MartynaP Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 __Lara napisał(a):Avilia, a kto to jest z dogo? :) własnie kto kto?? to bardzo piekne ze chce adoptowac Hane ;) ujawnij sie ... Quote
Jasza Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Ależ się wątek tajemniczy zrobił! Trzymam kciuki, nie ma bata, żeby się Hana nie spodobała! Quote
Javena Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Zawsze na poczatku jest stres,jesli kot widzi psa,ale z czasem zaczynaja sie tolerować. Timus cały czas goni się z kotami po mieszkaniu,ale tylko dla zabawy. Hana jest mądrą ,zrównoważoną sunią.Jestem pewna,ze dogada się z kotem.Trzymam kciuki za Hane. Quote
Jasza Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 A ja wiem kto z DOGO się zastanawia nad przygarnięciem Haneczki...:eviltong: Kciuki zaciśnięte. Quote
__Lara Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Jasza napisał(a):A ja wiem kto z DOGO się zastanawia nad przygarnięciem Haneczki...:eviltong: Kciuki zaciśnięte. OOOO! Ja też chce wiedzieć! :eviltong: Quote
Avilia Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Osoba ta jest nowa na Dogo;) Co nie znaczy,że gorsza!;) Tyle powiem.Więcej nie,bo to naprawdę jeszcze nic pewnego,a nie chcę,żeby dziewczyna presję odczuwała z tego powodu. Quote
Jasza Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Poczekamy, poczekamy... Należy się Hanie superowy dom.. A Tobie i TZ-towi nie zazdroszczę.... Quote
henikar Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Weszłam teraz i czytam szybko. Nie wiem o co chodzi, ale szukam dla kota domu (jest udomowiony). Quote
henikar Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Już doczytałam, kota w domu też mam, ale to on jest gorszy od mojego psa. Quote
MartynaP Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 to nie sprawiedliwe ze wy wiecie a my nie :eviltong::evil_lol: Quote
Jasza Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Ja sama wpadłam na pewien wątek przez przypadek... Martynko, nie ma sprawiedliwości na tym świecie...:eviltong: Quote
Avilia Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Jasza detektywie:eviltong: Niedziela już pojutrze.Nadal apeluje o zaciśnięcie kciuków:cool3: Quote
liwus Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 HANA BĘDZIE MIAŁA NOWY DOMEK :p - http://www.dogomania.pl/threads/185683-Myślimy-o-przygarnięciu-psa-i-chyba-już-wymyśliliśmy/page4 Decyzja już zapadła kochane dogomaniaczki Hana będzie u nas za niecałe dwa tygodnie(post 10) Dziękujemy za pomoc w znalezieniu tego jedynego pieska. Aktualnie trwają przygotowania do jego jak najlepszego przyjęcia Quote
__Lara Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='liwus']HANA BĘDZIE MIAŁA NOWY DOMEK :p - http://www.dogomania.pl/threads/185683-Myślimy-o-przygarnięciu-psa-i-chyba-już-wymyśliliśmy/page4 No to cudownie :D :D :D :D :D jak się cieszę :D :D :D :D Quote
Avilia Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Widzę,że zostałam wyprzedzona z przekazaniem tej cudownej nowiny!Hehe;) Laro-można już wykasować ogłoszenia;))))) Powoli zaczynałam tracić nadzieję,że kiedykolwiek coś takiego napiszę. Przyszły domek Hany oceniam na 6 z ogromnym plusem.Oby więcej takich ludzi! W końcu jestem szczęśliwa;D Hana zamieszka niedaleko mnie,w Katowicach. Quote
__Lara Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Avilia']Widzę,że zostałam wyprzedzona z przekazaniem tej cudownej nowiny!Hehe;) Laro-można już wykasować ogłoszenia;))))) Powoli zaczynałam tracić nadzieję,że kiedykolwiek coś takiego napiszę. Przyszły domek Hany oceniam na 6 z ogromnym plusem.Oby więcej takich ludzi! W końcu jestem szczęśliwa;D Hana zamieszka niedaleko mnie,w Katowicach. Jaaaaaaaaasne, w moim mieście :D :D :D :D Quote
Jasza Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Świetne wieści!!!! A przyszli właściciele Hany , skoro są na Dogo, to mam nadzieję ujawnią się też na tym wątku i będziemy mogli liczyć na wieści z nowego domku, duuużo zdjęć i ciągle nowe relacje! Quote
Jasza Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Kochani... Szukam domu dla dwóch papużek falistych.. Miśka niestety zaczęła coraz bardziej i coraz częściej zwracać uwagę na klatkę.. Wczoraj złapała majeczkę i wyrwała jej ogonek..:placz::placz: Na szczęście mój mąż zareagował błyskawicznie, ale papużki są mocno wystraszone, nie sądzę, żebym Miśkę przekonała, żeby na nie nie polowała a boję się i nie chcę ryzykować. Siedzenie w klatce nie wchodzi w grę. Chciałabym, żeby znalazł się dla nich dom, gdzie nie będą się bały i gdzie nikt nie będzie na nie polował. Dom, gdzie będą mogły swobodnie fruwać.. Maja jest u nas pięć lat, takmi jej żal strasznie..:placz::placz: Gucio to wariat, ale Majeczka to taka ciaputka, można ją wziąć do ręki, a ona nawet nie próbuje uciekać.... (Maja na zdjęciu, to ta z prawej..) Quote
dara9 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Jasza']Świetne wieści!!!! A przyszli właściciele Hany , skoro są na Dogo, to mam nadzieję ujawnią się też na tym wątku i będziemy mogli liczyć na wieści z nowego domku, duuużo zdjęć i ciągle nowe relacje![/QUOTE] Zatem ujawniamy się ;) Bardzo cieszymy się, że Hana dołączy do nas :) Jest cudownym psem! Taka spokojna, zrównoważona, jest ogromnym przytulasem :) Tak jak Avilia pisała pięknie chodzi na smyczy! I ma ogromne, piękne oczy:loveu: zakochaliśmy się i tyle:lol: p.s. nie chciałam Cię Avilio uprzedzić z tą informacją:oops: Ach i zapomniałam o najwazniejszym: oczywiście będziemy informować co słychać u Hany :) zdjęcia napewno też dodamy :) Quote
Jasza Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Dara9 - witamy serdecznie! Fajnie, że jesteś! Już Wam zazdroszczę tych pierwszych chwil, tego poznawania się, kupowania wyprawki...ech, róbcie zdjęcia, piszcie duzo, czekamy na to wszyscy! Quote
Javena Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Wszyscy czekamy. Jestem naprawde szczesliwa,ze Hana wreszcie bedzie miała swoich ludzi. Wyobrazam sobie co musiała przechodzić Avilla .Gotowa była zrezygnować z pracy,na rzecz Hany. Dzieki dara9. Quote
Avilia Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='dara9']p.s. nie chciałam Cię Avilio uprzedzić z tą informacją:oops:[/QUOTE] Jako przyszła właścicielka Hany masz do tego pełne prawo;) Dziękuję za to,że wybraliście właśnie Hanę.Tyle czasu czekała na ten jedyny,wymarzony dom. Quote
Recommended Posts