Tia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ana piszę właśnie z Marzeną zapytam jej się. Quote
Tia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ana a czy jak ona ją zaadoptuje i ją zawieziecie to już nie trafi do schroniska lub nie będzie tak jak z ząbkiem. Tego obawia się Marzena. Że potem będzie miała przez to problemy. Quote
Onaa Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 A co było z Ząbkiem jeśli można wiedzieć ? Quote
Onaa Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ja mam nadzieję że sunia dojdzie do siebie w dt, wypięknieje po zabiegach pielegnacyjnych których brak w schronisku i że domki się będą o nią biły. Jest młoda mała miła, ludzie lubią takie pieski. Quote
Tia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 To chyba Ana będzie wiedziała najlepiej co tam zaszło, bo ja nie wiem jak to wszystko do końca było.. Ale był daleko zawieziony a pani stwierdziła, że już go nie chce. Quote
zuzka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Przepraszam za offa i zapraszam na bazarek MEGA BAZAR dla Kodinki,Stefana,Ciapuleńki,itd...do 21-12 godz 24.00 Quote
Tia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Jeżeli wszystko będzie ok, i wszystko wypali..Bakula już na pewno nie wróci do schroniska. To Marzena ją wyadoptuje. Ale to musi być pewne na 100%. Quote
Onaa Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 No niestety nie wszystkie adopcje są udane. Ale właśnie po to się sprawdza domki i czasem czeka troche w dt żeby ten najlepszy wybrać. Ale sunia nie jest sama, myślę że Kudłacze w potrzebie jej nie zostawią :). Quote
magdola Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 :crazyeye:Kiri211 napisał(a):To chyba Ana będzie wiedziała najlepiej co tam zaszło, bo ja nie wiem jak to wszystko do końca było.. Ale był daleko zawieziony a pani stwierdziła, że już go nie chce. EEEEEEEEEEEEeeeeeeeee no chyba nie myślicie, że ja......:crazyeye: :shake: Quote
Tia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Nie no skąd, że nie ty......Ty jesteś z drugiej części Polski:evil_lol: Quote
ulka 1108 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Kiri211 zadeklarowałam 30 zł dla Bakuni, pisałam kilka razy do Toli i nadal ch....a jasna nie wiem gdzie je wpłacić, może się w końcu dowiem chyba że ktoś robi sobie jaja Quote
magdola Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 ulka 1108 napisał(a):Kiri211 zadeklarowałam 30 zł dla Bakuni, pisałam kilka razy do Toli i nadal ch....a jasna nie wiem gdzie je wpłacić, może się w końcu dowiem chyba że ktoś robi sobie jaja Ulko spokojnie Tola jest niepełnoletnia i pewnie nie ma konta. Ja proponuję może do skarpety kudłaczy z dopiskiem "Dla Baki" ? Jako ktoś ma inne pomysły to pisać. Quote
ana666 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 z tego co wiem była umowa ze ja zbieram kase. zaraz wysle Ci pw ulko z moim numerem konta. Quote
ulka 1108 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 dzięki magdolo za odpowiedź ale chciałabym jutro wpłacić pieniądze wiem że są potrzebne Quote
ulka 1108 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 wiem magdolo że Tola jest niepełnoletnia, ale może w schronisku Azorek jest jakaś starsza wolontariuszka która mogłaby się zająć wpłatą pieniędzy Quote
ana666 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 kiri róznie to bywa, ja a raczej moja mama już kilkanaście psów "zaadoptowała" tak samo babcia i ciocia, uwazam ze dt sie nie odmyśli a DS na pewno sie znajdzie dla Baki, w razie co ja ja wezme jakby miała wrócić z adopcji czy co innego. Zabek faktycznie trafił do domu i go nie chcieli, potem w drugim też sie nie zgadzał z ich psem i jest w Dt, jakby ten DT go nie wziął to wziełabym go do siebie bo wyciągając go ze schronu wziełam odpowiedzialnośc za niego. Quote
Tola^^ Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 ulka 1108 masz już ten numer konta ?? Jak nie to napisz na PW tam dam ci nr konta Any666 :) Sorry że dopiero teraz pisze lecz teraz weszłam na dogo ... Quote
leni356 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ja myślę że Magdola najlepiej żeby zadzwoniła do kierownika i powiedziała że chce wziąć Bakę, podała swoje dane i wypisałby papiery od razu na Magdolę, a Tola by ją tylko zawiozła. Tak zrobiliśmy z Otosem, bo pani mieszka na południu Polski, a Otos był w Elblągu. Pani ustaliła wszystko ze schroniskiem i na nią był wypisany Otos. Tutaj też nie widzę innej możliwości, Tola nie jest pełnoletnia, a szukać kogoś kto weźmie na siebie odpowiedzialność za psiaka to trochę trudno. A od piątku ma być -8 stopni :shake: Magdola, zadzwonisz do kiero? Quote
Deszczowyjka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Chciałabym dorzucić się do transportu Baki. Czy ktoś mógłby mi wysłać na pw numer konta, na który mogę przelać kasę? :) Trzymam kciuki, pieseczku! :loveu: Quote
magdola Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 leni356 napisał(a):Ja myślę że Magdola najlepiej żeby zadzwoniła do kierownika i powiedziała że chce wziąć Bakę, podała swoje dane i wypisałby papiery od razu na Magdolę, a Tola by ją tylko zawiozła. Tak zrobiliśmy z Otosem, bo pani mieszka na południu Polski, a Otos był w Elblągu. Pani ustaliła wszystko ze schroniskiem i na nią był wypisany Otos. Tutaj też nie widzę innej możliwości, Tola nie jest pełnoletnia, a szukać kogoś kto weźmie na siebie odpowiedzialność za psiaka to trochę trudno. A od piątku ma być -8 stopni :shake: Magdola, zadzwonisz do kiero? Zadzwonię jutro po pgrzebie... Chyba mnie nie będzie jutro na necie... bo po południu do pracy, chyba że w międzyczasie , ale czwartek wolny :) Quote
leni356 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Deszczowyjka napisał(a):Chciałabym dorzucić się do transportu Baki. Czy ktoś mógłby mi wysłać na pw numer konta, na który mogę przelać kasę? :) Trzymam kciuki, pieseczku! :loveu: Dziękujemy :) Chyba Ana zbiera na swoje konto to podeśle numer Quote
leni356 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 magdola napisał(a):Zadzwonię jutro po pgrzebie... Chyba mnie nie będzie jutro na necie... bo po południu do pracy, chyba że w międzyczasie , ale czwartek wolny :) Super. No to tylko czekać teraz :) Quote
ana666 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Deszczowyjka napisał(a):Chciałabym dorzucić się do transportu Baki. Czy ktoś mógłby mi wysłać na pw numer konta, na który mogę przelać kasę? :) Trzymam kciuki, pieseczku! :loveu: już wysłałam pw. Quote
ana666 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Tolu a co z transportem? patrzyłaś na ceny biletów, rozkład jazdy, ja mam jechać z Tobą czy ktoś inny jedzie? bo już troche sie pogubiłam:/ Quote
Recommended Posts