magdola Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='lika1771']Bakusia do dt i dziwie sie ze jeszcze jest w schronisku w takie zimne noce jesli jest propozycja dt[/QUOTE] Na necie nie jestem non stop więc gdyby coś to podam tel na PW Gdyby ktoś miał czas i chęci i możliwości to Bakusia mogłaby grzać doopkę u mnie, no chyba, że jest juz jakis konkretny DS (na dojazd mogę dołożyć parę groszy...nie za wiele ale zawsze coś). Czekam na decyzję. Quote
magdola Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Czy mała jest już po sterylce? Tak ma w allegro napisane... Quote
Deszczowyjka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Ode mnie też trochę pieniążków by się znalazło :) Quote
leni356 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='magdola']Czy mała jest już po sterylce? Tak ma w allegro napisane...[/QUOTE] Baka będzie mieć sterylkę na dniach, więc byłaby po Quote
magdola Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='lika1771']Czekam na decyzje[/QUOTE] Ja też, i dodam, że mam nadzieję na szybką decyzję bo od poniedziałku maja mocno spaść temperatury i ma padać śnieg... i chciałabym chociaż jednej kruszynce dać kawałek naszego rodzinnego serduszka i ciepła... Quote
leni356 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='magdola']Ja też, i dodam, że mam nadzieję na szybką decyzję bo od poniedziałku maja mocno spaść temperatury i ma padać śnieg... i chciałabym chociaż jednej kruszynce dać kawałek naszego rodzinnego serduszka i ciepła...[/QUOTE] Magdola, dzięki wielkie - Tola ma się odezwać Quote
magdola Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Mam jeszcze pytanie czy mała jest lekko "szorstka" czy ma aż tak zniszczoną sierść? Quote
leni356 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='magdola']Mam jeszcze pytanie czy mała jest lekko "szorstka" czy ma aż tak zniszczoną sierść?[/QUOTE] Ja niestety nie wiem, Tola na pewno wie Quote
magdola Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Nie mogę znaleźć wątku kudłaczy a mam miłą niespodziankę (dużego ok 1 m misia) i szukam kogoś kto wystawia bazarki :) Quote
leni356 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='magdola']Nie mogę znaleźć wątku kudłaczy a mam miłą niespodziankę (dużego ok 1 m misia) i szukam kogoś kto wystawia bazarki :)[/QUOTE] Ooooo :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/173217-Skarpeta-kudA-aczy-ZBIERAMY-NA-HOTELIK-dla-kolejnego-kudA-acza-w-potrzebie-POMA-A[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/146370-KudA-acze-w-potrzebie-PILNIE-SZUKAMY-TYMCZASU-NA-KILKA-DNI-dla-Gucia-PoznaA[/url] Quote
magdola Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Właśnie zrobiło mi się strasznie wstyd... Przecież u Leni w sygnaturce jest do wyboru, do koloru... kudłaczy, że ho ho... chyba to są oznaki przepracowania ...;p Quote
magdola Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Dzisiaj w nocy było zimo, bardzo zimno... W parku rano chrupała ziemia pod stopami... Ciekawe co tam u naszej małej kruszynki...:shake: Quote
lika1771 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Bakus co tam u Ciebie czekam na konkretna odpowiedz Quote
magdola Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Dogo07 napisał(a):Śnieg właśnie u nas pada. Jak czytam te posty... i ta bezsilność i czekanie... ciarki mnie przechodzą... nic mi sie nie klei, zwłaszcza, że mam doła bo wczoraj odeszła na zawsze moja ciocia... Tola daj jakiś znak życia... Quote
lika1771 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Bardzo Ci wspołczuje wiem ze łatwo sie mowi ale ból minie.Ja tez czekam na wiadomosci pprzeciesz trzeba zbierac i organizowac dojazd orientujesz sie jaki jest koszt Quote
magdola Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Gdybym miała auto, to już bym tam była, ale niestety... Pociąg kosztuje ok 45 zł w jedna stronę... dzisiaj miał ktoś jechać z Poznania w moim kierunki,więc koszty by odpadły albo znacząco sie zmniejszyły, ale niestety juz za późno... cisza na wątku, a może po prostu się nie "zakwalifikowałam":), źle to brzmi ale biore pod uwagę różne możliwośći, mam nadzieję, że Tola się wkrótce odezwie... Tylko Bakusia by biedna była w moich rękach...Najpierw wymizianie, potem szmpon, odżywka, olej palmowy, suszarka, grzebień (o ile oczywiście by sobie na to pozwoliła:)- nic na siłę:))) A na drugi dzień maszynka i nożyczki co by podrażnień nie było... (mam nadzieje, że to nikogo nie zraziło... w każdym bądź razie to czeka każdego potencjalnego kudłacza jaki by do mnie trafił :diabloti: Zapomniałam dodać, że czas też kosztuje.... Quote
ana666 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 mysle ze tola sie odezwie, dziś jeden z psiaków z naszego schroniu jedzie do kilec, nie wiem czy tola nie jest w to zaangażowana i może temu nie ma czasu wejść na dogo. Quote
magdola Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 ana666 napisał(a):mysle ze tola sie odezwie, dziś jeden z psiaków z naszego schroniu jedzie do kilec, nie wiem czy tola nie jest w to zaangażowana i może temu nie ma czasu wejść na dogo. Raczej się odezwie;) Tola to dobry ludek :evil_lol: Ale zrozum też mnie.... A nie da rady Baki pocztą wysłać???:diabloti: Byłoby taniej:diabloti: :diabloti::diabloti: Quote
magdola Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Odkąd czekam stałam sie niewolnikiem internetu...:-( Quote
Tola^^ Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Magdola a ty mieszkasz w Poznaniu?? To był by darmowy dom tymczasowy bo tak zrozumiałam ? :) Nie wchodziłam na dogo bo nie było mnie w domku a teraz jestem więc w razie jakichkolwiek pyt prosze pisać :) Bakusia ma raczej gładką sierść tylko bardzo zniszczoną :( Quote
magdola Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Ja w Szczecinie... Czy to aż tak źle....:( Można zorganizowac kasę na wykup , transport i ew. leczenie potem, a jedzonko i tak kupuje(RC), więc chyba bym "z torbami nie poszła"... :) Z Poznania (koło Poznania) miałam swoja pierwszą grzywkę :) Była cudowna... więc te poznanianki mają chyba coś w sobie.... Quote
ana666 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 magdola w szczecinie z tego co widze, ja jade z edim w sobote w okolice Wawy, jak na tej trasie to Bakusie bym mogla wziąść podrzucić Quote
Recommended Posts