Jasza Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Javena napisał(a):Timus jeszcze u mnie i jak tak dalej będzie ,to chyba zostanie. On mnie tylko pokochał ,a ja jego .Miłosc od pierwszego wejrzenia.:) To tak jak Misia!! (W moim podpisie! I już mam dwa psy!!!) A Timuś ma wątek? Czy był tylko na tym ogólnym szczeniaków z Kielc? Chętnie bym go zobaczyła teraz! Quote
Javena Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Jasza']To tak jak Misia!! (W moim podpisie! I już mam dwa psy!!!) A Timuś ma wątek? Czy był tylko na tym ogólnym szczeniaków z Kielc? Chętnie bym go zobaczyła teraz! http://www.dogomania.pl/threads/174912-SZCZENIAKI-maj%C4%85-par%C4%99-godzin!!!!!!-1-szczeniak-Timu%C5%9B-szuka-domku/page46 Zdjecia Timusia z końca marca. Quote
Avilia Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Javeno bardzo dziękuję za polecenie panu Haneczki;) Czekam na telefon;) Quote
Avilia Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Byłyśmy dzisiaj na akcji w SCC.Niestety nikt się w Hanusi nie zakochał. Quote
Javena Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Tak mi przykro.Jak z innymi pieskami? Były jakies adoptowane? Quote
Avilia Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Nie wiem ile dokładnie,ale na pewno poszły 2 szczeniaki i chyba 2 dorosłe psy.Mam nadzieję,że jeszcze parę też zostało adoptowanych jak poszłam. Quote
__Lara Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Odnowię jej allegro. Taa dam: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1017233592 Quote
Avilia Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Laro ponownie dziękuję;) W górę Maleńka! Quote
Javena Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Hanus ,piekne masz allegro i wierzę,ze znajdziesz cudownych ludzi.Hopaj w górę!!!! Quote
__Lara Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Musi! pies z takim charakterem...ech, czemu ludzie patrzą czasami tylko na wygląd... zresztą, Hana przecież i tak jest urodziwa... Quote
Avilia Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Dla mnie jest miss świata,ale niestety inni widzą w niej tylko zwykłego burego kundla;/ I wybierają naprawdę ładne psy.No ale co do charakteru to mmm miodzio.Jeszcze się nie spotkałam z psem o tak cudownym usposobieniu. Wielka szkoda,że nikt na to nie patrzy.Ja osobiście wybierając psa szukałabym wpierw po charakterze.Fakt faktem,że ja to lubię takie łobuziaki szczekliwe i zadziorne;p Quote
Jasza Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ja mam takie dwa...i ostatnio tak sobie myslę, że po ich wyczynach to bym się chętnie wymieniła, na taką Hanę np....:diabloti::diabloti: Quote
jotka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Hana jest naprawdę ładnym psem! Ale adopcje wciąż nędzne. Quote
__Lara Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 jotka napisał(a):Hana jest naprawdę ładnym psem! Ale adopcje wciąż nędzne. Straszne, straszne.... Quote
__Lara Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Oj, cudowności!!! Dlaczego nikt jej nie pokocha, taka słodycz!!! Quote
Javena Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Ona jest naprawde piekna. Te oczy...........Można sie zakochac od piewszego spojrzenia. Quote
__Lara Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Javena napisał(a):Ona jest naprawde piekna. Te oczy...........Można sie zakochac od piewszego spojrzenia. I uszka ma takie kochane :D Quote
pumcia02 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 i zasiedziała się u Ciebie... tak jak u mnie Yogi. Quote
__Lara Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 mariolka napisał(a):i zasiedziała się u Ciebie... tak jak u mnie Yogi. No właśnie... tak nie może być!!! Quote
JOMA Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Ale długi wątek :crazyeye: ! aż mi wstyd, że dopiero teraz się tu pojawiam :oops: - obiecuję przekopać się przez całość. Hanę poznałam na akcji w katowickiej Silesii - dawno nie spotkałam takiego spokojnego i przede wszystkim zrównoważonego psa - generalnie nie była zainteresowana innymi zwierzakami - wpatrzona w swoja tymczasową panią :loveu: Quote
__Lara Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 JOMA napisał(a):Ale długi wątek :crazyeye: ! aż mi wstyd, że dopiero teraz się tu pojawiam :oops: - obiecuję przekopać się przez całość. Hanę poznałam na akcji w katowickiej Silesii - dawno nie spotkałam takiego spokojnego i przede wszystkim zrównoważonego psa - generalnie nie była zainteresowana innymi zwierzakami - wpatrzona w swoja tymczasową panią :loveu: Żaluję, że jej nie poznałam... gdyby nie udało się psince znaleźć domku do następnej akcji to chętnie ją poznam, i jej tymczasową Panią ;) Quote
Recommended Posts