Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leni356 napisał(a):
Pieniążki od kudłaczy też powinny dojść, posłałam 30 zł ze skarpety kudłaczy

super! jutro pewnie będą. To mamy 130 zł, nie wiem tylko ile damy za bilety bo magdola pisała ze 22 zł w jedną stronę, a ja patrzylam ze 40 zł wiec za dwie osoby w dwie strony by wyszło 160 zł, oby sie okazało ze 88zł to jeszcze nam zostanie chociaż na karme do małej czy jakies inne wydatki...

Posted

heh, teraz była moja babcia, głaskala Bakusie wszystko ok. a po chwili dziadek przyszedł i Bakusia szczekła na niego,ugryzc nie chciała tylko takie oszczegawcze szczeknięcie- chyba uznała ze za duzo gości:evil_lol:
teraz leży na łózku i mnie obserwuje:p

Posted

juz jesteśmy po nocy, bakusia tak "pachnie" ze zostawilam ją u mnie w pokoju na łóżku żeby spała a ja poszłam do pokoju gościnnego, calął noc przespała, bardzo grzeczna, nie załatwia sie w domu, teraz lecimy na dwór na siusiu :)

Posted

mała dobrze, teraz oczywiście siedzi u mnie na kolanach.
już chodzi po całym domu głównie w celu poszukania jedzenia :) apetyt ma ogromny :)
jeszcze troche sie boi, raczej jest psem jednego pana. zgadza sie z moimi zwierzakami, na papugi i gryzonie nie zwraca uwagi, na widok psów merda ogonkiem i chce sie bawić kota jeszcze nie widziała...
juz szykujemy sie do drogi, znajoma ma jeszcze podżucić mi torbę zebyśmy tam małą trzymały.magdo to będziesz jutro za nami czekać na dworcu? twój numer mamy w razie co takze bedziemy z Tola dzwonic jakby były opóznienia.

Posted

magdola napisał(a):
na pewno ubrana na różowo;) Na pewno się poznamy;)

ja zawsze jestem ubrana na czarno to sie poznamy :)
widziałam we wiadomościach że pociągi nie jezdza i są opóznienia, mam nadziej ze my dotrzemy do Szczecina...

Posted

I różową czapkę z daszkiem ocieplaną... oczywiście Barbie... ;))) Moje dziecko to "rozpieszczona różowa landrynka";) Mam nadzieję, że Baka nie jest szkodnikiem w domu, bo to by była tragedia, moja Aira już mi tyle rzeczy "zjadła".........

Posted

magdola napisał(a):
I różową czapkę z daszkiem ocieplaną... oczywiście Barbie... ;))) Moje dziecko to "rozpieszczona różowa landrynka";) Mam nadzieję, że Baka nie jest szkodnikiem w domu, bo to by była tragedia, moja Aira już mi tyle rzeczy "zjadła".........

szkodnikiem? Baka jest taka spokojna i tak sie zachowuje jakby jej wcale nie było, no jedynie ze ktos je to stoi obok i popiskuje cichutko bo chce dostać:roll: założe sie ze nawet by nigdy nie pomyślala zeby narozrabiac w domu! Teraz śpi na łozku i kreci nosem:evil_lol: