Jump to content
Dogomania

KTO DA CHOCIAŻ JEŚĆ TYM MALUCHOM! TRASA KIELCE - SANDOMIERZ - trasa lubelska!!!

Recommended Posts

Posted

jestem uzalezniona od samochodu osoby obcej i jej czasu i szlag mnie trafia, bo one tam marzną, a ja na piechotę tam nie dotrę. Wszystko jakies takie do doopy. Wczoraj koleżanka miała czas, bo wolne w pracy, dzisiaj wiecie pracuje i inne tam takie rzeczy jak przygotowania świąteczne. Załamana jestem.

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69 - napisz do Marleny z Gorzyc, jej zwalnia sie tymczas, może przyjmie na chwilkę małą, gdyby sie zgodziła, to ja jadąc jutro do Złotej Wody odebrałabym ją i podrzuciła do Marleny.

Posted

niezmiernie mi przykro, ale nie mam jak tam jechac, po prostu nie mam czym i z kim. Koleżanka mi odmówiła, bo ma syna chorego. Kolega syna ma zepsuty samochód. Sąsiada nawet nie poprosze, bo postuka się po głowie i zaśmieje. JESTEM BEZSILNA. Ja mam tam prawie 70 km, więc proszę zrozumcie. Bardzo zalezy mi na tych psiakach, ale niekiedy sytuacja nie pozwala im pomóc w taki sposób jakbym chciała. Mam ogromne wyrzuty sumienia, czuje sie po prostu z tym źle. Nie cieszą mnie święta. Jesli tylko będe miała możliwość, to pojadę.

Posted

Oczywiście, że rozumiemy te trudności. One są jednak bardzo daleko, a w okresie świątecznym to na pewno nikt się nie zgodzi jechać. Szkoda , że na miejscu nikt ich nie może złapać, bo przecież nawet jak się pojedzie , to nie ma pewności, że akurat wtedy będą.

Posted

dokładnie...najlepiej, gdyby panowie się postarali - bo są na miejscu i jednak psiny znają ich jako tako - i zadzwonili po straż, a straż zawiozłaby je do Mielca i wreszcie można by było odpocząć:)

Dla Was Wszystkich:

Posted

wszystko z nim omówiłam, jest naprawdę bardzo fajnym człowiekiem, zreszta tak samo jak Pan wójt zrobi wszystko aby je złapac. Zostawiłam im tam jedzenie po ławeczka. Nie moged użo pisac, bo mam zepsutą klawiaturę, a ekranowa jest do kitu.

Posted

Pod koniec tygodnia mają być znowy bardzo duże mrozy:( Dobrze by bylo, gdyby przed nimi udało się te psiurki złapać. Ale nie wiem, czy ci pracownicy stacji się do tego przyłożą :(.

Posted

jakoś wątpliwe aby pomogli komendant straży gminnej prosił ich o pomoc = był tam już kilka razy, ale bez skutku. wigilię była tam tez dziewczyna na cpnie pracownica i patrzyła na mnie jak na zjawisko "głupia baba przyjechała w wigilię za kundlami "= takie odniosłam wrażenie, bo uśmieszek drwiący nie schodził jej z .. tylko jeden chłopak wyszedł ze mną szuka psiaków

Posted

Wiadomość od mieleckiego schroniska.
Temat: adopcje
Od: mtoz
Data: Cz Grudnia 31 2009, 11:21 pm

Do adopcji poszły: suka czarna amstafowata Pamela, piesek ze stacji benzynowej ze świetlicy, w opisie na stronie jest suczka czarna z białym z Ostrowca 2 lata po sterylce, pies w typie goldena wirtualny ,oraz 4 szczeniaki w tym ze świetlicy mały czarny podpalany co podobno miał mieć parwowirozę.On miał chorobę ale na niedożywienie.

Wysterylizowano suczkę colowatą nową co Pani miała wpłacić na sterylkę tak że można ją ogłaszać oraz suczkę czekoladową zza kontenera.

Za TM odszedł Karmel doktor mu w tym nie pomagał.