Jump to content
Dogomania

chart afgański od szczeniaka na łańcuchu!!!!wolny, kochany , ma wspaniały dom!!!

Recommended Posts

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

wiem , ale to nie moja rola ,
problemem są teraz ogłoszenia dla Apacza , na pewno ja ich nie zrobie , moja praca mi na taką ilość czasu nie pozwala
będę jeszcze prosic kogos , kto mógłby w tym pomóc

Posted

nie zbieraliśmy na Apacza pieniędzy na dogo
dała je sponsorka i ja
to tylko wątek informacyjny , dla Apacza ,zeby jeśli ktoś chce szukać mu domu =pomógł
tak samo wyglądał wątek np. Kazana -nikt nie dał na niego nic , dziewczyny tylko pomagały szukac domu , za co dzięki
nie wiem skąd ci przyszedł taki pomysł , że mam się tutaj z czegoś rozliczać?

Posted

... czy ktoś dowiedział się w końcu co z psem dla którego ten wątek został założony i czy doprosił się ktoś w końcu zdjęć?

Co za sens i logika jest w tym, żeby się tu wykłócać kto, za co i gdzie ma się rozliczać z wydatków...

Wątek został przeniesiony do odpowiedniego działu, po mojej prośbie do moda (ktoś wczesniej napomknął, że niejednokrotnie takie prośby były wysyłane, a pies nadal wisiał w zakładce "mające dom, ale potrzebujące pomocy..."

Nie ma tu żadnych konkretów, gdyby ktoś chciał tu wejść, poczytać i pomóc... mnie samej odechciewa się czekać na jakiekolwiek wieści... a nie mam możliwości pojechać i sama zwierzakowi porobić te zdjęcia do ogłoszeń, których bardzo potrzebuje i pociągnąć "szanownych" z hoteliku za jęzory, żeby czegoś się dowiedzieć o losach Apacza...

Posted

a ja tylko prosze o info jak na dzien dzisiejszy wyglada jego syt finansowa - do kiedy ma oplacony hotel czy s ajkaies zaległosci i do kiedy jest płatna nastepna fva. Ogłaszany jest w necie ale nie ma allegro.

Posted

Bjuta ja już dawno pisałam,że potrzebne są nowe,dobre zdjecia Apacza do ogłoszeń
cała sylwetka i sama głowa
ale dla hoteliku to widocznie straszny problem takie foty zrobić i wysłać

Posted

Oni tego po prostu nie umieją - sądząc po tych zimowych fotach. Aparat też mają chyba marny. No ale w sumie przecież nie muszą tego umieć. Ja niestety w tamtych okolicach nie kojarzę nikogo z dobrą lustrzanką... :roll:

Posted

Aparat akurat mają dobry,widziałam jak zawoziłam Apacza....lustrzanka cyfrowa
Zdjęcia dobre też potrafią robić,wystarczy na ich stronke luknąć
Nie wiem dlaczego takim problemem jest wzięcie Apacza na smycz i cykniecie mu kilka fotek w statyce i portretu....przecież to 10 minut wystaczy na to poświęcić!

Posted

a zapytanie o psa i wzmianka o fotkach...
delikatnie mówiąc entuzjazmu nie wzbudziło...

na stronie hotelu są też psy pod ich opieką - Apacza tam nie widziałam...
szkoda...

Marniko ! Dzięki za tyle ogłoszeń !!!!!

Posted

no i to mnie właśnie dziwi!!!!
bo pan prowadzący hotel jak przyjmował Apacza to sam mówił,że co jakiś czas będzie wysyłał informacje o nim i zdjęcia

Posted

teraz fundacja ma dalej płącić
też prosiłąm o zdjęcia -nie mają czasu i nie należy to do ich obowiązkó-taką usłyszałam odpowiedż
marniko -bardzo dzięki za ogłoszenia
ja wysyłam zdjęcia do organizacjii współpracującej z podobną w Niemczech , oni tam mają mało psów i bardzo chętnie adoptują

Posted

jeszcze jego wyślij - młody, cudowny charakter...
jak ktoś mógł go wyrzucić?????

http://www.dogomania.pl/threads/181083-A-nieA-ek-biaA-y-szkielet-bA-aga-o-serce?p=14227125#post14227125

zadzwonił dzisiaj mój telefon - głos w słuchawce: ja w sprawie ogłoszenia... ale o którego pieska chodzi - pytam....
....ale ja... o mieszkanie do wynajęcia w Gdyni chciałam zapytać......

...i moja nadzieja trwała tylko kilka sekund...