Jump to content
Dogomania

KTO DA CHOCIAŻ JEŚĆ TYM MALUCHOM! TRASA KIELCE - SANDOMIERZ - trasa lubelska!!!

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy nikt nie da rady tam pojechać? Andzi69, nie ma , jest nad morzem, więc od nas nikt nie pojedzie. A zresztą , nawet nie miałybyśmy , co z nimi zrobic, gdyby sie nawet udało złapać, a do Mielca daleko.

Teraz znowu mają byc duże mrozy, tak bardzo szkoda tych psiaczków. Można by chociaz uratowac tego milusińskiego, który bez problemu daje się złapac.

Posted

Bardzo szkoda psiaków , ale to jest faktyczne daleko. A czy teraz już po świątecznych zawirowaniach, Straż Gminna nie mogłaby ich wyłapać? To takie śliczne pieski.

Posted

ale może teraz z Nowym rokiem fundusze sie znajda. Powiedzcie mi gdzie dokladnie te psiaki są to poszukam jaka sdz albo toz ma tam swój rewir. Mozę sie uda.

Ja śledzę ten wątek już długo i wiem jak sytuacja wygląda. Odłowiliscie jednego psiaka a reszt sie nie udalo.

Posted

Kizimizi tak kolo Łagowa.Chcialysmy wziasc wtedy wiecej ale nie day sie zlapac, baly sie po godzinie prob musialam wracac do domu:(:(:( tylko ten czarno bialy sie nie bal.Fundusze sa na te psiaki Basia rozmawiala z Gmina.Tylko nie ma kto ich zlapac:(

Posted

Ja jestem ciekawa jak gmina Lagow dostarcza psy do schroniska, bo przeciez jest i bylo kilka psow z tej miejscowosci. Moze by podpytac wojta jak poprzednie transporty sie odbywaly.

Posted

dzwonił do mnie komendant przed dzien przed sylwestrem = psiaki chowaja się w rurze tej pod drogą między cpn=em a barem. Po nowym roku czyli poniedziałek będa je łapać. ma do mnie zadzwonić. Powiedziałam, że nie popuszcze tych psiaków.

Posted

Sam zadzwonil<szok>no to szczena mi opadla teraz:D:D to dobrze poniedzialek juz jutro wiec 3 mam kciuki za Panow co by udalo im sie je zlapac.I zeby psiaki byly juz bezpieczne.Basiu dawaj znac jak bedziesz cos wiedziec i jak bedziesz mogla

Posted

jak wszystko sie uda, to powiem dlaczego do mnie dzwoni i komendant i wójt . Przepraszam, że nie tak często zdaję relację i w ogóle, ale mam bardzo poważne problemy rodzinne i wchodzę na dogo tylko na chwileczkę.

Posted

więc sytuacja wygląda tak - komendant jutro jedzie po psiaki, bo ma też dodatkowo dwa inne plus szczeniaczki z sunią / niestety/ zabiera je wszystkie. Dodatkowo wyśle mi zdjęcia maluchów /jeszcze innych/ i prosił mnie żeby pomóc znaleźć im domek. Czyli nawiązuję "współpracę" z Komendantem SG - w sumie trzeba sobie pomagać.
Na CPN-ie jest rudy psiak, ale biało rudy pojawia się sporadycznie - raz jest dwa dni go nie ma

Posted

oj czyli jeszcze nic nie wiadomo no nic to czekamy, ciekawe czy jutro sie dadza zlapac i czy akurat bedzie ten bialo rudy, ciekawe tez czy pojawiaja sie tam te dwa czarne suczka ta jakby zaciazona i taki terierkowaty bo jak bylysmy tam to akurat byly strasznie wyglodzone
Znajac zlolisowsc losu jutro nie ebdzie tego bialo rudego a rudy nie da sie zlapac:(