Jump to content
Dogomania

chart afgański od szczeniaka na łańcuchu!!!!wolny, kochany , ma wspaniały dom!!!

Recommended Posts

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

bo pies jest karmiony , nie wychudzony ---Hera była wręcz wyniszczona, i wydawało się że jest tylko zaniedbany -potem się dowiedziałam , o tym , że od zawsze jest na łancuchu i powstał pomysł żeby go zabrać
dzisiaj tam pojadę pogadac i zrobić zdjęcia

Posted

jak bedzie mozliwosc jego wyciagniecia i bedziecie znac termin kiedy go mozna zabrać i stwierdzimy ze dobrze by bylo zeby jechał do Zielonej Góry i bedziemy miec na to pieniazki - a nie bedziemy miec transportu - to Eliza z charciego zadeklarowała pomoc w przewiezieniu - tylko wczesniej bedzie musiala zarezerwować termin swojemu mezowi ;) wiec konkrety potrzebne!

Posted

Powyżej fotki Apacza.
Rzeczywiście, póki sie nie zrzekną praw do niego nie mamy możliwości pełnego działania. Do tego wartoby było ocenić psa pod katem chrakteru. Socjalizacji z człowiekem to tam raczej nie było....

Posted

oni zrzekną się wtedy gdy my będziemy gotowi , gdy będziemy chcieli, z tym zrzeczeniem żaden problem
musimy zgrac termin i transport , ja zapłace za transport
Apacz ma jakąś rane na ogonie , jutro to obejrze
na podniesienie ręki -kładzie sie , jest bardzo spolegliwy iale też widac że chce się pobawić , łańcuch naprężony w prawo----rząd kup, w lewo-to samo , przejście pośrodku
poprostu szok, jak ktos miał charta , .......tak mi go żal
pomocy

Posted

[quote name='czerda']poprostu szok, jak ktos miał charta , .......tak mi go żal
pomocy[/QUOTE]

dobrze, że charcie cioteczki zadeklarowały pomoc, teraz trzeba wszystko podogrywać, terminy itp, niech ci ludzie podpiszą zrzeczenie i zabierajcie psiaka...

Posted

Do tej pory tylko podczytywałam dogo,ale nadszedł czas aby się zarejestrować ;-)
To ja jestem osobą z charciego forum,która zaoferowała się pomóc w transporcie Apacza.
Niestety weekend mam zajęty,możemy psiaka przewieźć we wtorek.Pasuje Wam?

Posted

hurra!!!
czy mamy go ostrzyc?
czy chcecie go zabrac do hotelu w Zielonej G> ?
jak mówiłam dam na benzyne
tak się cieszę , jak nie będzie tak padało w sobote chcemy go ostrzyc a może nawet wziąć do domu , wykąpać
powidz co i jak mamy jeszcze zrobic?

Posted

Nie chcę żadnych pieniędzy za benzynę.Sprawę z hotelikiem musicie obgadać same,hotelik musi wiedzieć,że go przywieziemy we wtorek.Oczywiście miło by było gdybyście dały (dali) radę go odebrać szybciej,wykapać i ostrzyc,wtedy do hoteliku pojechałby już w swym nowym wcieleniu,ale jak się nie da to świat się nie zawali.
Mam prośbę,czy możecie zakupić Fripex i go spryskać,aby do wtorku był już bez zbędnycvh lokatorów?
Sama mam dwie afganki więc wolałabym,aby żadne pchełki mi się w aucie nie zawieruszyły ;-)
Zbędną smycz mam,ale powiedźcie mi jaki obwód szyi mniej więcej ma Apacz,aby mu obróżkę zakupić.

Posted

tak weżmiemy i doprowadzimy go do używalności ---on jest bardzo grzeczny , i baaardzo duży , odpchlimy i zadzwonimy do hotelu
to ma być w ZG? a ty skąd jestes i o jakiej porze chcesz przyjechac?

Posted

obróżke mu kupimy , ale jak śledziłas post to ja chcę partycypowac w kosztach , więc to ustalimy
może uda sie pójść na dobrą kawę ,
bardzo chcę uratowac tego psa a teraz widzę że to się uda

Posted

Ja jestem z Poznania :-)
Ambra na charcim forum pisała,że jutro zadzwoni i załatwi miejsce w hoteliku w Zielonej Górze.
Myślę,że dotarłabym na miejsce w okolicy godziny 12,no może z małym poślizgiem.

Posted

Czerda to pieniążki przeznaczysz na hotelik,transport Apacz dostaje ode mnie w prezencie.
Ja z afganami żyję juz 16 lat,w tej chwili mam dwie,z czego jedna z adopcji.(jeśli masz ochotę poznać moje panny to www.abdurrahman.pl - Alma to afganka z adopcji)
Cieszę się,że mogę pomóc.

Posted

a jak dalej będzie wyglądać szukaNIE ADDOPCJII DLA aPACZA?
JA PIERWOTNIE MYŚLAŁAM ŻEBY GO STAMTĄD WYRWAC GDZIEKOLWIEK -DO DOMU Z OGRODEM ŻEBY MÓGŁ POCZUĆ CO TO ZNACZY BYĆ BEZ ŁAŃCUCHA , JESTEM PEWNA ŻE KTOŚ GO POKOCHA

Posted

potem bedziemy go oglaszac gdzie sie da i szukac domu - poznamy jego charakter bedziemy wiedziec na ile doswiadczonego wł. bedzie potrzebowac i pod tym katem mam nadzieje ze w nowym roku znajdzie swoje miejsce na ziemi,
jutro do Ciebi Czerda zadzwonie jak ustale co i jak whoteliku, napisz mi tylko ile placicie za hotel w ZG

Posted

i jak? umowione? wszystko dograne na jutro? dajcie znac co i jak!
Elisse jak bedziesz w drodze do hotelu zadzwon do nich i potwierdz ze bedziesz za godz czy ile tam!
mam nadzieje ze akcja aktualna...
powodzenia!

Posted

Akcja aktualna :-)
Mam wieści od Czerdy,że Apacz już odpchlony i odrobaczony oraz lżejszy o całą reklamówke wycietych dredów.
Ambra oczywiście,że powiadomię hotelik o której zawitamy z nowym gościem.