Jump to content
Dogomania

chart afgański od szczeniaka na łańcuchu!!!!wolny, kochany , ma wspaniały dom!!!

Recommended Posts

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

maluchy są śliczne i w takim wieku,że można je jeszcze ułożyć "pod siebie"
są bardzo ze sobą zżyte więc Pani dyrektor schroniska chce je wydać tylko jako parkę,bo twierdzi,że sunia bez psa nie ma szans na adopcję gdyż jest mniej odważna i mniej atrakcujna wizualnie od brata
wydaje mi się,że gdyby jednak najpierw udało się znaleźć domek dla suni to Pani dyrektor by się zgodziła na pojedyńcze adopcję
doskonale sie dogaduja z inymi psami... na spacerze byl tez 4 - letni sheltie, z ktorym chcialy sie bawic i doskonale zrozumialy jego sygnal, gdy on tej zabawy juz nie chcial...

Posted

do ogłoszeń potrzebne sa nowe zdjęcia,ale takie ładne
potrzebna jest cała postać,z boku,aby było widać sylwetke,portret i to taki z przodu i z boku,najlepiej aby Apacz był na tych fotach radosny,można by dodać też jedną jak bawi się z innymi psami,aby było wiadomo że umie się dogadać
przydałoby się tez dorzucic informację czy już umie chodzić na smyczy,czy np może zostawać sam w domu
trzeba go rozreklamować!!!!
jak zawoziłam Apacza do hoteliku to pytałam się o foty,pan obiecał,że foty będa systematycznie robione i wysyłane,zostawiłam swój adrs mailowy......ani jednej foty Apacza z hotelu nie dostałam :(
minął miesiąc od wizyty u fryzjera,na pewno włos już mu urósł i wygląda bardziej efektownie,dlatego potrzebne są nowe foty!!!

Posted

rozmawiałam z pania z hotelu-Apacz jest wychwalany z aswoja powściągliwość , gracje , piękno
uwielbia ponad wszystko być przytulany , głaskany , jest bardzo grzeczny , przyjazny, łagodnyi radosny -podoba mu się wszystko i wszyscy
zdjęcia będą w weekend

Posted

Właśnie ja też jestem bardzo ciekawa jak Apacz wygląda. A wiadomo mniej więcej jak zachowywałby się w domu ? utrzymuje czystość ? niszczy ? może zostać sam ?
Podziwiam że tak dobrze i szybko się zaaklimatyzował do nowego życia, oby tak dalej dobrze ;)

Posted

ale kto sie skontaktuje z hotelem? kto bedzie nadzorowac akcja? kto napisze do pana i poprosi o zdjecia? Mari zrobisz to ?
byłoby wspaniale gdzyby sie trafil taki fajny domek!! oj 3mam kciuki!:cool3:

Posted

zdjęcia będą dzisiaj , prześlą je do amber albo do mnie , jak tylko będą wyślemy mari
ja też mam kogoś kto do ogrodu chce dużego ale łągodnego psa , zaraz wyślemu im co trzeba

Posted

zdjęcia będą dzisiaj , prześlą je do amber albo do mnie , jak tylko będą wyślemy mari
ja też mam kogoś kto do ogrodu chce dużego ale łągodnego psa , zaraz wyślemu im co trzeba

Posted

[quote name='Ambra']ale kto sie skontaktuje z hotelem? kto bedzie nadzorowac akcja? kto napisze do pana i poprosi o zdjecia? Mari zrobisz to ?
byłoby wspaniale gdzyby sie trafil taki fajny domek!! oj 3mam kciuki!:cool3:[/QUOTE]

na razie wysyłam fotki i czekam na "TAK"...
potem oczywiście zajmiemy się resztą, najważniejsze, żeby im się baaaaaaaaaaaaaaardzo spodobał... mają już starszą sunię - goldena, więc Apaczowi nie byłoby smutno i samotnie, kiedy ludzie będą w pracy...