PATIszon Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Wind napisał(a):Jak w KingSize ;) Dobij go! Dobij go mydlem! :lol: Oj prosze nie kaleczyc cytatow!:mad: Bylo: "Dobijemy go mydlem" a potem: "....iiiiii for you!!!" :cool3: Quote
tamer Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Potwierdzam-bać się Florka, bać!!! :D Fajny z niego ziomek, brakuje mi go :p Quote
Wojenka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Powiedzcie kochani-do której będą trwały zawody??? Muszę się wyrobić na małe rodzinne uroczystości...:diabloti: Quote
Anulka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Przypuszczam że tak ok 17 ale głowy nie dam bo wszystko zależy jak się będziemy uwijać. Quote
PATIszon Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='PATIszon']Oj prosze nie kaleczyc cytatow!:mad: Bylo: "Dobijemy go mydlem" a potem: "....iiiiii for you!!!" :cool3: O a to, zeby nie bylo, ze klamie: http://www.kakofonia.pl/PL/PLkingsajz/mydlem.wav Quote
Wind Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Pati, Jak pomysle ile sie nameczylas z tym linkiem, aby mi go tutaj wstawic, to lubie Cie jeszcze bardziej :loveu: Tylko wiesz ... link nie dziala :evil_lol: W. Quote
Flaire Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Wind napisał(a):Tylko wiesz ... link nie dziala :evil_lol: Jak nie działa? Mnie działa super - tylko za krótki ten kawałek. Quote
Wind Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 A u mnie nie :( Nie moze wyswietlic strony ... a co gorsze, gdy wchodze od poczatku na strone, aby sobie znalezc ten plik, to pliki mi sie nie laduja "nie moze znalezc strony" .... No dobra ... jeszcze zapinguje, bo moze mam jakas czkawke na ktorejs bramce :roll: W. Quote
Flaire Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Wind napisał(a):A u mnie nie :( Wpadnij do mnie, to Ci dam posłuchać ;-). Quote
Wind Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Juz otworzylam ... na notebooku, co oznacza ze dziwnym trafem cos namieszalam na PC-cie :roll: W. Quote
Flaire Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Evelinko, a dlaczego mamy to jeszcze raz? :-o Quote
Ludek Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Poproszę o info jak dojechać na zawody? Tylko łopatologicznie:lol: . Quote
Flaire Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Jedziesz Alejami Jerozolimskimi na Pruszków. Prosto, prosto, prosto. W pewnym momencie (już w Pruszkowie), ulica zwęża się - z dwóch pasem w każdą stronę w jedno w każdą stronę. Jak to się stanie, jedziesz do pierwszych świateł i skręcasz w lewo. Natychmiast, po lewej stronie, będziesz miała wjazd na teren ośrodka sportowego - tam skręcasz w lewo. Najłatwiej to poznać bo jest tam znak również na wjazd do hotelu. Ale po tym, jak skręcisz, hotel jest po prawej, a Ty jedziesz prosto przez bramę i zaraz po lewej masz najpierw (niewielką) halę, a potem parking. Zawody będą właśnie w tej niewielkiej hali (dalej jest również większa hala, ale to nie to). Quote
Davie Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Flaire napisał(a):Jak nie działa? Mnie działa super - tylko za krótki ten kawałek. U mnie też! :razz: Kakofonia jets super, zwłaszcza na poprawienie humoru! :loveu: Quote
PATIszon Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Davie napisał(a):U mnie też! :razz: Kakofonia jets super, zwłaszcza na poprawienie humoru! :loveu: No ba! A jak fajnie jak sie ustawi taki dzwonek na gg na przyklad....:evil_lol: Quote
Anulka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 A jakby ktoś potrzebował to TU jest mapka Pruszkowa. Quote
Davie Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Wstęp do hali będzie od 8:00, a przyjmowanie zawodników od 8:30. Pierwszy przebieg - AGILITY 0 odbędzie się o 9:00. Quote
Davie Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 http://www.naszezwierzaki.com/zrzuty/PLAKAT.jpg :loveu: Quote
Musiałek Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 No to jednej konkurencji mniej !!!!!!!!!!!!!!!:placz: Ja wczoraj zrobiłam zjazd w parter i kolanem przysunęłam w kant schodów - boli i spuchnięte ojjjjjjjjjjjjjjjjjjj :placz: zaraz mam ortopedę ale cokolwiek sie będzie działo to chyba nie pobiegnę bo nawet chodzic specjalnie nie moge. więc w M-kach o Aresa mniej :placz: Quote
Mokka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Ty jesteś niepoważna!!! Jak mozna tak nie uważać, jeśli ma się zawody w pespektywie? :mad: A Marcin by nie pobiegł? Zadzwoń do organizatorów i spytaj, czy można zrobić podmiankę. Albo ktoś inny z klubu. Pomyśl o tym. Aresek na pewno chętnie by wystartował. :lol: Quote
Musiałek Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Ja na zawody przyjadę bo musze przywieźć Elę i Anię, no ale w pracy sie smieją że w takim tempie to nawe z zółwiem nie wygram :placz: Marcin nie pobiegnie - sama widziałas na treningach !! chyba że ktos go wężmie od nas z klubu to nie ma problemu !!! Quote
Musiałek Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Mokka czy ja kurde chciałam :-( do rzeszowa na pokazy jechałam żeby przed zawodami psa sprawdzić :angryy: pobiegł na 6+ w hali pełnej ludzi i nie znając tamtejszych przszkód !! I co ?? :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts