Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ana a czy jak ona ją zaadoptuje i ją zawieziecie to już nie trafi do schroniska lub nie będzie tak jak z ząbkiem.
Tego obawia się Marzena. Że potem będzie miała przez to problemy.

Posted

Ja mam nadzieję że sunia dojdzie do siebie w dt, wypięknieje po zabiegach pielegnacyjnych których brak w schronisku i że domki się będą o nią biły.
Jest młoda mała miła, ludzie lubią takie pieski.

Posted

To chyba Ana będzie wiedziała najlepiej co tam zaszło, bo ja nie wiem jak to wszystko do końca było..
Ale był daleko zawieziony a pani stwierdziła, że już go nie chce.

Posted

Jeżeli wszystko będzie ok, i wszystko wypali..Bakula już na pewno nie wróci do schroniska.
To Marzena ją wyadoptuje. Ale to musi być pewne na 100%.

Posted

No niestety nie wszystkie adopcje są udane. Ale właśnie po to się sprawdza domki i czasem czeka troche w dt żeby ten najlepszy wybrać.
Ale sunia nie jest sama, myślę że Kudłacze w potrzebie jej nie zostawią :).

Posted

:crazyeye:

Kiri211 napisał(a):
To chyba Ana będzie wiedziała najlepiej co tam zaszło, bo ja nie wiem jak to wszystko do końca było..
Ale był daleko zawieziony a pani stwierdziła, że już go nie chce.

EEEEEEEEEEEEeeeeeeeee no chyba nie myślicie, że ja......:crazyeye: :shake:

Posted

ulka 1108 napisał(a):
Kiri211 zadeklarowałam 30 zł dla Bakuni, pisałam kilka razy do Toli i nadal ch....a jasna nie wiem gdzie je wpłacić, może się w końcu dowiem chyba że ktoś robi sobie jaja

Ulko spokojnie Tola jest niepełnoletnia i pewnie nie ma konta. Ja proponuję może do skarpety kudłaczy z dopiskiem "Dla Baki" ? Jako ktoś ma inne pomysły to pisać.

Posted

kiri róznie to bywa, ja a raczej moja mama już kilkanaście psów "zaadoptowała" tak samo babcia i ciocia, uwazam ze dt sie nie odmyśli a DS na pewno sie znajdzie dla Baki, w razie co ja ja wezme jakby miała wrócić z adopcji czy co innego.
Zabek faktycznie trafił do domu i go nie chcieli, potem w drugim też sie nie zgadzał z ich psem i jest w Dt, jakby ten DT go nie wziął to wziełabym go do siebie bo wyciągając go ze schronu wziełam odpowiedzialnośc za niego.

Posted

Ja myślę że Magdola najlepiej żeby zadzwoniła do kierownika i powiedziała że chce wziąć Bakę, podała swoje dane i wypisałby papiery od razu na Magdolę, a Tola by ją tylko zawiozła. Tak zrobiliśmy z Otosem, bo pani mieszka na południu Polski, a Otos był w Elblągu. Pani ustaliła wszystko ze schroniskiem i na nią był wypisany Otos. Tutaj też nie widzę innej możliwości, Tola nie jest pełnoletnia, a szukać kogoś kto weźmie na siebie odpowiedzialność za psiaka to trochę trudno. A od piątku ma być -8 stopni :shake:
Magdola, zadzwonisz do kiero?

Posted

leni356 napisał(a):
Ja myślę że Magdola najlepiej żeby zadzwoniła do kierownika i powiedziała że chce wziąć Bakę, podała swoje dane i wypisałby papiery od razu na Magdolę, a Tola by ją tylko zawiozła. Tak zrobiliśmy z Otosem, bo pani mieszka na południu Polski, a Otos był w Elblągu. Pani ustaliła wszystko ze schroniskiem i na nią był wypisany Otos. Tutaj też nie widzę innej możliwości, Tola nie jest pełnoletnia, a szukać kogoś kto weźmie na siebie odpowiedzialność za psiaka to trochę trudno. A od piątku ma być -8 stopni :shake:
Magdola, zadzwonisz do kiero?

Zadzwonię jutro po pgrzebie... Chyba mnie nie będzie jutro na necie... bo po południu do pracy, chyba że w międzyczasie , ale czwartek wolny :)

Posted

Deszczowyjka napisał(a):
Chciałabym dorzucić się do transportu Baki. Czy ktoś mógłby mi wysłać na pw numer konta, na który mogę przelać kasę? :)

Trzymam kciuki, pieseczku! :loveu:

Dziękujemy :) Chyba Ana zbiera na swoje konto to podeśle numer

Posted

magdola napisał(a):
Zadzwonię jutro po pgrzebie... Chyba mnie nie będzie jutro na necie... bo po południu do pracy, chyba że w międzyczasie , ale czwartek wolny :)

Super. No to tylko czekać teraz :)

Posted

Deszczowyjka napisał(a):
Chciałabym dorzucić się do transportu Baki. Czy ktoś mógłby mi wysłać na pw numer konta, na który mogę przelać kasę? :)

Trzymam kciuki, pieseczku! :loveu:

już wysłałam pw.