KONICZYNKA 47 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 To dlaczego for animals wtedy psa nie wzieła? Quote
czerda Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 bo pies jest karmiony , nie wychudzony ---Hera była wręcz wyniszczona, i wydawało się że jest tylko zaniedbany -potem się dowiedziałam , o tym , że od zawsze jest na łancuchu i powstał pomysł żeby go zabrać dzisiaj tam pojadę pogadac i zrobić zdjęcia Quote
aisai Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 czerda, udało Cię się czegoś dowiedzieć? Pozdrawiam, aisai Quote
KONICZYNKA 47 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 No właśnie. Czekamy z niecierpliwościa na fotki. Quote
czerda Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 też czekam na chwilę czasu -jak wracam z pracy -jest ciemno -ale dzisiaj mam nadzieje< z pomocą > i dzięki że czekacieto zrobic Quote
Ambra Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 jak bedzie mozliwosc jego wyciagniecia i bedziecie znac termin kiedy go mozna zabrać i stwierdzimy ze dobrze by bylo zeby jechał do Zielonej Góry i bedziemy miec na to pieniazki - a nie bedziemy miec transportu - to Eliza z charciego zadeklarowała pomoc w przewiezieniu - tylko wczesniej bedzie musiala zarezerwować termin swojemu mezowi ;) wiec konkrety potrzebne! Quote
Jan Rodez Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [img=http://img525.imageshack.us/img525/848/pic0638.th.jpg] Quote
Jan Rodez Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Powyżej fotki Apacza. Rzeczywiście, póki sie nie zrzekną praw do niego nie mamy możliwości pełnego działania. Do tego wartoby było ocenić psa pod katem chrakteru. Socjalizacji z człowiekem to tam raczej nie było.... Quote
czerda Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 oni zrzekną się wtedy gdy my będziemy gotowi , gdy będziemy chcieli, z tym zrzeczeniem żaden problem musimy zgrac termin i transport , ja zapłace za transport Apacz ma jakąś rane na ogonie , jutro to obejrze na podniesienie ręki -kładzie sie , jest bardzo spolegliwy iale też widac że chce się pobawić , łańcuch naprężony w prawo----rząd kup, w lewo-to samo , przejście pośrodku poprostu szok, jak ktos miał charta , .......tak mi go żal pomocy Quote
bico Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='czerda']poprostu szok, jak ktos miał charta , .......tak mi go żal pomocy[/QUOTE] dobrze, że charcie cioteczki zadeklarowały pomoc, teraz trzeba wszystko podogrywać, terminy itp, niech ci ludzie podpiszą zrzeczenie i zabierajcie psiaka... Quote
czerda Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 kochane dajcie jakis tel . może w ten weekend byśmy to zrobiły , łatwiej byłoby to zgrac telefonicznie mój 604431861 Quote
elisse Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Do tej pory tylko podczytywałam dogo,ale nadszedł czas aby się zarejestrować ;-) To ja jestem osobą z charciego forum,która zaoferowała się pomóc w transporcie Apacza. Niestety weekend mam zajęty,możemy psiaka przewieźć we wtorek.Pasuje Wam? Quote
czerda Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 hurra!!! czy mamy go ostrzyc? czy chcecie go zabrac do hotelu w Zielonej G> ? jak mówiłam dam na benzyne tak się cieszę , jak nie będzie tak padało w sobote chcemy go ostrzyc a może nawet wziąć do domu , wykąpać powidz co i jak mamy jeszcze zrobic? Quote
elisse Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Nie chcę żadnych pieniędzy za benzynę.Sprawę z hotelikiem musicie obgadać same,hotelik musi wiedzieć,że go przywieziemy we wtorek.Oczywiście miło by było gdybyście dały (dali) radę go odebrać szybciej,wykapać i ostrzyc,wtedy do hoteliku pojechałby już w swym nowym wcieleniu,ale jak się nie da to świat się nie zawali. Mam prośbę,czy możecie zakupić Fripex i go spryskać,aby do wtorku był już bez zbędnycvh lokatorów? Sama mam dwie afganki więc wolałabym,aby żadne pchełki mi się w aucie nie zawieruszyły ;-) Zbędną smycz mam,ale powiedźcie mi jaki obwód szyi mniej więcej ma Apacz,aby mu obróżkę zakupić. Quote
czerda Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 tak weżmiemy i doprowadzimy go do używalności ---on jest bardzo grzeczny , i baaardzo duży , odpchlimy i zadzwonimy do hotelu to ma być w ZG? a ty skąd jestes i o jakiej porze chcesz przyjechac? Quote
czerda Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 obróżke mu kupimy , ale jak śledziłas post to ja chcę partycypowac w kosztach , więc to ustalimy może uda sie pójść na dobrą kawę , bardzo chcę uratowac tego psa a teraz widzę że to się uda Quote
elisse Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ja jestem z Poznania :-) Ambra na charcim forum pisała,że jutro zadzwoni i załatwi miejsce w hoteliku w Zielonej Górze. Myślę,że dotarłabym na miejsce w okolicy godziny 12,no może z małym poślizgiem. Quote
elisse Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Czerda to pieniążki przeznaczysz na hotelik,transport Apacz dostaje ode mnie w prezencie. Ja z afganami żyję juz 16 lat,w tej chwili mam dwie,z czego jedna z adopcji.(jeśli masz ochotę poznać moje panny to www.abdurrahman.pl - Alma to afganka z adopcji) Cieszę się,że mogę pomóc. Quote
czerda Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 a jak dalej będzie wyglądać szukaNIE ADDOPCJII DLA aPACZA? JA PIERWOTNIE MYŚLAŁAM ŻEBY GO STAMTĄD WYRWAC GDZIEKOLWIEK -DO DOMU Z OGRODEM ŻEBY MÓGŁ POCZUĆ CO TO ZNACZY BYĆ BEZ ŁAŃCUCHA , JESTEM PEWNA ŻE KTOŚ GO POKOCHA Quote
Ambra Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 potem bedziemy go oglaszac gdzie sie da i szukac domu - poznamy jego charakter bedziemy wiedziec na ile doswiadczonego wł. bedzie potrzebowac i pod tym katem mam nadzieje ze w nowym roku znajdzie swoje miejsce na ziemi, jutro do Ciebi Czerda zadzwonie jak ustale co i jak whoteliku, napisz mi tylko ile placicie za hotel w ZG Quote
czerda Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 na fundacje płacimy 18/d to jest chcyba dobre miejsce , bardzo dobre warunki , u nas w ok. hotel na fundację-40/d ...... Quote
bico Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 widzę, że wszystko dobrze idzie! super!:multi: Quote
Ambra Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 i jak? umowione? wszystko dograne na jutro? dajcie znac co i jak! Elisse jak bedziesz w drodze do hotelu zadzwon do nich i potwierdz ze bedziesz za godz czy ile tam! mam nadzieje ze akcja aktualna... powodzenia! Quote
elisse Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Akcja aktualna :-) Mam wieści od Czerdy,że Apacz już odpchlony i odrobaczony oraz lżejszy o całą reklamówke wycietych dredów. Ambra oczywiście,że powiadomię hotelik o której zawitamy z nowym gościem. Quote
Recommended Posts