Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

megii1 napisał(a):
Odebrany, szczęsliwy , jedzie do domku:) Zdjęcia wstawię później:)

Megi, błagam, choć kilka słów. Jak poznanie, czy Pan Tomek fajny, czy Lemon od razu do niego poszedł, czy pasują sobie nawzajem Twoim zdaniem? No nie moge się doczekać choć kilku zdań na ten temat:-)
Jeśli Lemon szczęśliwy, to znaczy, że zaufał Panu Tomkowi. jak sądzisz, czy to TEN domek?
Czy Pan Tomek wejdzie tu i napisze jak się miewa Lemon?
Ech piesku.... oby Ci się udało!!!!

Posted

[quote name='Ewa Marta']Megi, błagam, choć kilka słów. Jak poznanie, czy Pan Tomek fajny, czy Lemon od razu do niego poszedł, czy pasują sobie nawzajem Twoim zdaniem? No nie moge się doczekać choć kilku zdań na ten temat:-)
Jeśli Lemon szczęśliwy, to znaczy, że zaufał Panu Tomkowi. jak sądzisz, czy to TEN domek?
Czy Pan Tomek wejdzie tu i napisze jak się miewa Lemon?
Ech piesku.... oby Ci się udało!!!!

Pan Tomek super. Jak przyjechał od razu poszedł przywitać się z Lemonkiem, poszli na spacer, poznali się. Zachwycił się psiakiem. Posiedzieli u nas trochę, podpisali umowę adopcyjną; przekazałam ksiązeczkę i karme Lemonka. Lemon chętnie wskoczył do samochodu chociaż przed odjazdem strasznie się do mnie i do Darka przytulał, a w aucie trochę popiskiwał smutno. Zaskoczyłą go trochę zmiana sytuacji. Ale jak już samochód się zamknął wesoło merdał ogonkiem:) Myślę, ze obaj Panowie będą szczęsliwi:)

Posted

przepraszam za off, ale chodzi o pomoc dla maleńkiej przerażonej suczki ze schroniska, która trafiła do płatnego domu tymczasowego....
Bardzo proszę, pomóżmy jej w drodze do prawdziwego domu..... brakuje 215 zł deklaracji stałych .... proszę pomóżcie
Szukamy osób, które mogłyby podjąć się 5-złotowych miesięcznych (lub jednorazowych) wpłat na opłacenie jej pobytu w DT....
http://www.dogomania.pl/threads/172095

Pozdrawiam serdecznie - z nadzieją, Malwi

Posted

[quote name='megii1']I ostatnie:) Lemon dziękuje wszystkim za pomoc i nowe życie:)

Cudo kochane!!! Jak mi dobrze z myślą, że pojechał do siebie, do domu:-)
mam nadzieję, że Pan Tomek napisze choć parę słów co u naszego Lemonka słychać. Wzruszyło mnie to zdjecie bardzo:-) Magda.... pięknie go odkarmiliście, widać, że dobrze mu było u Was, ale pora na rozpoczęcie nowego życia!!!

Posted

[FONT=Times New Roman]To ja jeszcze na koniec:[/FONT]

• [FONT=Times New Roman]p. Tomek fajny :lol: i jestem pewna, ze dobrze będzie się opiekował Lemonem[/FONT]
  • [FONT=Times New Roman]Dostał od Megii i p. Darka konieczne wskazówki o adresówce, zabezpieczeniu przez kleszczami itp.[/FONT]
  • [FONT=Times New Roman]Bebeszjoza nie jest w Małopolsce aż tak powszechna jak w centralnej Polsce, przynajmniej nie na trafiłam na żadnego psa, który by na nią chorował, a psów znamy tu dużo;) [/FONT]
  • [FONT=Times New Roman]Lemon bardzo dobrze zniósł drogę do Krakowa, przejeżdżając przez stolicę oglądał z zaciekawieniem widoki a później się położył i już sobie leżał/spał do samego domu[/FONT]
  • [FONT=Times New Roman]Proszę przekazać pieniądze za benzynę na jakiegoś innego psa w potrzebie. na pewno lemoniada zrobi z nich b. dobry użytek:lol:[/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jeśli mi się uda to wkleję zdjęcia: Lemon czule się żegna z Megii i przed domem w Krakowie[/FONT]

Posted

Ale się cieszę:-)
Dużo szczęścia w nowym życiu, Lemon!

I niech dobra passa hotelu Megii trwa (btw, jutro z Serocka, do swojego domu jedzie Szakal:-)).

Posted

Aniu, dziękujemy z całego serca za transport! Na zdjęcia wszystkie ciotki łakome, więc wklej, oczywiście:evil_lol:
Jesteś pewna co do tej benzyny?

Kurczę, jakoś ciągle boję się odetchnąć z ulgą i odpiąć bannerek, takie mi się to wszystko nierzeczywiste i zbyt piękne wydaje...:oops:

Posted

[quote name='Negra & Anna'][FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jeśli mi się uda to wkleję zdjęcia: Lemon czule się żegna z Megii i przed domem w Krakowie[/FONT]No cóż, nie udało się:shake: Musicie mi uwierzyć, Lemon naprawdę bardzo czule się żegnał ze swoimi opiekunami w Serocku, pozdrawiam i życzę kolejnych happy endów ;):lol: