Jump to content
Dogomania

Otwarte Zimowe Zawody Agility i I Zawody ParAgility dla Niepełnosprawnych

Recommended Posts

Posted

jako nieagilitowa, jedyniekibicująca ;) dołaczam sie do gratulacji dla organizatorów, no i oczywiście uczestników :) było na co popatrzeć

i mam pytanko- czy ktoś może przypadkiem cyknął jakieś zdjęcie małej tricolorowej szelticzce-Scarlet?...

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='niuka']Wind :loveu:
to sie wlasnie nazywa muzykalnosc - tanczysz nawet na torze :cool1:

niuka,

Jesli juz przy tancu na TORZE jestesmy, to nie tylko Ty pieknie plasalas :cool3:
Spojrz w jaki rytm wszedl Tomek z Gutkiem :cool1:

O ile para powyzej, to przedstawiciele tanca zdecydowanie nowoczesnego to ta ponizej, preferowala taniec klasyczny, wrecz z elementami baletu :cool3:

W.

Posted

PATIszon napisał(a):
Tiaaa, Iwona wszyskim zaluje :roll:

:drinking:

A nie wszystkim! :eviltong: Tylko takiej jednej od suczki jak najbardziej z werwą...:cool3:

Posted

Konkurencje "zerowek" w S-kach obstawilo az 6-ciu gotowych na wszystko zawodnikow :cool3: Maluchy najblizsze memu sercu, wiec teraz fotograficznie o nich opowiem :-) A co! :loveu:

Masaj :-)

Majutek, czyli trudy fotografowania ;) Przod Majuta:

i gustowny, pedzacy tyl Majuta :evil_lol:

Majut wdrapujacy sie w skupieniu na palisade ;)

Nasz konkurent z Klubu - Florencjusz :-) Zachwycil wszystkich predkoscia i pasja biegania :-)

Posted

Zielsko napisał(a):
Macie racje jest oczywiscie odwrotnie :)

Z tym slalomem? Widzisz, bo ja mam z tym problem, dlatego zdawalo mi sie, ze akurat ten fragment regulaminu pamietam. Jak sie okazalo, slusznie, bo faktycznie pamietalam :-)
Zeby jeszcze pies durny pamietal...

Justyna

Posted

Kolejny slodki smolik :cool3:

A ten maluch choc jeszcze potrzebowal wsparcia, wkrotce nam pokaze :razz:

Maluchy wyzszej szkoly jazdy, czyli open'y :cool1:

Posted

Och jest i mój uroczy Lucio z cudownym pyszczkiem :loveu:
Bardzo dziekuje.
Wind Twoje zdjęcia są niesamowite.
Czy mogłabyś byc tak miła i wydac album ?
Nie było czegos takiego na polskim rynku, a zdjecia sa przecudowne.

Posted

Tylko pracowac i pracowac :diabloti: A chwila na kawe i czekolade, ktora wczoraj dostalismy za zapylanie na torze? :cool3:

No to jeszcze troche ;)

dbsst,

Fajnie, ze Cie tutaj przygnalo :-) Moze zaczniesz trenowac agility, he? :cool3:

Posted

[quote name='Wind']Czas na wieksze gabaryty ;)

ŁOOOO wofff :cool3: jakie Lucio ma wargi....:) ahh i te jego zeby :diabloti:
Wind zdjecia super ..co ja mowie...siwetne zaje...:) nie bede naruszac regulaminu;)
[quote name='Wind']Albo jeszcze kilka :cool3:

Whoops ... tyczka :wallbash:

a beagl na slalomie......:crazyeye: niezly moment..:]ciekawa jestem czy sie serio trzepnal czy tak to wyglada bo ja sobie nie przypominam :roll: albo malo spostrzegawcza jestem :lol:

a zawody super...:) Kawunia...herbatka...i wszytko swietnie:)
Jestem bardzo dumna z Lucia bo po doslownieparu treningach udalo nam sie tak swietnie zaadebiutowac w zerowkach ...wiec strzezcie sie :evil_lol: przyjdzie wiosna to dopracujemy z Luciem predkosc i bedziemy wymiatac;)

a Lucek..baran jak zwykle w sobote musial niuchac....ale w niedziele....calkiem calkiem jestem z nieg odumna bo tylko raz sie rozejrzał;)

Posted

Byly tez nagrody, medale i pucharki :loveu:

A to zupelnie unikalne zdjecie. Magda przylapana z kolejnym pucharkiem :cool3: Magda, tylko nie bij :eviltong:

I to na tyle :p

Posted

AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
Jaki DrakoLOT!!! :loveu: :loveu: :loveu:
Piękne!!!

Jezu, jeszcze chwila i naprawdę będę jeździć na zawody tylko po to, żeby Draka wpadła w obiektyw Wind 8)

Zdjęcia są cudne-ta ekspresja, skupione psie miny, szalony wzrok-po prostu rewelka! :loveu:

Posted

Wind, zdjęcia boskie, jakoś nie zauwżyłam panów oświetleniowów:evil_lol: a na co drugim piesku smugi słońca! Brawo! Ty nawet w ulewę znajdziesz dla siebie promyki :loveu: