kaskadaffik Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Mi wyszło z mapy że mamy 62 km. Na Staszów, dalej Chańcza i zaraz Raków, i miejsce z Psiakami, al emoże jakaś inna droga nie wiem... Quote
kaskadaffik Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Jak są trzy, jeden do ludzi idzie to ja go na kolana, a dwa kontenerki na 100% wejda na tył, a nawet jeden do bagażnika a drugi na kocu na siedzeniu z tyłu, o to się nie trza martwić... tylko żeby mój z domu pojechał, to jest ważne ;) Quote
yoko100 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Tylko Kasia ja musze wrocic 17- 18 , a nie daloby rade bez kontenerkow one sie znaja to sie chyba nie gryza chyba Quote
kaskadaffik Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Sylwia mozna bez, ale jak złapiemy jednego to bedzie zamotka, bo w aucie nie usiedzi jak nie zna, a z kontenerem będzie spokój i można łapać następnego jakby był problem z łapanką, no jak o 14 wyjedziemy to jak wszystko dobrze pójdzie wrócimy pewnie koło wpółdo 6, takie sa moje obliczenia, a i krócej jest promem w Połańcu, myślę że hula, nie mam numeru żeby zadzwonić... Quote
Basia1968 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 jesli chodzi o rudego, to jest tak - ja kucnęłam miałam kotleta w ręce, bialo czarny od razu przyszedł, a rudziutki tak powolutku, ale podszedł. Jest szansa na jego złapanie. Może ten Pan z CPN-u Wam pomoze. One ich tam znają. Ten biało czarny i ten beżowy to bez problemu dadzą się złapać. Myślę, że najpierw trzeba zapolowac na bursztynka. Quote
yoko100 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Zeby nnie zrobil numeru i nie dal sie nie zlapac.Za godzine bede dokladnie wiedziec czy jedziemy i o ktorej.Jak moj chop przyjedzie do mnie:D:D Quote
Basia1968 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 bo Pan z CPN-u mówił, że tam jest też czarna suczka kudłata - taka mała jak ten dropiaty, ale ani ja jej tam nie widziałam ani Andzia69 - więc nie wiem może gdzieś poszła, a może pojawia się w zupełnie innym czasie. Quote
Ulka18 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Jesli sie dadza, to zlapcie wszystkie psiaki. Moze trzeba jakies pachnace zachecacze wziac np. kielbase? Wezcie rekawice, jakies koce, reczniki to zarzucenia, gdyby sie nie dalo ich normalnie zlapac. Czy jeden psiak idzie do Pani Aliny? Quote
ocelot Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 No właśnie o tę czarną maliznę mi chodziło Quote
Ulka18 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Brac, brac wszystkie, nie wolno zostawic jakiejs bidy gdyby byly 4 czy 5. Szczegolnie suczek nie zostawcie. Yoko, dacie rade zabrac tyle psiakow? Trzeba kierownika uprzedzic kiedy przyjedziecie. Quote
yoko100 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 5 a moze byc ich az 5?? Ulka a masz kontakt z kierpwnikime zeby go uprzedzic?? Kupie kielbase, mam pieniadze z bazarku musze dac na paliwo bo to auto mojego chlopa.To wezme 30 lub 40 zl z tych bazarkowych a reszte odrazu wplace kierownikowi dzis.oki?? Myslalam zeby wziasc jeszcze obrozki i smycze ze schroniska zeby im pozapinac. Quote
Basia1968 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 do AlinyS nie jedzie żaden - po pierwsze nie ma kasy, a ja sama nie dam rady utrzyzmac psiaka w hoteliku. Ja zreszta myślę, że tym psiaczkom będzie raźniej w boksie - tak tylko myślę - najchętnie wzięłabym je do domu na kanapę:-(:-( Ja prześlę coś grosza jutro tylko prosze na Pw nr konta - to chociaz na paliwko i na jedzonko dla niusków Quote
Ulka18 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='yoko100']5 a moze byc ich az 5?? Ulka a masz kontakt z kierpwnikime zeby go uprzedzic?? Myslalam zeby wziasc jeszcze obrozki i smycze ze schroniska zeby im pozapinac.[/QUOTE] Uprzedze Kierownika sms'em jak bedziecie jechac z powrotem. Ja pisalam o 2-3 psiakach, ale przeciez zadnego nie zostawimy na pastwe losu. O obrozkach i smyczach mialam pisac Ci Yoko, bo raczej powinnas je miec ze soba. W korytarzu kolo izolatek stoi pudlo z obrozami od Fundacji, to wez Yoko ile trzeba. Basia ma moja komorke, dajcie znac jak Wam idzie i kiedy bedziecie w schronisku. Quote
andzia69 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 super! trzymam kciuki za cała akcję!:) Quote
Basia1968 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 dzwoniłam na cpn prawdopodobnie tylko jeden jest złapany nie było tego pana z którym rozmawiałam resztę na pewno napiszą dziewczyny Quote
Ulka18 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Dzwonilam do Kasi, zlapaly tylko tego bialo-czarnego kudlatka. Sa juz w schronisku. Reszty nie dalo sie zlapac, chyba zeby im podac jakies leki uspokajajace w jedzeniu i czekac. Quote
Basia1968 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 kurcze kurcze - to trzeba szykować wyprawę dłuższa i to w ciągu dnia - będzie trudno,a le nie trzeba tracić nadziei. Najlepiej byłoby w sobote lub w niedzielę. Quote
ocelot Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 choroba jasna!!!! trzeba jeszcze pomyśleć. dobry i jeden malec. Quote
Ulka18 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Kasia mowila, ze ta czarna suczka chyba w ciazy jest :-( Zreszta Kasia sama zaraz napisze. Quote
Recommended Posts