Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Avilla dziekuje rozmawialam juz ze znajoma i mowilam ze to nie powinna tak wygladac ale jak zwykle jej tata zawsze jakis smakolyk;/ a mieszkaja na 3 pietrze a ten klusczek sie meczy;(

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O mój boże...Wygląda makabrycznie!Przeraziłam się...
Przecież ten pies się męczy!Takie krótkie łapki,a brzuch do ziemi!Dziwię się,że jeszcze chodzi!
Postaraj się jakoś wpłynąć na znajomą.Postrasz różnymi komplikacjami zdrowotnymi.Zawał czy coś.
Jeszcze tak ogromnego jamnika to nigdy nie widziałam.Nawet mu tylnych łapek nie widać...
Ograniczyć jedzenie do jak najmniejszej ilości.Dzienną porcję podzielić na dwa i karmić rano i wieczorem.Nie dokarmiać!
Jejku...

Posted

wlasnie dlatego chcialam dowiedziec sie ja nie mialam nigdy takiego psa bo mnustwo ruchu moje maja a oni jeszcze w bloku i po schodach sie turla;/ dzieki za wiadomosc pogadam z nia bo mi zal suni;/

Posted

Dziewczyny zostały wczoraj wykąpane.
Spacerując z TZ-em po jakiś polach wytarzały się w czymś baaaaaaardzo nieprzyjemnie pachnącym.Jak weszły do mojego świeżo co wysprzątanego mieszkania myślałam,że się uduszę.Smród taki jak w oczyszczalni ścieków.
Od razu zostały zapakowane do wanny.
Wiosenne kąpanko mamy z głowy;p

Posted

Dziękuję za te komplementy w imieniu Hanusi;D
Mi już brakło słów,żeby mówić jaka to ona jest piękna,mądra,słodka i w ogóle;p

Ale domku nadal nie widać.
Pani z Opola póki co się nie odzywa...;(
Czekamy dalej.

Posted

Hanusia cudnie wygląda na tych ostatnich zdjęciach - całkiem inna postawa niż ten dygocący kłębek, który poznałam.
Chyba bardzo już się z Wami zżyła. Choć z drugiej strony garnęła się do wszystkich napotkanych osób, więc może zmiana domu nie odbije się na niej tak bardzo. Oby w końcu znaleźli się ci właściwi ludzie. Co do mieszkania na dworze, to Hana ma dosyć gęstą sierść, ale w przypadku wspomnianych wyżej starszych państwa gdy w dodatku jedno z nich porusza się o kulach, bardzo wątpię czy byłaby wyprowadzana na spacery, a Hana uwielbia długie spacery i super chodzi na smyczy...
Z drugiej strony przez te parę dni, które spedziła u mnie biegała od drzwi do okna i cały czas chciała wychodzić...
Masz ciężki orzech do zgryzienia Avilio!
Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Posted

Odpowiadając Dogofance:
Fakt zżyła się z nami i to bardzo.Gdyby nie moja obecna sytuacja życiowa za nic w świecie bym jej nie oddała.Ale niestety mogę póki co być tylko domem tymczasowym.Co do tego latania od drzwi do okna to już dawno minęło.Teraz jest tylko hops! i na kanapę;D
Spacery,zabawy uwielbia więc niestety do starszych ludzi się nie nadaje,to jeszcze młody pies.Potrzebuje ruchu,spacerów.
Myślę,że w końcu znajdą się Ci właściwi ludzie dla Haneczki.Póki co nic nas nie goni więc mogę troszkę wybrzydzać;p
Czekam na telefon od Pani z Opola.Fajnie gdyby się odezwała.W rozmowie wydawała się bardzo fajna.
Jeżeli zadzwoni i będzie nadal zainteresowana Haną to oczywiście pojadę do Opola osobiście sprawdzić domek.
Tymczasem trzymajcie kciuki za ten domek nadal kochani!

Laro:
Jeżeli tylko masz chwilkę to jak najbardziej wstawiaj nowe foteczki;)

Witam Javeno na wątku Hany;) W końcu ktoś nowy się pojawił;)

Cioteczki już w piątek sterylka Hany.
Jejku jak się boję...

Posted

Księżniczka opala się na balkonie;) :

Widzicie te oczęta?Jak się w nich nie zakochać?!A w tych oczach miłości jest co nie miara!

Nikt nie chciałby pokochać pięknej psiej księżniczki?Prawdziwa dama;)

Zauważyłam pewną rzecz powtarzającą się w zachowaniu Hany.Jak widzi DZIEWCZYNKĘ w wieku 9-12 lat z plecakiem to pędzi do niej bez opamiętania.Tak jest za każdym razem jak tylko przechodzimy obok szkoły podstawowej.Podbiega i się łasi jak kociak.

Posted

Już dzisiaj sterylka.Cała się trzęsę już...Oby wszystko poszło dobrze...

Dzisiaj budząc się rano zastałam moje dziewczyny śpiące obok mnie tzn.rozwalone na całym łóżku,a ja na samym krańcu;p Dobrze,że TZ-a już nie było,bo on nie pozwala spać im w łóżku hihihi;D