Jump to content
Dogomania

chart afgański od szczeniaka na łańcuchu!!!!wolny, kochany , ma wspaniały dom!!!

Recommended Posts

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

czerda napisał(a):
ale z początku trzeba dodac że całe życie spęził na łańcuchu w brudzie , własnych odchodach , nie miał nawet swojej budy,

Ogłoszenie mam już gotowe, czekałam tylko na konkretne dane kontaktowe. Za chwilkę wstawię wam link ;)

Posted

Agucha super to allegro!!
teraz trzeba czekać na odzew!

ale wg mnie gdyby się trafił Apaczowi dobry domek w bloku to też by nie było źle,skoro nie szczeka,a po kastrowaniu nie bedzie znaczył to może w mieszkaniu mieszkać,byle zapewniono mu odpowiednią porcję ruchu

Czerda dla mojego męża podnieść psa to żadna sztuka,od lat moje afgany wsadza i wyciąga z wanny po kapieli ;)
wprawę ma hihihihi

Posted

a wczoraj dostałam takiego maila z fundacji :)

[FONT=Arial]witam[/FONT]
[FONT=Arial]Apacz po kastracji doszedł do siebie, czuje sie dobrze, ma apetyt, jest aktywny:)[/FONT]
[FONT=Arial]Co do włosów, to był czas że bardzo gubił sierść, ale po tym jak go wykąpaliśmy i jak był u fryzjera oraz został solidnie wyszczotkowany to jakby sie ten proces zakończył. nadal trzeba wyczesywać martwe włosy, ale już jest dużo lepiej.[/FONT]
[FONT=Arial]pozdrawiam[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]bardzo mnie ta wiadomość ucieszyła,widać że Apacz nie tyle wraca do życia,co zaczyna je od nowa.....nawet starego włosa postanowił się pozbyć ;)[/FONT]

Posted

czerda napisał(a):
oki
Apacz przebywa w hotelu w Zielonej Górze
jest tam pod dobrą opieką , został profesjonalnie ostrzyżony , jest wykastrowany
okazało się że koch wszystkich --ludzi , psy , koty
nie ma w nim wogóle agresjii
uwielbia się przytulać . bawić , biegać z psami
poprostu poznaje wolność i nie może się nią nacieszyc
jest dużym psem -waży 43 kg , ale porusza sie z gracją
kontakt w sprawie adopcjii
-Ania 604431861
-Marysia 504253374

błąd w moim numerze telefonu: 504 252 274 (tam, gdzie dwie trójki mają być dwie dwójki:))

Posted

[quote name='elisse']a wczoraj dostałam takiego maila z fundacji :)

[FONT=Arial]witam[/FONT]
[FONT=Arial]Apacz po kastracji doszedł do siebie, czuje sie dobrze, ma apetyt, jest aktywny:)[/FONT]
[FONT=Arial]Co do włosów, to był czas że bardzo gubił sierść, ale po tym jak go wykąpaliśmy i jak był u fryzjera oraz został solidnie wyszczotkowany to jakby sie ten proces zakończył. nadal trzeba wyczesywać martwe włosy, ale już jest dużo lepiej.[/FONT]
[FONT=Arial]pozdrawiam[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]bardzo mnie ta wiadomość ucieszyła,widać że Apacz nie tyle wraca do życia,co zaczyna je od nowa.....nawet starego włosa postanowił się pozbyć ;)[/FONT]

najważniejsze, że "starego" właściciela się pozbył !!!!

Posted

mam nadzieję, że to potencjalny właściciel... cioteczki z dogo raczej wiedzą, że nie obserwuje się aukcji, żeby niepotrzebnych nadziei nie wzbudzać w innych cioteczkach...;)
na mój numer nikt w sprawie Apacza nie dzwonił :(

Posted

czerda napisał(a):
ja trochę sie niepokoję , że taka cisza , założę może alegro jak to się skończy ?

Wiecie...to jest pies z łańcucha. Ludzie mają uprzedzenia mimo zapewnień o jego charakterze :roll:

Posted

w takim razie trzeba zmienić tekst
-na początku napisać o jego łagodności i samych zaletach
-w środku o trudnym dzieciństwie
-na końcu jaki jest wdzięczny , piękny
taka struktura tekstu powinna pomóc

Posted

ja nawet nie wchodzę na allegro Apacza,aby niepotrzebnie nie nabijac wejść
mam nadzieje,że ten obserwator dojrzeje do tego,aby zadzwonic i dopytac się o wiecej szczegółów dotyczacych chłopaka
trzymam kciuki cały czas!!

Posted

miałam telefon od osoby, która wie, że zajmuję się adopcjami... chce psa, obojętnie jakiego... ma dzieci...
pomyślałam o Apaczu albo Kazanie... ale to niezbyt odpowiedzialna osoba, więc chyba nie damy jej zadnego (pytałam kogoś, kto ich zna)

Posted

zainteresowała się fundacja pomagająca w szukaniu adopcjii , twierdzą ze są skuteczni , wysyłamy im o nim wszystko , jeśli ktoś ma jeszcze możliwość proszę pomóżcie

Posted

Czerda jeśli możesz to pamietaj też o naszych młodych mixach,może trafią się chętni na te maluchy.
One są przesłodkie,bardzo pragną mieć i kochać swojego ludzia.
Piesek po kastracji,suczka po sterylizacji,mają ok 7-9 miesiecy