Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ana666 napisał(a):
jeszcze nie wiadomo ile brakuje bo nie ma tego transportu, a sprawdzaliście ile jest z Obornik do Szczecina? Bo te 0,50 zł za kilometr trzeba policzyć.

Z tego co wiem ok 250 km

Posted

to w dwie strony 500km i to daje 250zł tylko wiadomo, rózne osoby róznie liczą, ja cały czas myśle o pociągu, jakby Tola, która Baka bardzo lubi trzymała ja na rękach może nie byłoby zle i jakoś by tą trase przetrwała, lepiej żeby sie pomęczyła te killka godzin w pociagu ale już nie była w schronie-tak myśle...

Posted

w pociągu ok 2,5 godz... wg mnie nie jest tak długo, no ale....gdyby ni ebyło przed świętami to bym sama pojechała, buuuuw tym tyg tylko czwartek i niedzielę mam wolną i jeszcze porządki świąteczne....i kąpiel, golenie, itp...

Posted

Nie mogę się nadziwić, że york nie może znaleźć domu... a tak szczerze to mam nadzieję, że Bakusia wygląda inaczej niż york bo nie przepadam za nimi - ludzie robią z psów, które kiedyś polowały na szczury - kaleki w torebeczkach! i ubrankach!

Posted

magdola napisał(a):
Nie mogę się nadziwić, że york nie może znaleźć domu... a tak szczerze to mam nadzieję, że Bakusia wygląda inaczej niż york bo nie przepadam za nimi - ludzie robią z psów, które kiedyś polowały na szczury - kaleki w torebeczkach! i ubrankach!

wyglada inaczej jak york ale jest przepiękna, naprawde słodziutka:)

Posted

leni356 napisał(a):
A może namówimy Tolę na wagary? :razz: :evil_lol:
Ja jestem zaaaaa
Jako, że mogłabym byc jej mamą, to jej wystawię zaświadczenie, że była chora na "dogomaniacką grypę" :diabloti:

Posted

Tola^^ napisał(a):
No to Bakusia pojedzie do DT a może nawet do DS ;)

ja bym ją wzięła, ale wszystko zależy od mojego kochanego męża (mam nadzieję, że czyta jak go chwalę:))

Posted

Z białką to raczej moja mama się nie zgodzi bo dopiero w tą środę byłam w szkole bo tak chorowałam przez 2 tyg :/
A jakie dni by najbardziej pasowały żeby zawieźć Bakę ?
Może mi się namówić mame na ten jeden dzień żebym pojechała zawieś Bakusie :)

Posted

Ja powiem tak : dzisiaj cierpie na bezsennośc i nie wiem jak jutro wstane do pracy bo mam na 6!!!. We wtorek i środę też więc w domu, lub na dworcu byłabym ok 15-16, czwartek mam wolne, ale rano na drugi koniec szczecina do lekarza i po 11 (tak myślę) mam wolne, piątek na rano, sob wolna i niedziela popo....ale w niedzielę mam nadzieję będzie z nami już Baka (bardzo mi się nie podoba to imię, bo taki miał "pseudonim" mój Śp. były chłopak!) . Dodam że jeszcze nie wiem kiedy, ale czeka mnie w tym tyg pogrzeb cioci.... Ale damy radę.....

Posted

asia2405 napisał(a):
Baki allegro sie kończy,niewiem czy przedłużać???
I dostałam meila z Orzesza na Śląsku czy Baka jest nadal do adopcji???

Na razie myślę nie przedłużać - Baka jedzie do dt więc poczekamy na fotki z dt, lepiej się zaprezentuje po Psim Spa Magdoli :) A pani napisz o procedurze adopcyjnej, jeśli się zgodzi to trzeba najpierw sprawdzić domek

Posted

Mam smutną wiadomość najprawdopodobniej kierownik nie pozwoli żebym ja lub ktoś z wolontariuszy kupił Bake bo twierdzi że jak ktoś chce psa to sam musi przyjechać po niego :/
Więc nie wiem co robić !
Może by ktoś zadwonił do kierownika i by kupił tego psa a my byśmy ją zawiozły lub ktoś po nią przyjechał.
Same problemy ;(

Posted

Tola^^ napisał(a):
Mam smutną wiadomość najprawdopodobniej kierownik nie pozwoli żebym ja lub ktoś z wolontariuszy kupił Bake bo twierdzi że jak ktoś chce psa to sam musi przyjechać po niego :/
Więc nie wiem co robić !
Może by ktoś zadwonił do kierownika i by kupił tego psa a my byśmy ją zawiozły lub ktoś po nią przyjechał.
Same problemy ;(

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Może jakas koleżanka, znajomi, mama, tata, ciocia, babcia.... Nikt nie może??????
:mad::mad::mad:

Posted

magdola napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Może jakas koleżanka, znajomi, mama, tata, ciocia, babcia.... Nikt nie może??????
:mad::mad::mad:

Bede musiała sie popytać lecz niczego nie obiecuje że się zgodzą :shake:
A już miało być z górki :/
Moim zdaniem kierownik by się zgodził jak byś do niego zadzwoniła i powiedziałaś że chcesz Bakę i ja z aną666 byśmy ci ją przywiozły :razz:
Mam nadzieje że się zgodzi!

Posted

Czasami rece opadaja ktos chce pomoc psu a robia problemy mam dzisiaj pod gorke byłam z kolezanka w schronisku dowiedziec sie o psa sunia 1,5 roku z padaczka podchalan została uspiona szlak mnie trafi.Baka a tak zimno

Posted

Bez sensu trochę, przecież wiadomo że nie zawsze jak ktoś chce psiaka adoptować to może po niego pojechać i to akurat nie powinien być problem, zwł. jak to się robi poprzez wolontariusza. Mapet poszedł i nie wiadomo gdzie trafił i jest dobrze a tutaj takie problemy.