magdola Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Coś mi się wydaje, że albo Bakusia wychowa moja małą albo na odwrót ;) I oby nie było na odwrót bo 2 psów na stole bym nie zniosła...:diabloti: A jak ranka po sterylce? Quote
ana666 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 rana po sterylce ładna, ma szwy wewnętrzne,szycie było małe, wiec rana jest malutka, Baka nic sobie tam nie robi i ładnie jej sie to goi :) a z reszta za kilka godzin sama zobaczysz :) Quote
magdola Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Bakusia jest u mnie:) Na razie jest osowiała, i pewnie zła, że ją ana zostawiła w obcym miejscu... Leży za mną i grzeje mi plecy... Quote
lika1771 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Super jesli mozna to zdjecia bardzo bardzo dziekujemy:multi::multi: Quote
magdola Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Bakusia dopiero teraz postawiła ogon... zobaczymy jak się zaklimatyzuje, bo na razie powarkuje i lekko złapała zębami córcię ale to chyba przez stres, bo jest w centrum zainteresowania ;) Dziewczyny między 17 a 18 powinny dotrzeć do domu to ana pewnie wstawi zdjęcia bo ja nie umiem wstawiać:oops: Apetyt jej w każdym razie dopisuje :evil_lol: Quote
leni356 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Na pewno jest wystraszona, jutro już będzie lepiej :) Quote
magdola Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Wiem właśnie :) Nie mogę się doczekac kąpieli... Nowi właściciele będą mieli się czym chwalić :) Quote
magdola Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Wydaje mi się, że Baka ma domieszkę krwi Norwich teriera..... a prawie idealna jest jak Cairn terier, chociaż do przerośniętego yorka też jest podobieństwo....;)W każdym razie terier :) który teraz śpi na kanapie....... Quote
Onaa Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Żeby tylko wszystko było dobrze. Magdola, delikatnie z Bakunią, ona pewnie biedna nie wie co się dzieje. Quote
Tola^^ Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Już jesteśmy z ana po podróży ;) No i z kąpielą poczekaj bo jak jakaś szampon lub chociażby troche piany będzie na ranie to może mieć jakieś stany zapalne i będzie ją bolało... Więc za pare dni ją wykąp... Quote
leni356 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Tak, kąpać nie wolno po sterylce. Można umyć tylko gąbką, nie zamaczając rany Quote
magdola Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 leni356 napisał(a):Tak, kąpać nie wolno po sterylce. Można umyć tylko gąbką, nie zamaczając rany Spokojnie;) Napisałam, że nie mogę się doczekać :))) Wyszłam na chwilę do sklepu, wracam a Bakusia merda ogonkiem. Byłyśmy we trzy na spacerku...i chyba nie będę jej przyzwyczajać do flexi bo zapierdzielała i nie straszny jej żaden pies. Nawet chciała pobiec do nowofunlanda olbrzyma:) Ogólnie wrażenia bardzo pozytywne:) Fajnie było poznać anę i Tolę :) Quote
magdola Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Aha i proponuję zmienić tytuł wątku;) bo Baka juz bezpieczna i nam nie zamarznie, no chyba że na balkon ją wygonię :diabloti::diabloti::diabloti:. Quote
rita60 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Powodzenia malenka:multi:widze,ze tego co najwazniejsze,czyli miłosci ci nie zabraknie:lol: Quote
Onaa Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Ale Baka chyba nie chodzi na spacerki bez smyczy ? Quote
ana666 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Dogo07']Ale Baka chyba nie chodzi na spacerki bez smyczy ? też tak to zrozumiałam :crazyeye: to dosłownie kilka fotek Bakusia cała droge przespała u mnie na kolanach, była bardzo grzeczna jutro zeskanuje i wkleje bilety, ze 130 zl Bakusiowych nic nam nie zostało prawie, do szczecina jechaliśmy PKP Przewozy regionalne i było 31,50za dwie +4zł bilet Bakusi ale do domu już jechałysmy PKP intercity, my sie nie znamy, takie nam kobieta sprzedała a potem patrzymy ze droższe jeszcze okazałao sie ze tola ma nieważna legitymacje i musiała kupić bilet normalny wiec za bilety wyszło ok.100zł + taxi 20zł z domu magdoli do dworca. jutro podam dokladne ceny. Quote
Onaa Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Tytuł ogłoszenia Baki to może być, o suni co jechała koleją :). A co to za piesek tem jasny kudłaty bardzo :) ? Quote
ana666 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 to psiak Magdoli :) Ajra(jak nie przekręciłam) Quote
magdola Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Dogo07 napisał(a):Ale Baka chyba nie chodzi na spacerki bez smyczy ? Chyba żartujecie? Oczywiście, że nie!!!:crazyeye: Na flexi, dlatego ma swobodę ruchu, ale chyba jej przyzwyczajać nie będę... Z minuty na minutę robi się coraz fajniejsza. jak poprzednio weszłam na neta to ukradła mi kanapkę ze stołu!Zjadła szynkę, zlizała masełko a reszta sobie leżała. Teraz już wiem, że na stole i na wysokości mniejszej niż 1,5 metra nic nie może leżeć... i zgodzę się z tym, że Bakusia nie przepada za mężczyznami, ale da sie to obejść smakołykami i słodkimi słówkami... Najpierw chciała zjeśc mojego TZ jak wrócił z pracy, ale przekonał ja do siebie i dała się wymiziać... Quote
Tola^^ Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 To dobrze że już się przyzwyczaja Bakusia :) A Magdolo prześlesz mi zdjęcia Baki na e-mail to on: [email protected] Z góry dzięki i wstawię też je na dogo ;p No właśnie jakiś fajny temat na wątek Bakusi taki zachęcający bo ja nie mam ostatnio głowy do myślenia... Quote
magdola Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Na razie nie robiłam fotek, bo mała prawie cały czas śpi, zrobiła siooona dywan po dwóch godzinach od spaceru i "wychowuje" moja Airę, pewnie jest za bardzo nachalna bo dostała po uszach ;) (Aira dostała od Baki, a nie Baka od nas) Quote
ana666 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 magdolo tylko nie dawaj za dużo jej jeść, ona od środy była praktycznie na głodowce lepiej nie dawać za dużo. Quote
magdola Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Dostaje odmierzone porcje:) Nie daję jej za dużo bo domyślam się że mało jadła ostatnio, ale o malutku będę zwiększała porcje. Wczoraj wieczorem dostała parę suchych kulek , dzisiaj rano też, i gotuję im kurczaka z marchewką i odrobiną ryżu:) OOOOOOOOOOoooooodziewczyny zaczęły się bawić!!!!!!!!!!!!! W tym momencie..... Na razie delikatnie to chyba dobry znak :razz: i na łóżku z pościelą, bo na podłodze za twardo......:evil_lol: Quote
Deszczowyjka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Ponieważ moje ferie uczelniane się już oficjalnie rozpoczęły, to może mogłabym sklecić Bace filmik na YouTube? W sumie miałam zamiar zabrać się za to wcześniej, ale żaden z prowadzących ćwiczenia nie podzielał moich chęci i nie dało rady :shake: Oczywiście, musiałabym mieć Waszą zgodę na wykorzystanie zdjęć. A i pomysły co do treści i kompozycji filmiku są mile widziane :cool3: Quote
Recommended Posts