ocelot Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 choroba no. Ja mam daleko do Żarnowa i prawa jazdy brak! Quote
Basia1968 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 jejku są moje śliczne kochane maleństwa. To maleństwo dropiate, to jes takie przytulaśne i liżące po rękach. Andzia a nie było czarnej suni?? BoPan mówił, że jest czarna sunia też? Ten bursztynek śliczny toroszke nieufny, ale da się złapać tylko trzeba cierpliwości. Ulka18 przybądź plissssss zobacz jakie ślicznotyyyyyy Quote
yoko100 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Malutkie faktycznie sa i takie kudlate:) Quote
Ulka18 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Rzeczywiscie psiaki naprawde super :fadein: Sprawe zaczelam juz drazyc, ale na razie jeszcze nic nie wiadomo (Kierownik ma chore korzonki). Musimy poczekac. A jak byloby z dowiezieniem malizn do schroniska, gdyby sie Kierownik zgodzil? Quote
Basia1968 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 ja spróbuję porozmawiać z koleżanką może ona zgodiz się pojechać i byśmy w sobote pojechały - ona wczoraj jechała w mojej sprawie niejako po szczeniaczka do Krakowa i z powrotem. Dobre serduszko. Porozmawiam z Marysią, tylko problem jeszcze jeden trzeba by kontenerki, a ja takowych nie posiadam. My mamy do Złotej Wody 70 km, a do Mielca 93 km ze Złotej Wody. Kurcze cos spróbuje, ale prosze jeśli macie jakies pmysły to podpowiedzcie. W weekend ma być poniżej 11 stopni. Quote
Basia1968 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 chyba, że Pan Kierownik zgodziłby się podjechac za zwrotem kosztów paliwa, a my tez pojechali bysmy je wyłapać - umówilibysmy sią na jakąs konkretną godzinkę. Quote
Basia1968 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Jagga pisała, że może wziąc jednego, ale trzeba to dogadać, jak wejdzie na wątek na pewno cos podpowie, tylko z kolei transport do Wrocławia?? chyba:-( Quote
erka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Słuchajcie, a może by je dać do hotelu w Brzyściu. Takie malizny, może by szybko znalazły domy. Tylko czy się zdoła zebrac kasę? Nie wiem, jak w schronisku takie nieszczepoione ,młode.... Quote
ocelot Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Jaaga jest z Katowic. Myślę, że hotelik to niegłupi pomysł. Ale to cztery maluchy? Quote
Basia1968 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 tylko w Brzyściu ponoć miejsc nie ma już:-(:-( jakby poszły do Brzyścia razem byłoby super:-( Quote
Basia1968 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 mielecki schron jest naprawde przyjazny dla zwierząt, tam pracuja ludzie z sercem, tak że nie byłoby im tam źle. A zreszta takie śliczności to pewnie domek znajdą szybko, tylko trzeba wykąpciać. Sąd wziąc tyle kasy na cztery ?? trzy na pewno psiaki tj. 900 zł minimum miesięcznie Quote
ocelot Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 to Mielec. I ogłoszenia i w międzyczasie szukanie deklaracji i hoteliku. Quote
kaskadaffik Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Nie zdążyłam dzisiaj do schronu :( ale na wątku hoteliku Murki Pan jakiś koło Lublina szuka małej suczki, może stąd by się jakaś bida załapała, tak głośno myślę, bo one nieznane w sumie ... Quote
Basia1968 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Pan z Lublina juz znalazł sunieczke - wziął maluśką ze schronu - jesli otym samym Panu myslimy - sunia do małego mieszkanka. Quote
kaskadaffik Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/100985-Hotelik-dla-psA-w-w-potrzebie-u-Murki-i-jego-lokatorzy/page216 Hm.. Basia nie wiem czy to ten sam Pan, bo malagos pisała o godzinie 18.10.. tylko czy tu mamy jakąś suczkę, bo jak podejrzewacie to pieski same chyba ... Quote
basia0607 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Moria w Elblągu ma hotel. Byłyby blisko mnie. Quote
erka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Basiu 1968, od nas jutro jedzie psiak do hotelu do AlinyS pod Wa-wę, przyjeżdża po niego Pati C. MOże tam by bylo miejsce, jakbyś się dowiedziała. Gdyby ktoś dowiózł do Kielc, to mogłyby jechać o 16tej. Quote
Ulka18 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Kaskadaffik, na razie pytalam sie o ewentualna adopcje tych maluchow, bo od tego jest zalezny, czy Kierownik by psiaki przyjal. Na razie nie mam odpowiedzi, wiec Kierownikowi nawet nie zawracam glowy. A w Brzysciu nie ma miejsc? Moze by Pani Asia taniej policzyla za taki drobiazg? Quote
yoko100 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 W Brzysciu jest teraz 7 psow ale niewiem ile jest jeszcze wolnych miejsc zapytam , Quote
andzia69 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Basiu - żadnego innego psiaka więcej nie widziałam:( Quote
yoko100 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Dobrze ze choc sniegu nie ma poki co bo bym chyba oka nie zmruzyla , tak mi siedza w glowie te malenstwa Quote
yoko100 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Dobrze ze choc sniegu nie ma poki co bo bym chyba oka nie zmruzyla , tak mi siedza w glowie te malenstwa Quote
Basia1968 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='erka']Basiu 1968, od nas jutro jedzie psiak do hotelu do AlinyS pod Wa-wę, przyjeżdża po niego Pati C. MOże tam by bylo miejsce, jakbyś się dowiedziała. Gdyby ktoś dowiózł do Kielc, to mogłyby jechać o 16tej.[/QUOTE] Wiem wiem biszkopcik jedzie do AlinyS zaraz spróbuję zadzwonić - może chociaż jednego by wzięła. Quote
Basia1968 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 AlinaS przyjmie jednego psiaczka, myslę, że to maleństwo biało czarne dropiate. Kurcze dziewczyny plis podjedziecie do tej Złotej Wody Prosze proszę Quote
Basia1968 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 kurcze kurcze - no nic trzeba czekać Quote
Recommended Posts