czerda Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 oki wyślę im link na maluchy-gdzie one teraz są? Quote
czerda Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 aż dziwne że nikt się nimi nie interesuje , są wyjatkowo piękne Quote
elisse Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 maluchy są śliczne i w takim wieku,że można je jeszcze ułożyć "pod siebie" są bardzo ze sobą zżyte więc Pani dyrektor schroniska chce je wydać tylko jako parkę,bo twierdzi,że sunia bez psa nie ma szans na adopcję gdyż jest mniej odważna i mniej atrakcujna wizualnie od brata wydaje mi się,że gdyby jednak najpierw udało się znaleźć domek dla suni to Pani dyrektor by się zgodziła na pojedyńcze adopcję doskonale sie dogaduja z inymi psami... na spacerze byl tez 4 - letni sheltie, z ktorym chcialy sie bawic i doskonale zrozumialy jego sygnal, gdy on tej zabawy juz nie chcial... Quote
mari23 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 wysłałam zdjęcia do tej fundacji.... cisza.... może szukają domku i nie mają czasu odpowiadać, potwierdzać... ;) Quote
czerda Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 czy ktokolwiek wie cokolwiek w sprawie Apacza? Quote
Ambra Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 nie my nie dostajemy zadnych info z hotelu a nikt tez niestety po niego nie dzwoni... Quote
czerda Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 ja narazie rozsyłam do okolicznych ludzi którzy mogą szukac adopcjii może ktoś mógłby pomóc w ogłoszeniach? Quote
elisse Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 do ogłoszeń potrzebne sa nowe zdjęcia,ale takie ładne potrzebna jest cała postać,z boku,aby było widać sylwetke,portret i to taki z przodu i z boku,najlepiej aby Apacz był na tych fotach radosny,można by dodać też jedną jak bawi się z innymi psami,aby było wiadomo że umie się dogadać przydałoby się tez dorzucic informację czy już umie chodzić na smyczy,czy np może zostawać sam w domu trzeba go rozreklamować!!!! jak zawoziłam Apacza do hoteliku to pytałam się o foty,pan obiecał,że foty będa systematycznie robione i wysyłane,zostawiłam swój adrs mailowy......ani jednej foty Apacza z hotelu nie dostałam :( minął miesiąc od wizyty u fryzjera,na pewno włos już mu urósł i wygląda bardziej efektownie,dlatego potrzebne są nowe foty!!! Quote
czerda Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 spróbuję poprosić o zdjęcia , ostatnio wysyłali na twojego maila , jak tak będzie daj znać Quote
czerda Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 rozmawiałam z pania z hotelu-Apacz jest wychwalany z aswoja powściągliwość , gracje , piękno uwielbia ponad wszystko być przytulany , głaskany , jest bardzo grzeczny , przyjazny, łagodnyi radosny -podoba mu się wszystko i wszyscy zdjęcia będą w weekend Quote
Agucha Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Super wieści! Chłopak ma świetny charakter pomimo swojego żywota dotychczasowego :loveu: Z niecierpliwością czekam na zdjęcia. Quote
Dorothee Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Właśnie ja też jestem bardzo ciekawa jak Apacz wygląda. A wiadomo mniej więcej jak zachowywałby się w domu ? utrzymuje czystość ? niszczy ? może zostać sam ? Podziwiam że tak dobrze i szybko się zaaklimatyzował do nowego życia, oby tak dalej dobrze ;) Quote
mari23 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Mam domek zainteresowany Apaczem... wspaniały domek!!! Bardzo proszę o aktualne zdjęcia i telefon do hotelu - pilnie ! na mój adres: [email protected] no i kciuki mocno trzymajcie !!!!! to domek z ogrodem, pod lasem... mocno trzymajcie !!!!!!! Quote
elisse Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Mocno trzymam kciuki!!!!! Apacz zasługuje na najlepszy domek!! Już wysyłam namiary na hotelik Quote
Ambra Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 ale kto sie skontaktuje z hotelem? kto bedzie nadzorowac akcja? kto napisze do pana i poprosi o zdjecia? Mari zrobisz to ? byłoby wspaniale gdzyby sie trafil taki fajny domek!! oj 3mam kciuki!:cool3: Quote
czerda Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 zdjęcia będą dzisiaj , prześlą je do amber albo do mnie , jak tylko będą wyślemy mari ja też mam kogoś kto do ogrodu chce dużego ale łągodnego psa , zaraz wyślemu im co trzeba Quote
czerda Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 zdjęcia będą dzisiaj , prześlą je do amber albo do mnie , jak tylko będą wyślemy mari ja też mam kogoś kto do ogrodu chce dużego ale łągodnego psa , zaraz wyślemu im co trzeba Quote
mari23 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='Ambra']ale kto sie skontaktuje z hotelem? kto bedzie nadzorowac akcja? kto napisze do pana i poprosi o zdjecia? Mari zrobisz to ? byłoby wspaniale gdzyby sie trafil taki fajny domek!! oj 3mam kciuki!:cool3:[/QUOTE] na razie wysyłam fotki i czekam na "TAK"... potem oczywiście zajmiemy się resztą, najważniejsze, żeby im się baaaaaaaaaaaaaaardzo spodobał... mają już starszą sunię - goldena, więc Apaczowi nie byłoby smutno i samotnie, kiedy ludzie będą w pracy... Quote
Agucha Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Halo, halo my tez czekamy na zdjęcia cudnego chłopaka ;) Quote
elisse Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 macie już nowe zdjęcia Apacza? pokażcie chłopaka!!!! Quote
czerda Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 zdjęcia zamieścimy dzisiaj w miarę czasu-jest przeuroczy Quote
czerda Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 http://poczta.onet.pl/11369003,zalacznik.html?a=v&k=0&f=0&ui=356101766&s=2 Quote
Ambra Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 o co chodzi z tym linkiem? nie otwiera sie jak tam chetni na Apacza? zastanowili sie juz? Quote
Ambra Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 o co chodzi z tym linkiem? nie otwiera sie jak tam chetni na Apacza? zastanowili sie juz? Quote
Recommended Posts