Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy to ci "dziadkowie", których dom był kiedyś na zdjęciach chyba z wakacji? Pieknie tam było. Wypoczywajcie, a Haneczka niech nie poluje na koty, albo niech spróbuje, bo koty i tak zawsze górą!!!

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Danko to Ci dziadkowie ;) niestety na co dzień mieszkają w mieście a ten domek jest kawałek stąd i tylko taki rekreacyjny. No ale wiadomo, u mamusi się wypoczywa ;)
A kotki przy Hance mają nie najlepiej bo siedzą zamknięte w innym pokoju i bleczą:roll:

Posted

dara9 napisał(a):
No ale wiadomo, u mamusi się wypoczywa ;)
A kotki przy Hance mają nie najlepiej bo siedzą zamknięte w innym pokoju i bleczą:roll:

No tak, trzeba naładować akumulatory na cały tydzień. Haneczce też należy się trochę świeżego powietrza, a koty niech wypoczywają w zamkniętym pokoju. Mają cały tydzień na swawole, gdy psinki nie będzie.
Mój Oskar to taki pies na koty, że pewnie otworzyłby sobie drzwi z klucza, bo z klamki- na pewno.
Dariu, spać, bo niestety rankiem/nocą?? pobudka.

Posted

Dariu, Hana jest śliczna, taka delikatna i widać, że zadowolona ze spaceru. A ten wzrok na drugim zdjęciu, to samo uwielbienie najukochańszej pani, na którą chyba patrzy podczas robienia zdjęcia.
Przyjemnego- prawie wiosennego, spaceru.

Posted

danka4u1 napisał(a):
Dariu, Hana jest śliczna, taka delikatna i widać, że zadowolona ze spaceru. A ten wzrok na drugim zdjęciu, to samo uwielbienie najukochańszej pani, na którą chyba patrzy podczas robienia zdjęcia.
Przyjemnego- prawie wiosennego, spaceru.

Zapatrzona w swojego Pańcia :) Ja zdjęcia robiłam ;)

Posted

A ja się pochwalę,że byłam na wizycie "poadopcyjnej" u Hanusi;) Jest prześliczna!Wygląda kwitnąco!I "do twarzy" jej z tym zaokrągleniem;D
Zszokowało mnie to jaka Hanusia jest aktywna!Puszczona ze smyczy szalała jak wariatka!U nas tego nie było.Widać w nowym domu czuje się wyśmienicie.
Odniosłam wrażenie,że później mnie nawet poznała (tak,tak schlebiam sobie;p).

Jeszcze raz napiszę-lepiej trafić nie mogła.Za co dziękuję Darii i jej TZ-owi;)

Posted

Hanusia to rzeczywiście taki mały świrek ;) mamy z niej ogromną pociechę :loveu:
Dziękujemy za odwiedziny Avilko :) Spędziła u Was troszkę czasu i myślę, że mogła Was poznać, tymbardziej, że to nie szczeniak i że dzięki Wam dużo dobrego ją spotkało :)

Robiłam też zdjęcia z aparatu (te wstawione są z komórki) ale baterie się rozładowały, muszę kupić kolejne ;) Swoją drogą jak to możliwe by nowe baterie rozładowały się po kilkunastu zdjęciach?:shake:

• 2 weeks later...
Posted

Świeże wieści o Haneczce:
Otóż ona KOFFA śnieg, lubi po nim tuptać, zanużać bchuchol, tarzać się, ryć pyszczkiem:lol: Po śniegu tupta tak lekko jakby nuciła sobie pod nosem piosenkę:"motylem jestem":lol:
I po prostu cieszy jej się pychol nieziemsko na widok tych zwałów śniegu na około:loveu:

Opis radochy Haneczki: 3 minuty,
Widok na żywo tejże radochy: BEZCENNY:loveu:

Posted

dara9 napisał(a):

Opis radochy Haneczki: 3 minuty,
Widok na żywo tejże radochy: BEZCENNY:loveu:

Super to określiłaś!!! Znam to uczucie i widok, bo mój dziadek też tak ma mimo wieku. Taki charakter. Mozna stać i patrzeć na radosnego psiaka i człowiekowi robi się też lepiej na duszy.

• 1 month later...
Posted

Oj Hanusia nie pokaże zimowego pychola bo jej gapcia Pańcia nie zrobiła żadnego zdjęcia w śniegu. Teraz czekamy na kolejne opady by nadrobić te zaległości ;)

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Przytulanki z 'pańciem' :razz:

U naszej Haneczki wszystko dobrze :) Jest wielką przytulanką, po prostu dopomina się mruczeniem o głaski:lol:
W nocy zajmuje pół łóżka bo...ona po prostu musi się do mnie przytulać, a to że ja ciągle się odsuwam to już nie jej wina:evil_lol:
Liczyłam na to, że zrobię Hanusi jakieś zdjęcie w śniegu, ale mimo iż nasypało go sporo jednego wieczoru, już rano były znikome ilości. Jednak nie martwcie się - Hana wieczorem i tak miała ubaw bo pańcia porzucała jej trochę śnieżek mniam:lol:
Pod koniec grudnia Hanusia była na szczepieniach i dostała tabletki na odrobaczenie, miała też obcięte pazurki. Nie wiem już po każdy wet mówi inaczej...odrobaczać co 3 m-ce czy co pół roku?

Posted

Dzisiejsze zabawy patykiem :)
Hanusia całkiem się już 'rozbestwiła' bawi się każdym patykiem jaki się jej rzuci - wcześniej wybrzydzała:p