yassue Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Serdecznie zapraszamy na Otwarte Zimowe Zawody Agility i I w Polsce Zawody ParAgility dla Niepelnosprawnych organizowane przez KA FORT Zawody odbeda sie 25 i 26 lutego 2006 w Malej Hali w Pruszkowskim Osrodku MZOS Znicz. Program Zawodow Sobota 9.00 Rozpoczecie Zawodow Agility 0 Agility Open Agility ParAgility Jumping ParAgility Jumping 0 Jumping Open Niedziela 9.00 Rozpoczecie Zawodow Agility 0 Agility Open Charytatywny Bieg z ktorego dochod zostanie przekazany na rozwoj ParAgility w Polsce Jumping 0 Jumping Open Czas bedzie mierzony fotokomorka. Startowe 1 dzien 30zl, 2 dni 40zl platne przed startem w dniu zawodow. Zgloszenia prosimy przesylac emailem na adres [email protected] do 12.02.2006 Quote
Anulka Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 A to jakby ktoś potrzebował mapkę dojazdową ;) http://www.miasto.pruszkow.pl/mapa/ wejdzcie w "spis obiektów" a potem MZOS Znicz. Quote
Mokka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 My się chyba pojawimy :lol: . Fajne takie zawody zimowe. A czy wiadomo, kto będzie sędziował? Quote
saJo Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Mokka napisał(a): Fajne takie zawody zimowe. Ja na pewno nie przyjade. Wiecie jakie sa u nas mrozy? Nic tylko zagrzebac sie w sciolke :lol: Quote
Wind Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 A my bedziemy :loveu: Z psem i aparatem foto :cool3: W. Quote
Flaire Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 saJo napisał(a):Ja na pewno nie przyjade. Wiecie jakie sa u nas mrozy? Nic tylko zagrzebac sie w sciolke :lol:Ale te zawody będą w ogrzewanej hali!!! Quote
tamer Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Spoko spoko, do końca lutego to mogą nam się tu Hawaje zrobić, więc jeszcze się nie poddawaj. Łysy by chętnie pohopkał :) Quote
saJo Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 tamer napisał(a):Łysy by chętnie pohopkał :) To byl cios ponizej pasa! "Flaire" napisał(a):Ale te zawody będą w ogrzewanej hali!!! Nie wiem, czy zerowkowe hopki nie sa jeszcze dla niego za wysokie...on jeszcze nie ma 9 miesiecy...no i od dwoch miesiecy nie skacze (z wyjatkiem ciechocinka)...ale moze Bugusa przywioze :razz: bojcie sie smalle :razz: Quote
tamer Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 saJo napisał(a):To byl cios ponizej pasa! Nie wiem, czy zerowkowe hopki nie sa jeszcze dla niego za wysokie...on jeszcze nie ma 9 miesiecy...no i od dwoch miesiecy nie skacze (z wyjatkiem ciechocinka)...ale moze Bugusa przywioze :razz: bojcie sie smalle :razz: Kochana, najwyżej puści się go w M albo nawet w S-myślę że organizatorzy zrozumieją :) Tylko mi niczego do Medium Open nie przywoź, już Mokka z Monią mi wystarczą :evil_lol: (dziewczyny, to oczywiście żarcik :cool1: ) Quote
Mokka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Jak kurtuazja :evil_lol: Nie pamietasz już jak nam bęcki spuszczałyście? Quote
tamer Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 To było dawno i nieprawda :P Ale kto wie, może jeszcze przyjdą lepsze czasy :lol: Quote
saJo Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 tamer napisał(a): Tylko mi niczego do Medium Open nie przywoź, już Mokka z Monią mi wystarczą :evil_lol: (dziewczyny, to oczywiście żarcik :cool1: ) Bugus w smallik jest :) Quote
Klaudia:-) Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 My jeszcze nie wiemy,bo nie wiadomo jak transport. Quote
Robull Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Mokka']A czy wiadomo, kto będzie sędziował?Myslę, że to nie ma większego znaczenia, bo to przecież będą zawody nieoficjalne. Quote
Flaire Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Robull']Myslę, że to nie ma większego znaczenia, bo to przecież będą zawody nieoficjalne.No jak to nie ma znaczenia? Mokka chce wiedzieć z góry, komu ma zacząć się podlizywać ;). Quote
Robull Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Flaire napisał(a):No jak to nie ma znaczenia? Mokka chce wiedzieć z góry, komu ma zacząć się podlizywać ;).ponieważ nie wiadomo, to niech lepiej robi to wszystkim:lol: Quote
PATIszon Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Pozwolilam sobie wrzucic to zaproszenia takze na forum rodezyjskiego ridgebacka. Moze bedzie wiecej niz 2 konie na zawodach!:lol: Poza tym dobrze by bylo sprawe naglosnic na tyle, zeby i trybuny byly pelne, co? :hmmmm: Quote
Wind Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 PATIszon napisał(a): Poza tym dobrze by bylo sprawe naglosnic na tyle, zeby i trybuny byly pelne, co? :hmmmm: Byloby milo :cool3: Quote
PATIszon Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Wind napisał(a):Byloby milo :cool3: To ja sie przelaca nad warszawka samolotem z transparentem.:cool1: Quote
teqquila Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 a czy ja tez moge na innym forum zamiescic wiadomosc?? Quote
PATIszon Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Jasne, pod warunkiem, ze to nie bedzie ogloszenie o szczeniakach :> Quote
Elka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Ja oczywiście też się pojawię. Ruda już się nie może doczekać i ja też :) Quote
BeataG Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Ja się jeszcze wstrzymuję ze zgłoszeniem, bo u nas wszystko zależy od pogody. Na razie Emil po załatwieniu się i przejściu paru kroków odmawia dalszej współpracy. W schronisku miał odmrożoną łapę i to się każdej zimy odnawia, a przy takiej temperaturze, jak jest teraz, nie pomaga nawet maść dla psów zaprzęgowych. :( Wiem, że zawody są na hali, ale obawiam się, że i tak po przejściu paru kroków na mrozie Emil będzie kuleć i wtedy nici ze skakania. Quote
Wojenka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Raczej będziemy...:cool3: Sajo,z tym sznojcerem to chyba nie do zerówek,co?:mad: ;) Quote
Anulka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Ja myślę że nic nie przebije tych mrozów co nas zaskoczyły i że w lutym to w krótkim rękawku będziemy latać :lol: A jeśli będzie naprawdę zimno to powołamy sztab kryzysowy i przetrwamy. Na terenie hali jest automat z ciepłymi napojami, można też podłączyć czajnik jakby co. Postaramy się też o ogrzewanie i szatnie.:p Quote
Recommended Posts