "dramat".Nie będę przynudzać.;)

Wam należy się nagroda za najbardziej oryginalne przebiegi.:lol:

Posted

Ludek napisał(a):
Wam należy się nagroda za najbardziej oryginalne przebiegi.:lol:

:lol: :lol: Pal licho taką oryginalność! Lubimy być oryginalni...:razz: :roll: ,ale nie lubimy robić z siebie clownów...:shake: ;) Ja od 5 lat mam takie przebiegi i już dziękuję-chętnie przekażę pałeczkę komuś innemu:cool3: ;) .

Posted

Aaaaa to dobrze mi sie wydawalo ze mial stojace uszy hihihihihi Bidulek :( Ale wiesz, bardzo ladniu mu z takim :p
TAK! Ciasto bylo pyyyyszne!!:eating:
:cool2: Ekstra foty!!!

Posted

ja się... Autyzmu nam brakowało.

Kochana nie wywołuj wilka z lasu bo wam się jeszcze cuś przypałęta i bedzie.:eviltong:
A teraz trochę o pierwszej "odsłonie" zawodów. Na szcęście jakoś szybko się wszyscy uwijaliśmy i zawody skończyły się ok. 14. Normalnie jestem w szoku :crazyeye: Dostaliśmy wszyscy takiego speeda że ukończylismy wszystko z 3 godzinnym wyprzedzeniem :multi: (tfu tfu nie zapeszajmy). Początki na torze były powiedzmy na luzie, przebiegi agility zarówno dla zerówek jak i openów były miłe, łatwe i przyjemne. Dalej zaczęły się schody i jumping open sprawiał wielu osobom trudności.:roll: Posypały się detki ale kto powiedział że bedzie lekko:diabloti: Nasi niepełnosprawni świetnie sobie radzili i poczynili niemałe postępy. Oby tak dalej:multi:

Posted

FikuMiku napisał(a):
O zdjęciach dzisiaj to My możemy zapomnieć, bo Beatka opija sukces!!!:multi: :loveu:

Justynko, zwatpilas? A ja tu szykuje takiego pieknego Florencjusza :loveu:
Cierpliwosci, chociaz rzeczywiscie nawet zwykla herbatka popijana z pucharku niebiansko smakuje :cool3: Ale obowiazek przede wszystkim ... wiec jeszcze chwilka :-)