divia_gg Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Zapraszam na bazarki na kieleckie psotworki. http://www.dogomania.pl/threads/179200-Psowe-rzeczy-na-kieleckie-psiaki-Do-22-02-2010-Zapraszam-OTWARTE http://www.dogomania.pl/threads/179198-PiAE-kne-RA-A-NOA-CI-na-kielecki*****-Do-22-02-2010-ZAPRASZAM-OTWARTE Quote
Miśka79 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Superowo, że Pani taka zainteresowana to znaczy, że nie zrezygnuje z adopcji. A Biszkopt dzielny chłop.. Lucynka przyjmij podziękowania także w moim imieniu... Quote
Linssi Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Pod koniec tygodnia mam sie spotkac z pania i porozmawiac. Jesli wszystko dobrze pojdzie, to w weekend Biszkopt pojedzie do nowego domku :) Quote
Lucyna Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Super, trzymam kciuki za biszkoptowe ciacho ... bo on taki śliczny. Quote
erka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 To trzymamy kciuki, żeby wszystko dobrze poszło.:) Quote
Linssi Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Wreszcie udalo mi sie wejsc na jakis watek!! Dogo mnie nie lubi :/ Czekam na kontakt od pani... z tego co pamietam to wczora lub dzis miala wrocic do kraju. Boje sie tylko tej pogody na podroz...Ma sypac do niedzieli wlacznie.... Quote
Linssi Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Dzwonila do mnie pani od Biszkopta. Wstepnie umowilysmy sie na wyjazd po Biszkopta w sobote ok. 10.00. Pani zaproponowala, ze pojedziemy jej samochodem :) Tylko te warunki na drodze.... Jutro zadzwonie do AlinyS, bo dzis jest juz troche za pozno... Quote
erka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 To trzymamy kciuki za finalizację:).W sobote ma juz nie padać, to może jakos sie uda. Quote
Lucyna Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Super wiadomości ... Biszkopciku, już niedługo :multi: Quote
lilk_a Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 przepraszam za offa zapraszam na wątek onki z częstochowskiego schroniska Quote
kika22 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 ewelinka_m napisał(a):a ja coś wieeeem:siara: Ewelinka pisz tu szybciutko! Quote
ewelinka_m Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 po różnych perturbacjach ...jadą do domku! :) razem z nową pańciuchą! :) Quote
andzia69 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 no to kolejny kielecki bezdomniak w domku!:):) Quote
Linssi Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Biszkopt pojechal do nowego domku! Razem z jego nowa pania pojechalysmy dzis po niego do AlinyS. Po polgodziny stania w polach udalo sie skontaktowac z Alina i Biszkopt powital nas probujac wskoczyc na glowe :D Podejrzewam, ze p.Agnieszka nie spodziewala sie takiego zywiolu. Alina pieknie Biszkopta podpasla, teraz to jest kawal psa! Futro ma grube i puszyste. Z rozmowy z nowa wlascicielka wyniklo, ze Biszkopt trafi do bardzo psiolubnych ludzi, i z pewnoscia bedzie kochany. Panstwo bardzo odpowiedzialnie podchodza do kwestii posiadania zwierzat. Miejmy nadzieje, ze Biszkopt dogada sie z fretkami-rezydentkami i nowa wspollokatorka - Hekate :) Zaprosilam p.Agnieszke na dogo, zdjecia rowniez obecala przyslac, tak wiec mysle, ze bedziemy miec stale relacje z nowego domku! Dziekuje Misce79 za to, ze znalazla naszego piekniocha i wspierala nas caly czas!:loveu: Dziekuje p.Agnieszce za to, ze zaoferowala transport, bo zdarza sie nam to bardzo rzadko oraz mile towarzystwo w podrozy, zimna krew w stresowej sytuacji, a przede wszystkim za DOM dla Biszkopta :loveu: Dziekuje rowniez Ewelince_m, ktora jak zwykle nie zawiodla i nigdy nie odmawia pomocy. Dzieki Ewelka!:loveu: Dziekuje wszystkim, ktorzy ze swej dobroci wplacili pieniadze na utrzymanie Biszkopta oraz AlinieS za hotelowanie go przez tak dlugi czas! :loveu: Bez Was Biszkopt nie mialby szans!! Quote
Lucyna Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Biszkopcik, bądź szczęśliwy chłopie ... Quote
ketunia Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Super wieści. Powodzenia Biszkopciku w nowym domku. :) czekam z niecierpliwościa na fotki i relacje Quote
AlfaLS Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Dopiero dziś trafiłam na wątek Biszkopta ale starannie cały przeczytałam i ciesze się razem z Wami że historia psa ma tak fantastyczny epilog.........:multi::multi::multi: Quote
erka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Bardzo sie cieszę:), naczekało się psisko, ale było warto:). Quote
Od-Nowa Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 świetne wieści :-) powodzenia w nowym domu Quote
Miśka79 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Po prostu brak słów żeby wyrazić to co czuję tak się cieszę:):) Biszkopt zasłużył sobie na najlepszy domek i taki dostał. Podziękowania należą się przede wszystkim Linssi, która była koordynatorem, opiekunem, kierowcą, finansistą, sponsorem i nie wiem co jeszcze.Bez Linssi nie zrobiłabym nic i nie dałoby się uratować Biszkopciora. Dołączam się do podziękowań dla wszystkich, którzy wspierali Biszkopta i finansowo i w inny sposób. Oby wszystkie historie miały taki happy end Quote
Linssi Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Miska powinna pisac powiesci science-fiction :P Wczoraj zadzwonila do mnie p.Agnieszka... Odebralam z zawalem serca. Ale okazalo sie, ze byl to tylko telefon o porade, bo Biszkopt molestuje sunie ;) Sunia jest dopiero 3-4 dni po cieczce, wiec sie chlopak interesuje, a Hekate bardzo to odpowiada :D Sunia wkrotce zostanie wysterylizowana. Ogolnie Biszkopt boi sie pomieszczen i podstepem udalo sie go zwabic tylko do przedpokoju. Mysle jednak, ze to tylko kwestia czasu zanim sie chlopak osowi i osmieli. P. AGnieszka bardzo go chwalila, bo zachowuje czystosc w domu, choc spodziewala sie rano niespodzianki ;) Biszkopt ponoc jest bardzo grzeczny i nie wykazuje reakcji typowych dla niektorych bezdomniakow, czyli np. mozna mu zabrac miske z jedzeniem lub smaczek. Sunia rezydentka nie pozwala na takie "przegiecia" mimo, ze nie byla przygarnieta z ulicy ;) Trzymajmy kciuki, zeby wszystko szlo dobrze! Za pare dni beda zdjecia :D Quote
Recommended Posts