Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wreszcie udalo mi sie wejsc na jakis watek!! Dogo mnie nie lubi :/
Czekam na kontakt od pani... z tego co pamietam to wczora lub dzis miala wrocic do kraju. Boje sie tylko tej pogody na podroz...Ma sypac do niedzieli wlacznie....

Posted

Dzwonila do mnie pani od Biszkopta. Wstepnie umowilysmy sie na wyjazd po Biszkopta w sobote ok. 10.00. Pani zaproponowala, ze pojedziemy jej samochodem :) Tylko te warunki na drodze....
Jutro zadzwonie do AlinyS, bo dzis jest juz troche za pozno...

Posted

Biszkopt pojechal do nowego domku! Razem z jego nowa pania pojechalysmy dzis po niego do AlinyS. Po polgodziny stania w polach udalo sie skontaktowac z Alina i Biszkopt powital nas probujac wskoczyc na glowe :D Podejrzewam, ze p.Agnieszka nie spodziewala sie takiego zywiolu. Alina pieknie Biszkopta podpasla, teraz to jest kawal psa! Futro ma grube i puszyste.
Z rozmowy z nowa wlascicielka wyniklo, ze Biszkopt trafi do bardzo psiolubnych ludzi, i z pewnoscia bedzie kochany. Panstwo bardzo odpowiedzialnie podchodza do kwestii posiadania zwierzat. Miejmy nadzieje, ze Biszkopt dogada sie z fretkami-rezydentkami i nowa wspollokatorka - Hekate :)
Zaprosilam p.Agnieszke na dogo, zdjecia rowniez obecala przyslac, tak wiec mysle, ze bedziemy miec stale relacje z nowego domku!

Dziekuje Misce79 za to, ze znalazla naszego piekniocha i wspierala nas caly czas!:loveu:

Dziekuje p.Agnieszce za to, ze zaoferowala transport, bo zdarza sie nam to bardzo rzadko oraz mile towarzystwo w podrozy, zimna krew w stresowej sytuacji, a przede wszystkim za DOM dla Biszkopta :loveu:

Dziekuje rowniez Ewelince_m, ktora jak zwykle nie zawiodla i nigdy nie odmawia pomocy. Dzieki Ewelka!:loveu:

Dziekuje wszystkim, ktorzy ze swej dobroci wplacili pieniadze na utrzymanie Biszkopta oraz AlinieS za hotelowanie go przez tak dlugi czas! :loveu:

Bez Was Biszkopt nie mialby szans!!

Posted

Dopiero dziś trafiłam na wątek Biszkopta ale starannie cały przeczytałam i ciesze się razem z Wami że historia psa ma tak fantastyczny epilog.........:multi::multi::multi:

Posted

Po prostu brak słów żeby wyrazić to co czuję tak się cieszę:):)
Biszkopt zasłużył sobie na najlepszy domek i taki dostał.
Podziękowania należą się przede wszystkim Linssi, która była koordynatorem, opiekunem, kierowcą, finansistą, sponsorem i nie wiem co jeszcze.Bez Linssi nie zrobiłabym nic i nie dałoby się uratować Biszkopciora.
Dołączam się do podziękowań dla wszystkich, którzy wspierali Biszkopta i finansowo i w inny sposób.
Oby wszystkie historie miały taki happy end

Posted

Miska powinna pisac powiesci science-fiction :P

Wczoraj zadzwonila do mnie p.Agnieszka... Odebralam z zawalem serca. Ale okazalo sie, ze byl to tylko telefon o porade, bo Biszkopt molestuje sunie ;) Sunia jest dopiero 3-4 dni po cieczce, wiec sie chlopak interesuje, a Hekate bardzo to odpowiada :D Sunia wkrotce zostanie wysterylizowana. Ogolnie Biszkopt boi sie pomieszczen i podstepem udalo sie go zwabic tylko do przedpokoju. Mysle jednak, ze to tylko kwestia czasu zanim sie chlopak osowi i osmieli.
P. AGnieszka bardzo go chwalila, bo zachowuje czystosc w domu, choc spodziewala sie rano niespodzianki ;) Biszkopt ponoc jest bardzo grzeczny i nie wykazuje reakcji typowych dla niektorych bezdomniakow, czyli np. mozna mu zabrac miske z jedzeniem lub smaczek. Sunia rezydentka nie pozwala na takie "przegiecia" mimo, ze nie byla przygarnieta z ulicy ;) Trzymajmy kciuki, zeby wszystko szlo dobrze! Za pare dni beda zdjecia :D