Jump to content
Dogomania

KTO DA CHOCIAŻ JEŚĆ TYM MALUCHOM! TRASA KIELCE - SANDOMIERZ - trasa lubelska!!!

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jejku są moje śliczne kochane maleństwa. To maleństwo dropiate, to jes takie przytulaśne i liżące po rękach. Andzia a nie było czarnej suni?? BoPan mówił, że jest czarna sunia też? Ten bursztynek śliczny toroszke nieufny, ale da się złapać tylko trzeba cierpliwości.
Ulka18 przybądź plissssss zobacz jakie ślicznotyyyyyy

Posted

Rzeczywiscie psiaki naprawde super :fadein: Sprawe zaczelam juz drazyc, ale na razie jeszcze nic nie wiadomo (Kierownik ma chore korzonki). Musimy poczekac.
A jak byloby z dowiezieniem malizn do schroniska, gdyby sie Kierownik zgodzil?

Posted

ja spróbuję porozmawiać z koleżanką może ona zgodiz się pojechać i byśmy w sobote pojechały - ona wczoraj jechała w mojej sprawie niejako po szczeniaczka do Krakowa i z powrotem. Dobre serduszko. Porozmawiam z Marysią, tylko problem jeszcze jeden trzeba by kontenerki, a ja takowych nie posiadam. My mamy do Złotej Wody 70 km, a do Mielca 93 km ze Złotej Wody. Kurcze cos spróbuje, ale prosze jeśli macie jakies pmysły to podpowiedzcie. W weekend ma być poniżej 11 stopni.

Posted

Słuchajcie, a może by je dać do hotelu w Brzyściu. Takie malizny, może by szybko znalazły domy. Tylko czy się zdoła zebrac kasę?
Nie wiem, jak w schronisku takie nieszczepoione ,młode....

Posted

mielecki schron jest naprawde przyjazny dla zwierząt, tam pracuja ludzie z sercem, tak że nie byłoby im tam źle. A zreszta takie śliczności to pewnie domek znajdą szybko, tylko trzeba wykąpciać. Sąd wziąc tyle kasy na cztery ?? trzy na pewno psiaki tj. 900 zł minimum miesięcznie

Posted

Nie zdążyłam dzisiaj do schronu :( ale na wątku hoteliku Murki Pan jakiś koło Lublina szuka małej suczki, może stąd by się jakaś bida załapała, tak głośno myślę, bo one nieznane w sumie ...

Posted

Basiu 1968, od nas jutro jedzie psiak do hotelu do AlinyS pod Wa-wę, przyjeżdża po niego Pati C. MOże tam by bylo miejsce, jakbyś się dowiedziała. Gdyby ktoś dowiózł do Kielc, to mogłyby jechać o 16tej.

Posted

Kaskadaffik, na razie pytalam sie o ewentualna adopcje tych maluchow, bo od tego jest zalezny, czy Kierownik by psiaki przyjal. Na razie nie mam odpowiedzi, wiec Kierownikowi nawet nie zawracam glowy.

A w Brzysciu nie ma miejsc? Moze by Pani Asia taniej policzyla za taki drobiazg?

Posted

[quote name='erka']Basiu 1968, od nas jutro jedzie psiak do hotelu do AlinyS pod Wa-wę, przyjeżdża po niego Pati C. MOże tam by bylo miejsce, jakbyś się dowiedziała. Gdyby ktoś dowiózł do Kielc, to mogłyby jechać o 16tej.[/QUOTE]

Wiem wiem biszkopcik jedzie do AlinyS zaraz spróbuję zadzwonić - może chociaż jednego by wzięła.