danka4u1 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Czy to ci "dziadkowie", których dom był kiedyś na zdjęciach chyba z wakacji? Pieknie tam było. Wypoczywajcie, a Haneczka niech nie poluje na koty, albo niech spróbuje, bo koty i tak zawsze górą!!! Quote
dara9 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Tak Danko to Ci dziadkowie ;) niestety na co dzień mieszkają w mieście a ten domek jest kawałek stąd i tylko taki rekreacyjny. No ale wiadomo, u mamusi się wypoczywa ;) A kotki przy Hance mają nie najlepiej bo siedzą zamknięte w innym pokoju i bleczą:roll: Quote
danka4u1 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 dara9 napisał(a):No ale wiadomo, u mamusi się wypoczywa ;) A kotki przy Hance mają nie najlepiej bo siedzą zamknięte w innym pokoju i bleczą:roll: No tak, trzeba naładować akumulatory na cały tydzień. Haneczce też należy się trochę świeżego powietrza, a koty niech wypoczywają w zamkniętym pokoju. Mają cały tydzień na swawole, gdy psinki nie będzie. Mój Oskar to taki pies na koty, że pewnie otworzyłby sobie drzwi z klucza, bo z klamki- na pewno. Dariu, spać, bo niestety rankiem/nocą?? pobudka. Quote
dara9 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Niestety teraz te 'ranki' bardziej noc przypominają ;) Quote
danka4u1 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Dlatego- spać!!:mad::mad:...i nie tylko dlatego:oops: Quote
danka4u1 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Dariu, Hana jest śliczna, taka delikatna i widać, że zadowolona ze spaceru. A ten wzrok na drugim zdjęciu, to samo uwielbienie najukochańszej pani, na którą chyba patrzy podczas robienia zdjęcia. Przyjemnego- prawie wiosennego, spaceru. Quote
dara9 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 danka4u1 napisał(a):Dariu, Hana jest śliczna, taka delikatna i widać, że zadowolona ze spaceru. A ten wzrok na drugim zdjęciu, to samo uwielbienie najukochańszej pani, na którą chyba patrzy podczas robienia zdjęcia. Przyjemnego- prawie wiosennego, spaceru. Zapatrzona w swojego Pańcia :) Ja zdjęcia robiłam ;) Quote
Avilia Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 A ja się pochwalę,że byłam na wizycie "poadopcyjnej" u Hanusi;) Jest prześliczna!Wygląda kwitnąco!I "do twarzy" jej z tym zaokrągleniem;D Zszokowało mnie to jaka Hanusia jest aktywna!Puszczona ze smyczy szalała jak wariatka!U nas tego nie było.Widać w nowym domu czuje się wyśmienicie. Odniosłam wrażenie,że później mnie nawet poznała (tak,tak schlebiam sobie;p). Jeszcze raz napiszę-lepiej trafić nie mogła.Za co dziękuję Darii i jej TZ-owi;) Quote
Jasza Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Kolejna szczęściara!:loveu: A ogonek na zdjęciu to chyba ciągle w ruchu...:loveu: Quote
dara9 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Hanusia to rzeczywiście taki mały świrek ;) mamy z niej ogromną pociechę :loveu: Dziękujemy za odwiedziny Avilko :) Spędziła u Was troszkę czasu i myślę, że mogła Was poznać, tymbardziej, że to nie szczeniak i że dzięki Wam dużo dobrego ją spotkało :) Robiłam też zdjęcia z aparatu (te wstawione są z komórki) ale baterie się rozładowały, muszę kupić kolejne ;) Swoją drogą jak to możliwe by nowe baterie rozładowały się po kilkunastu zdjęciach?:shake: Quote
dara9 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Świeże wieści o Haneczce: Otóż ona KOFFA śnieg, lubi po nim tuptać, zanużać bchuchol, tarzać się, ryć pyszczkiem:lol: Po śniegu tupta tak lekko jakby nuciła sobie pod nosem piosenkę:"motylem jestem":lol: I po prostu cieszy jej się pychol nieziemsko na widok tych zwałów śniegu na około:loveu: Opis radochy Haneczki: 3 minuty, Widok na żywo tejże radochy: BEZCENNY:loveu: Quote
danka4u1 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 dara9 napisał(a): Opis radochy Haneczki: 3 minuty, Widok na żywo tejże radochy: BEZCENNY:loveu: Super to określiłaś!!! Znam to uczucie i widok, bo mój dziadek też tak ma mimo wieku. Taki charakter. Mozna stać i patrzeć na radosnego psiaka i człowiekowi robi się też lepiej na duszy. Quote
Avilia Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Kochana Hanusia:loveu: Pamiętam jeszcze jak to było:loveu::loveu::loveu: Quote
danka4u1 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Księżniczko, pokaż nam zimowego pychola. Quote
danka4u1 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Dariu, wolimy zdjęcia wiosenne. Nie życzmy sobie już śniegów, choćby ze względu na te biedaki schroniskowe. Quote
dara9 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Oj Hanusia nie pokaże zimowego pychola bo jej gapcia Pańcia nie zrobiła żadnego zdjęcia w śniegu. Teraz czekamy na kolejne opady by nadrobić te zaległości ;) Quote
dara9 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 BUDRYSEK napisał(a):podnosze.... Ale Haneczki nie trzeba podnosić - ona ma swoich fanów, którzy jak są nowe wieści zaglądają do niej ;) Quote
dara9 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Przytulanki z 'pańciem' :razz: U naszej Haneczki wszystko dobrze :) Jest wielką przytulanką, po prostu dopomina się mruczeniem o głaski:lol: W nocy zajmuje pół łóżka bo...ona po prostu musi się do mnie przytulać, a to że ja ciągle się odsuwam to już nie jej wina:evil_lol: Liczyłam na to, że zrobię Hanusi jakieś zdjęcie w śniegu, ale mimo iż nasypało go sporo jednego wieczoru, już rano były znikome ilości. Jednak nie martwcie się - Hana wieczorem i tak miała ubaw bo pańcia porzucała jej trochę śnieżek mniam:lol: Pod koniec grudnia Hanusia była na szczepieniach i dostała tabletki na odrobaczenie, miała też obcięte pazurki. Nie wiem już po każdy wet mówi inaczej...odrobaczać co 3 m-ce czy co pół roku? Quote
dara9 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Dzisiejsze zabawy patykiem :) Hanusia całkiem się już 'rozbestwiła' bawi się każdym patykiem jaki się jej rzuci - wcześniej wybrzydzała:p Quote
Avilia Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Aż się łezka w oku kręci;) Hanusia:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts