Jump to content
Dogomania

KTO DA CHOCIAŻ JEŚĆ TYM MALUCHOM! TRASA KIELCE - SANDOMIERZ - trasa lubelska!!!

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochani więc tak - rozmawiałam z panem Wójtem - bardzo sympatyczny Pan, zaraz zawiadomi straż gminną i oni tam pojadą. Powiedziałam, że mamy zdjęcia psiaków. Pan bardzo przychylnie nastawiony, obiecał pomóc, tylko mówi, że jak są dzikie, to będzie trudno. Ma podpisana umowę z Mielcem więc problemu nie ma. Dzwoniłam do CPN-u - niestety prawdopodobnie sunie potrącił samochód. Pan z CPN poprosił o mój nr telefonu i zadzwoni gdy cokolwiek sie dowie lub zobaczy sunię.

Posted

Matko droga ta czarna ???Ale Basiu ostatnio Pan z cpnu tez mowil ze potracil chyba sunie samochod a byla tam jakas czarna.Mowil ze dwa auto potracilo ale niewiedzial jakie i tak srednio wiedzial ktory to ktory, oby udalo im sie zlapac ktoregos

Posted

Super dzialanie Basiu :klacz: Oby sie udalo im zlapac te psiaki, ktore tam zostaly. Moze temu Panu z CPNu udaloby sie zlapac psiaki i przetrzymac je do chwili przyjazdu SG.

Posted

problem jest w tym, że psiaki sa wystraszone i pewnie cięzko będzie. Ten jeden z psiaków potrąconych o których Pan z CPN-u mówił, to ten duży, którego uśpili niestety. Jak mi sie uda, to będę dzwonić do straży gminnej tylko jutro zapewne, bo dzisiaj trzeba dac im czas. A zreszta będe tez w kontakcie z CPN-em. Zęby tylko dały się złapać.

Posted

kochani więc jest tak - straż gminna wczoraj była, jednak psiaków nie ma, nie pojawiają się. Wczoraj pod wieczór pojawił się rudasek i jest tez dzisiaj, Pan z CPN-u dał mu jeść. I nie wiem co dalej robić. Tego rudaska to nawet straż gminna nie złapie, bo jesli jest nieufny, to nie ma szans - zresztą dziewczyny widziałyście same. To trzeba by naprzykład w kilka osób - takich jak ja i Yoko

Posted

Basiu a czy ten Pan z CPNU nie dal by rady???Pytalas go???Jesli pieniadze sa na psiaki to tylko zlapac, panowie z CPNU tak sa codziennie moze dali by rade .
Wiem ze jest ciezko takie psiaki zlapac, juz lapalam jednego ale sporo czasu mi to zajelo, a teraz jeszcze pod Tesco u nas od soboty ciagle chodzi taki jeden wytsraszony ludzi, kuleje na lapke i nie podchodzi jak sie go wola.I odchodze od zmyslow juz.Jak to ja:(

Posted

jadę niedługo łapac szczeniorki do Zycin (koło Hańczy) - będę przejeżdżała przez Złotą Wodę - jak jakis psiak będzie to dam mu chociaż jeść - dam znać czy jakikolwiek był. Tak więc Basiu - czekaj na wieści;)

Posted

Basiu - a wiec były 2 psiaki - Rudasek i biało-rudy...trzęsące się, marznące...dałyśmy im jeść, porobiłam zdjęcia i tyle co na dzisiaj mogłam:( Jeśli byś jutro chciała je łapać - to co z nimi chcesz zrobic? Biało-rudy - bez problemu. Ale rudego trzeba by było na sedalin próbować...inaczej nie da rady...

Posted

czy gdzieś mają schronienie...nie wiem...moze gdzieś jest jakaś dziura...nie wiem:( :(

był jeszcze jeden psiak...z tyłu baru (bo tam były dzisiaj oba) jest taki płot...a za płotem usłyszałam szczekanie...zajrzałam przez szparę a tam była taka większa wersja tego dropiatego psiaka - nie wiem Basiu czy tego piesa tez widziałaś...nie mam pojęcia czy to był psiak tych ludzi z baru - no ale skoro był na ich terenie to raczej tak...