Tola^^ Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Nie, nie patrzyłam ile bilety kosztują. Tak ze mną byś jechała :) Tylko jeszcze muszę namówić mamę żebym mogła jechać ;] Ale ona się zgodzi ;p Quote
Tola^^ Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Więc tak w sobote możemy jechać :) Cena za 2 bilety nie przekroczy 220zł (normalne nie wiem ile ulgowe kosztują więc będzie taniej jak będziemy mieć ulgowe) W tą sobotę jest wyjazd o 8:42 a przyjazd o 18:49 czas podróży 4:25h w tym 1 przesiadka. Odjazd z Szczecina Głównego jest o 14:58 a przyjazd o 18:49 czas podróży to 3:51h w tym 2 przesiadki. Jest jeszcze drugi odjazd z Szczecina o 17:23 przyjazd o 21:27 czas podróży to 4:04 w tym 1 przesiadka. Jak te godziny nie odpowiadają ci ana666 to są jeszcze inne opcje :) Quote
leni356 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Jeszcze trzeba doliczyć bilet dla Baki, ale to już niewiele, chyba 15-20 zł. Jeśli pojedzie w kontenerku to za bilet się nie płaci Quote
ana666 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 tolu mi odpowiada :) kontenerek mam, ale można pożyczyć od pani oli bo ona ma większy, ja ma typowo koci. ale to byś musiała ja w piątek zabrać ze schronu,zeby w ta sobote prosto na dworzec, albo ja moge, trzeba tylko dadzwonić do kierownika, słuchajcie najlepiej jak magda zadzwoni i powie ze bieze na DS, nie mów ze to dT bo sie nie zgodzi czasem i że rozmawiałaś z Sandrą i Aneta i one by Tobie ją przywiozły jak sie zgodzi, nie mów lepiej ze pociągiem bo znów coś powie. podaj dane i pootem napisz nam co powiedział, ja w piątek bym sie zwolniła ze szkoły szybciej i prosto z autobusu bym ja odebrała ze schronu i zabrała na noc. Sory za głupie pytanie ale ja blondynką jestem, czy bilety można kupić wcześniej? Bo moze byśmy Tolu poszły na dworzec kupic i jeszcze dopytać. tolu a ile czasu miałybyśmy w tym Szczecinie? i jeszcze- czy magdzie pasuje tam być o tej godzinie? Quote
ana666 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 na razie nic nie wplyneło kasy na moje konto. A troche potrzeba, ja pytałam znajomych ale przed swiętami krucho a do tego niedawno mi dawali na innego psa :( Quote
leni356 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Dołożymy trochę ze skarpety kudłaczy, podaj mi numer konta na pw Quote
Tola^^ Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Jeżeli byśmy przyjechały o tej 13:07 i byśmy odjechali o 14:58 to byśmy tam byli tam 1,51h. A jak byśmy wyjechały ze Szczecina o 17:23 to byśmy tam były 4,16h. Więc jak chcesz ano być długo w tym Szczecinie?? Moim zdaniem lepiej jak byśmy tam były te 2h bo 4h to jednak troche długo:) No właśnie Magdola pasuje ci żebyśmy o tej godzinie przyjechaliśmy?? Ja niestety bym nie mogła jej wziąć na ten jeden dzień :( Więc ty byś mogła ją wziąć ;) Ja bym ci dała te 30zł za Bakę w pociągu :) Quote
magdola Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Jutro będę dzwonić, ale nie wiem czy się wyrobię żeby do domu zawitać i skoczyć na neta. Podam Toli swój nr tel na priv, co byśmy były w kontakcie. Sobotę mam wolną:evil_lol:A z tym przejazdem to nie ma nic bez przesiadki? Pewnie przesiadka w Poznaniu? Quote
ana666 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 na razie nie dzwoń kochana bo może jedna z wolontariuszek ja wykupi ta Marzena to jeszcze poczekaj, ja do niej napisze, bo lepiej zeby ze mna poszła do schronu w piątek byśmy od razu wzieły i spokój, a teraz dzwonić, kierwonik nie wiedziałby nawet o jakiego psa chodzi. to zobaczymy co ona mi odpisze :) Quote
ana666 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 tolu to bedziemy lepiej czekać te 2 godziny niż 4. a zobacz połaczenia z Szamotuł, ja teraz sobie przypomniałam ze jak w niedziele jechałam do niemiec, jechałam z Szamotuł do szczecina bez przesiadek- wolalabym bez tych przesiadek a napewno do Szamtuł ktoś nas podżuci albo z Pamiątkowa byśmy jechały ;) Quote
magdola Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Spokojnie możecie u mnie posiedzieć, pomożecie mi w porządkach świątecznych ;):diabloti: Ana zaraz wyślę Ci nr tel. do mnie tak na wszelki wypadek a z tel. do schroniska się wstrzymam. :razz: Quote
magdola Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 ana666 napisał(a):tolu to bedziemy lepiej czekać te 2 godziny niż 4. a zobacz połaczenia z Szamotuł, ja teraz sobie przypomniałam ze jak w niedziele jechałam do niemiec, jechałam z Szamotuł do szczecina bez przesiadek- wolalabym bez tych przesiadek a napewno do Szamtuł ktoś nas podżuci albo z Pamiątkowa byśmy jechały ;) Szamotuły -szczecin główny: odj. 09:59- przyj. 12:40 i jest jeszcze ranny: odj.07:06 -przyj. 09:50 Sz-n gł.- szamotuły: odj. 15:05- przyj. 18:04 Bez przesiadek a bilet norm w jedną strone ok 22 zł (!) Quote
