czerda Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 ale z początku trzeba dodac że całe życie spęził na łańcuchu w brudzie , własnych odchodach , nie miał nawet swojej budy, Quote
Agucha Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 czerda napisał(a):ale z początku trzeba dodac że całe życie spęził na łańcuchu w brudzie , własnych odchodach , nie miał nawet swojej budy, Ogłoszenie mam już gotowe, czekałam tylko na konkretne dane kontaktowe. Za chwilkę wstawię wam link ;) Quote
Agucha Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 http://www.allegro.pl/item875531213_podanie_apacza_pies_adopcja_oddam.html Ogłoszenie Allegrowe Apacza :) Mówcie jak trzeba coś zmienić ;) Quote
czerda Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 wielkie DZIĘKI jest świetne ! niech się toczy ... Quote
Hotel KADIF Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='Agucha']http://www.allegro.pl/item875531213_podanie_apacza_pies_adopcja_oddam.html Z taką aplikacją to nawet ja znalazłabym świetne miejsce a co dopiero Apacz! Pomysł na allegro świetny. Na pewno nie będzie długo czekał na swój wymarzony dom!. Quote
elisse Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Agucha super to allegro!! teraz trzeba czekać na odzew! ale wg mnie gdyby się trafił Apaczowi dobry domek w bloku to też by nie było źle,skoro nie szczeka,a po kastrowaniu nie bedzie znaczył to może w mieszkaniu mieszkać,byle zapewniono mu odpowiednią porcję ruchu Czerda dla mojego męża podnieść psa to żadna sztuka,od lat moje afgany wsadza i wyciąga z wanny po kapieli ;) wprawę ma hihihihi Quote
elisse Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 a wczoraj dostałam takiego maila z fundacji :) [FONT=Arial]witam[/FONT] [FONT=Arial]Apacz po kastracji doszedł do siebie, czuje sie dobrze, ma apetyt, jest aktywny:)[/FONT] [FONT=Arial]Co do włosów, to był czas że bardzo gubił sierść, ale po tym jak go wykąpaliśmy i jak był u fryzjera oraz został solidnie wyszczotkowany to jakby sie ten proces zakończył. nadal trzeba wyczesywać martwe włosy, ale już jest dużo lepiej.[/FONT] [FONT=Arial]pozdrawiam[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]bardzo mnie ta wiadomość ucieszyła,widać że Apacz nie tyle wraca do życia,co zaczyna je od nowa.....nawet starego włosa postanowił się pozbyć ;)[/FONT] Quote
mari23 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 czerda napisał(a):oki Apacz przebywa w hotelu w Zielonej Górze jest tam pod dobrą opieką , został profesjonalnie ostrzyżony , jest wykastrowany okazało się że koch wszystkich --ludzi , psy , koty nie ma w nim wogóle agresjii uwielbia się przytulać . bawić , biegać z psami poprostu poznaje wolność i nie może się nią nacieszyc jest dużym psem -waży 43 kg , ale porusza sie z gracją kontakt w sprawie adopcjii -Ania 604431861 -Marysia 504253374 błąd w moim numerze telefonu: 504 252 274 (tam, gdzie dwie trójki mają być dwie dwójki:)) Quote
czerda Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 dzięki agucha , sory fajne wieści z hotelu Quote
mari23 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='elisse']a wczoraj dostałam takiego maila z fundacji :) [FONT=Arial]witam[/FONT] [FONT=Arial]Apacz po kastracji doszedł do siebie, czuje sie dobrze, ma apetyt, jest aktywny:)[/FONT] [FONT=Arial]Co do włosów, to był czas że bardzo gubił sierść, ale po tym jak go wykąpaliśmy i jak był u fryzjera oraz został solidnie wyszczotkowany to jakby sie ten proces zakończył. nadal trzeba wyczesywać martwe włosy, ale już jest dużo lepiej.[/FONT] [FONT=Arial]pozdrawiam[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]bardzo mnie ta wiadomość ucieszyła,widać że Apacz nie tyle wraca do życia,co zaczyna je od nowa.....nawet starego włosa postanowił się pozbyć ;)[/FONT] najważniejsze, że "starego" właściciela się pozbył !!!! Quote
Agucha Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Co tam u Apacza? jakiś odzew po-ogłoszeniowy jest? Na Allegro jedna osoba go obserwuje...mam nadzieję, że to nie żadna cioteczka z Dogo? ;> Quote
mari23 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 mam nadzieję, że to potencjalny właściciel... cioteczki z dogo raczej wiedzą, że nie obserwuje się aukcji, żeby niepotrzebnych nadziei nie wzbudzać w innych cioteczkach...;) na mój numer nikt w sprawie Apacza nie dzwonił :( Quote
czerda Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 ja trochę sie niepokoję , że taka cisza , założę może alegro jak to się skończy ? Quote
Agucha Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 czerda napisał(a):ja trochę sie niepokoję , że taka cisza , założę może alegro jak to się skończy ? Wiecie...to jest pies z łańcucha. Ludzie mają uprzedzenia mimo zapewnień o jego charakterze :roll: Quote
czerda Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 w takim razie trzeba zmienić tekst -na początku napisać o jego łagodności i samych zaletach -w środku o trudnym dzieciństwie -na końcu jaki jest wdzięczny , piękny taka struktura tekstu powinna pomóc Quote
elisse Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ja nawet nie wchodzę na allegro Apacza,aby niepotrzebnie nie nabijac wejść mam nadzieje,że ten obserwator dojrzeje do tego,aby zadzwonic i dopytac się o wiecej szczegółów dotyczacych chłopaka trzymam kciuki cały czas!! Quote
elisse Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Są kolejne mixy afgańskie do adopcji,tym razem afgan-kaukaz tutaj jest ich wątek http://www.dogomania.pl/threads/177253-Afgany-w-bydgoskim-schronisku Quote
mari23 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 miałam telefon od osoby, która wie, że zajmuję się adopcjami... chce psa, obojętnie jakiego... ma dzieci... pomyślałam o Apaczu albo Kazanie... ale to niezbyt odpowiedzialna osoba, więc chyba nie damy jej zadnego (pytałam kogoś, kto ich zna) Quote
elisse Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 co tu tak cicho u Apacza? może jakies nowe wieści,nowe foty... Quote
czerda Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 zainteresowała się fundacja pomagająca w szukaniu adopcjii , twierdzą ze są skuteczni , wysyłamy im o nim wszystko , jeśli ktoś ma jeszcze możliwość proszę pomóżcie Quote
Ambra Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Czerda prosze o fakture zebym mogla Wam przelac pieniazki!! Apacz musi znalezc jak najszybciej domek!! Quote
czerda Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 mamy faktufy ale nie mam twojego maila Quote
elisse Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Czerda jeśli możesz to pamietaj też o naszych młodych mixach,może trafią się chętni na te maluchy. One są przesłodkie,bardzo pragną mieć i kochać swojego ludzia. Piesek po kastracji,suczka po sterylizacji,mają ok 7-9 miesiecy Quote
Recommended Posts