Wojenka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 No to odliczamy godziny do startu....:razz: :multi: Quote
Anulka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 No to odliczamy godziny do startu.... Synchronizujmy zegarki. Przechodzimy na czas pruszkowski:razz: Quote
FikuMiku Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 A ja właśnie ciasta z pieca wyjęłam:sabber: Quote
Wind Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='FikuMiku']A ja właśnie ciasta z pieca wyjęłam:sabber: Justynko, Kawalkiem sie dzisiaj poczestowalam :-) PYCHOTA :loveu: A tak poza tym na Zawodach bylo SUPER :loveu: Majutek zadowolony rownie mocno jak i ja :-) Oczywiscie zerknelam juz na zdjecia :-) Troche nawet przygotowalam na web, ale nim je gdzies wstawimy ide odpoczac do wanny :cool3: Poki co stwierdzam, ze wyszliscie pieknie, a psy dynamicznie :-) Zdobyty medal i dyplom uswietni glowna sciane w naszym mieszkaniu :cool3: A co ... niech znajomi zazdroszcza ;) W. Quote
Wojenka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Wind napisał(a):a psy dynamicznie :-) :siara: :roll: :placz: :shake: :-( ja się...:flaming: Autyzmu nam brakowało...:wallbash: Quote
Wojenka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Katastrofa...:shake: Powiem Ci na ucho;) ...wszyscy widzieli nasz mały "dramat".Nie będę przynudzać.;) Quote
Ludek Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Wojenka napisał(a):Katastrofa...:shake: Powiem Ci na ucho;) ...wszyscy widzieli nasz mały "dramat".Nie będę przynudzać.;) Wam należy się nagroda za najbardziej oryginalne przebiegi.:lol: Quote
Wojenka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Ludek napisał(a):Wam należy się nagroda za najbardziej oryginalne przebiegi.:lol: :lol: :lol: Pal licho taką oryginalność! Lubimy być oryginalni...:razz: :roll: ,ale nie lubimy robić z siebie clownów...:shake: ;) Ja od 5 lat mam takie przebiegi i już dziękuję-chętnie przekażę pałeczkę komuś innemu:cool3: ;) . Quote
Wind Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Kochani, Wyniki z soboty, oraz malutka czesc zdjec jest juz na http://www.agility.strefa.pl/ Quote
Davie Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Tutaj znajdziecie wyniki: http://www.agility.strefa.pl/zawody/zimowe06.htm A tutaj zdjęcia: http://www.agility.strefa.pl/obrazki/zimowe06/zdjecia.php Quote
PsychoSzczurek Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Wojenka napisał(a):ja się...:flaming: Autyzmu nam brakowało...:wallbash: Szejk może nie z autyzmem, ale za to z krwiakiem na uchu ganiał.:placz: I w dodatku obraził się na koło:shake::mad: Quote
anetta Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Aaaaa to dobrze mi sie wydawalo ze mial stojace uszy hihihihihi Bidulek :( Ale wiesz, bardzo ladniu mu z takim :p TAK! Ciasto bylo pyyyyszne!!:eating: :cool2: Ekstra foty!!! Quote
Anulka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 ja się... Autyzmu nam brakowało. Kochana nie wywołuj wilka z lasu bo wam się jeszcze cuś przypałęta i bedzie.:eviltong: A teraz trochę o pierwszej "odsłonie" zawodów. Na szcęście jakoś szybko się wszyscy uwijaliśmy i zawody skończyły się ok. 14. Normalnie jestem w szoku :crazyeye: Dostaliśmy wszyscy takiego speeda że ukończylismy wszystko z 3 godzinnym wyprzedzeniem :multi: (tfu tfu nie zapeszajmy). Początki na torze były powiedzmy na luzie, przebiegi agility zarówno dla zerówek jak i openów były miłe, łatwe i przyjemne. Dalej zaczęły się schody i jumping open sprawiał wielu osobom trudności.:roll: Posypały się detki ale kto powiedział że bedzie lekko:diabloti: Nasi niepełnosprawni świetnie sobie radzili i poczynili niemałe postępy. Oby tak dalej:multi: Quote
Wojenka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Zobaczym szto budziet zawtra...:razz: Czekamy na more,more fot. Quote
PATIszon Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 FikuMiku napisał(a):A ja właśnie ciasta z pieca wyjęłam:sabber: A ja rozki se szpinakiem :cool3: Quote
Flaire Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 PATI, leć zobacz zdjęcia, bo masz tam SUPER zdjęcia Kenii... Quote
ogromek Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 jak zwykle foty sa nieziemskie :loveu: Wind:) a zawody bardzo sympatyczne lece piesa :painting: no i do zobaczenia jutro;) Quote
saJo Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 A dlaczego tu jeszcze nie ma relacji z dzisiejszego dnia :mad: :mad: :mad: Quote
Wojenka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Ja powiem,żę Wojenka ruszyła troszkę doopsko:multi: .Bardzo ładnie...:p I również z niecierpliwością czekam na zdjęcia...:cool3: Quote
FikuMiku Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 O zdjęciach dzisiaj to My możemy zapomnieć, bo Beatka opija sukces!!!:multi: :loveu: Quote
ogromek Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 ale ładnie prosić możemy :loveu: a niech opija sukcesik, należy sie !!!!!!!!:Cool!: Quote
Wind Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 FikuMiku napisał(a):O zdjęciach dzisiaj to My możemy zapomnieć, bo Beatka opija sukces!!!:multi: :loveu: Justynko, zwatpilas? A ja tu szykuje takiego pieknego Florencjusza :loveu: Cierpliwosci, chociaz rzeczywiscie nawet zwykla herbatka popijana z pucharku niebiansko smakuje :cool3: Ale obowiazek przede wszystkim ... wiec jeszcze chwilka :-) Quote
Recommended Posts