Tola^^ Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 O jak super że tak tanio!!! To wyjdzie około 88zł ! Chyba pojedziemy tym o 9:59 co nie ana?? Dziś znalazłam 2 fotki Bakusi: Quote
ana666 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 już wszystko załatwione, marzena jutro zaadoptuje Bakę i ja ja do soboty bede mieć u siebie. Także nie musisz dzwonić do schronu Magdo. To lepiej jak pojedziemy Tolu z Szamotuł tym pózniejszym, co? tylko ktos by musiał nas tam podżucić. doszły wplaty od deszczowyjka 20 zł ulka 1108 30zł wiec Bakusia ma na koncie 50 zł :) Quote
lika1771 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Jutro wysle w PKO to zaraz beda na koncie bardzo sie ciesze :lol: Quote
ana666 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 dziekuje Lilko :) zapomniałam napisać ze jutro rano Baka bedzie sterylizowana i po sterylce moja mama ją odbieze zeby nie była w zimnym schronie Quote
ana666 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 magdola napisał(a):Spokojnie możecie u mnie posiedzieć, pomożecie mi w porządkach świątecznych ;):diabloti: napewno skorzystamy z zaproszenia:evil_lol: no jedynie że sie odmyślisz do tego czasu.... Quote
magdola Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Hmmmm.... Chyba się skuszę i jej pyszczek ogolę :diabloti: Uwielbiam takie gładziutkie gotowe do całusków :loveu: Wstępnie, ale to bardzo wstępnie mam jeden chętny domek na nasze cudo. Rozmowy trwają:) PS. teraz to juz będzie tylko "z górki" Jak tam mała??????? Po sterylce???? Quote
magdola Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 ana666 napisał(a):napewno skorzystamy z zaproszenia:evil_lol: no jedynie że sie odmyślisz do tego czasu.... Bardzo chętnie bo nie ma kto dywanu wyprać.....:diabloti: Quote
magdola Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Tak sobie patrzę na te zdjęcia już z 10 minut i albo mi się wydaje (na zdjęciach za bardzo nie widać) albo Bakusia już kiedyś była strzyżona??? Poza tym kiedy ona trafiła do schronu i w jakich okolicznościach? Wiadomo coś? Wogóle czy wiadomo cokolwiek o jej przeszłości? Quote
ana666 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Bakusia już u mnie, moja mama ją odebrała, bła bardzo spokojna i grzeczna w aucie w domu mama połozyła ja na łóżeczku specjalnie dla niej przygotowanym a ona na moje łóżko wskoczyła od razu i cały czas sobie lezy:), trzesie sie ale to chyba po narkozie jeszcze. troche sie boi ale mówie caly czas do niej i głaskam- bedzie dobrze. wieczorem wstawie foty ;) magdolu psy do naszego schronu są przywożone przez straż miejską wiec nie wiadomo nigdy czy były skąś zabrane czy znalezione. doszła wpłata od lilki 50 zł bardzo dziekue, Baka ma na koncie 100zł :) Quote
magdola Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ana, wiem, że pewnie nie ma Cę na necie, ale czy mogłabyś coś skrobnąć? Nie chcę Cię też zamęczać sms-ami :) Co u małej, jak się ma, jak sie czuje po sterylce? W końcu jestem chyba juz za nia odpowiedzialna... Przynajmniej tak się czuję... :) Tak sobie myślę, że jak byśmy zdążyły to jeszcze w sobotę byśmy do weta poszły, ale wątpliwe to jest...żeby zdążyć oczywiście... Jak z jedzeniem? Pewnie nie ma apetytu... Quote
ana666 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 już pisze:p juz myslałam ze nikt sie nami nie interesuje ze taka cisza na watku:roll: mała cały czas lezy na łożku, przed chwilą byłyśmy na dworze, mialam ja na rekach ale sama chciała iść, byłyśmy na podwórku tylko bo zimno, zapoznala sie z moimi psami, załatwiła sie na dworze i cały czas miała ogonek podniesiony, podobał jej sie ten mini spacer;). Tak to jest obolała po sterylce, nie daje jej nic do jedzenia, jutro dam jej dopiero ryż z kurczakiem :) ma wode ale jeszcze nie piła. jest grzeczna, siedzi teraz u mnie na kolanach, jest naprawde śliczna,:loveu: tylko smierdzi od niej schronem, nie bede jej kąpać ze wzgledu na świezą rane po sterylce, popsikałam tylko fripexem zeby wrazie jak są jakieś pchły je wyeliminowac:diabloti: to kilka fotek, nie wiem czy sie pokaza bo na nowy dogo coś nie idzie ni wklejanie zdjęć:mad:: jak prosto ze szkoly weszłam do pokoju tak ja zastałam to ulubiona poza Bakusi do spania :evil_lol: a jak wrociłam do domu od weta(byłam z kotem) to Bakusie zastałam na krzesle :loveu: jeszcze robilam zdjęcia na dworze ale było ciemno i nie wyszły :/ magdo do weta moze jak sie troche do Ciebie przyzwyczaji, nie wyglada zeby coś jej dolegało. mam jej ksiązeczke, 20 pazdziernika była szczepiona na wscieklizne i choroby zakazne, wyglada na zdrową, szycie po sterylce ma ładne, nic sobie tam nie grzebie ani nie liże. tylko już jak bedzie u ciebie by sie ją odrobaczyło bo to różnie. Quote
Tola^^ Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Ale ta nasza Bakusia ma wygodnie u ciebie Ana ;) Dobrze że już nie jest w schronie ;] Quote
Recommended Posts