Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zawsze na poczatku jest stres,jesli kot widzi psa,ale z czasem zaczynaja sie tolerować. Timus cały czas goni się z kotami po mieszkaniu,ale tylko dla zabawy. Hana jest mądrą ,zrównoważoną sunią.Jestem pewna,ze dogada się z kotem.Trzymam kciuki za Hane.

Posted

Jasza napisał(a):
A ja wiem kto z DOGO się zastanawia nad przygarnięciem Haneczki...:eviltong:
Kciuki zaciśnięte.

OOOO! Ja też chce wiedzieć! :eviltong:

Posted

Osoba ta jest nowa na Dogo;) Co nie znaczy,że gorsza!;)
Tyle powiem.Więcej nie,bo to naprawdę jeszcze nic pewnego,a nie chcę,żeby dziewczyna presję odczuwała z tego powodu.

Posted

Widzę,że zostałam wyprzedzona z przekazaniem tej cudownej nowiny!Hehe;)
Laro-można już wykasować ogłoszenia;))))) Powoli zaczynałam tracić nadzieję,że kiedykolwiek coś takiego napiszę.
Przyszły domek Hany oceniam na 6 z ogromnym plusem.Oby więcej takich ludzi!
W końcu jestem szczęśliwa;D
Hana zamieszka niedaleko mnie,w Katowicach.

Posted

[quote name='Avilia']Widzę,że zostałam wyprzedzona z przekazaniem tej cudownej nowiny!Hehe;)
Laro-można już wykasować ogłoszenia;))))) Powoli zaczynałam tracić nadzieję,że kiedykolwiek coś takiego napiszę.
Przyszły domek Hany oceniam na 6 z ogromnym plusem.Oby więcej takich ludzi!
W końcu jestem szczęśliwa;D
Hana zamieszka niedaleko mnie,w Katowicach.

Jaaaaaaaaasne, w moim mieście :D :D :D :D

Posted

Świetne wieści!!!!
A przyszli właściciele Hany , skoro są na Dogo, to mam nadzieję ujawnią się też na tym wątku i będziemy mogli liczyć na wieści z nowego domku, duuużo zdjęć i ciągle nowe relacje!

Posted

Kochani...
Szukam domu dla dwóch papużek falistych..
Miśka niestety zaczęła coraz bardziej i coraz częściej zwracać uwagę na klatkę..
Wczoraj złapała majeczkę i wyrwała jej ogonek..:placz::placz:
Na szczęście mój mąż zareagował błyskawicznie, ale papużki są mocno wystraszone, nie sądzę, żebym Miśkę przekonała, żeby na nie nie polowała a boję się i nie chcę ryzykować.
Siedzenie w klatce nie wchodzi w grę.
Chciałabym, żeby znalazł się dla nich dom, gdzie nie będą się bały i gdzie nikt nie będzie na nie polował.
Dom, gdzie będą mogły swobodnie fruwać..
Maja jest u nas pięć lat, takmi jej żal strasznie..:placz::placz:
Gucio to wariat, ale Majeczka to
taka ciaputka, można ją wziąć do ręki, a ona nawet nie próbuje uciekać....
(Maja na zdjęciu, to ta z prawej..)

Posted

[quote name='Jasza']Świetne wieści!!!!
A przyszli właściciele Hany , skoro są na Dogo, to mam nadzieję ujawnią się też na tym wątku i będziemy mogli liczyć na wieści z nowego domku, duuużo zdjęć i ciągle nowe relacje![/QUOTE]

Zatem ujawniamy się ;)
Bardzo cieszymy się, że Hana dołączy do nas :) Jest cudownym psem! Taka spokojna, zrównoważona, jest ogromnym przytulasem :) Tak jak Avilia pisała pięknie chodzi na smyczy! I ma ogromne, piękne oczy:loveu: zakochaliśmy się i tyle:lol:

p.s. nie chciałam Cię Avilio uprzedzić z tą informacją:oops:

Ach i zapomniałam o najwazniejszym: oczywiście będziemy informować co słychać u Hany :) zdjęcia napewno też dodamy :)

Posted

Dara9 - witamy serdecznie!
Fajnie, że jesteś!
Już Wam zazdroszczę tych pierwszych chwil, tego poznawania się, kupowania wyprawki...ech, róbcie zdjęcia, piszcie duzo, czekamy na to wszyscy!

Posted

Wszyscy czekamy. Jestem naprawde szczesliwa,ze Hana wreszcie bedzie miała swoich ludzi. Wyobrazam sobie co musiała przechodzić Avilla .Gotowa była zrezygnować z pracy,na rzecz Hany. Dzieki dara9.

Posted

[quote name='dara9']p.s. nie chciałam Cię Avilio uprzedzić z tą informacją:oops:[/QUOTE]

Jako przyszła właścicielka Hany masz do tego pełne prawo;)

Dziękuję za to,że wybraliście właśnie Hanę.Tyle czasu czekała na ten jedyny,wymarzony dom.