Jump to content
Dogomania

chart afgański od szczeniaka na łańcuchu!!!!wolny, kochany , ma wspaniały dom!!!

Recommended Posts

Posted

ja też nie wiem, co zrobić z tym linkiem ale zdjęcia wstawię po południu, jeśli nikt nie zrobi tego wcześniej.
nad adopcją Apacza zastanawia się rodzina z okolic Poznania, wysłałam im fotki - stare, średnie i najnowsze... czekam z nadzieją...
mają tam 14-letnią goldenkę, Apacz miałby towarzystwo i domek z ogrodem (nie ogrodzony jeszcze)

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Rozczarowałam się... one się kompletnie nie nadają do ogłoszeń... Na 2 zdjęciu cokolwiek widać jedynie, reszta do bani... Na prawdę nie ma nikogo kto mógłby temu psu porobić lepsze zdjęcia do ogłoszeń?

Posted

Cóż to prawda, ciężko żeby ktokolwiek się zainteresował, jak zbytnio go nie widać... Choć nie wątpię w to że na żywo jest cudny, to jednak do ogłoszeń potrzebne są jaśniejsze gdzie dobrze go widać...
Bo niestety wygląd na ludzi dużo działa nieraz...

Posted

Owszem zgadzam się jest bardzo ładny, kolory ma ładne, mordkę i oczy też ma ładne. Ja na dzień dziszejszy tez nie mogę go zabrać... już mam dwa psy, 4 ryby i za niedługo świnkę morską...
Ale mimo wszystko chcę chłopaczkowi pomóc...

Posted

jak zawoziłam Apacza do hoteliku to widziałam tam porządny aparat,a nie idioten camera.....nie rozumiem dlaczego nie można doczekać się porządnych fot!!
miała być mordka z przodu,z boku....sylwetka całego psa w statyce,a to jest jakies badziewie
te zdjęcia miały reklamować Apacza
tak trudno wziać psa na smycz,ustawić,zrobić kilka porządnych fotek?

Posted

Zdjęcia są robione telefonem i to ewidentnie widać...

Czy ktoś ma bezpośredni kontakt z tym hotelem?
Coś nie coś chyba można wymagać od osób zajmujących się psiakiem za opłatą? ...

Posted

[quote name='Ambra']zdjecia faktycznie pozostawiaja duzo do zyczenia...
czy ten chetny domek dal odpowiedz?[/QUOTE]

niestety wciąz nie odpowiedzieli... zastanawiają się, bo to dla nich poważna decyzja - tak napisali w mailu, to czekam... z biciem serca zagladam wciąż na pocztę mailową...

Posted

***** [FONT=Arial]coraz bardziej się przychylam do wzięcia psa, choć najbardziej sie obawiam naszych wyjazdów i niestety proszenia sąsiadów o pomoc. nasza sunia ma już 13 lat i powiem szczerze, nie moge się sama zdecydowac, czy odpocząć od psa(mam nadzieje, ze Pani rozumie co mam na myśli ) choć pies jest u nas od zawsze i kiedy naszej psiej babci zabraknie to zapewne bedzie rozpacz. jesli jest jeszcze ktoś chętny to proszę na mnie nie czekac. będe myślała i napewno się odezwę. pozdrawiam, *****

:-(
wklejam tu wiadomość, którą dostałam - Apacz im się podoba, zdjęcia chyba nie są najważniejsze (wysłałam też takie z długą sierścią, przed obcięciem, moje pierwsze - najładniejsze wybrałam, on się im raczej spodobał, nie o wygląd chyba chodzi...
nie jest to takie definitywne "nie"... ale i nie "tak" - nie chcę namawiać...nic na siłę...
[/FONT]

Posted

Zgadzam się, dopóki Apacz ma na razie gdzie być, to niech przemyślą bardzo rozważnie tą decyzje. Żeby nie poznał powrotu do schronu.
Oby było jak najlepiej. Trzymam kciuki

Posted

tylko ten bezpieczny pobyt Apacza kosztuje - a my nie mamy juz pieniedzy na jego utrzymanie....dom potrzebny na już!!
gdzie pies ma ogloszenia? czy wogole takie jeszcze posiada?

i czemu jego watek jest w psach - maja dom ale potrzebują pomocy????:crazyeye:

Posted

oczywiście że Apacz cały czas ma ogłoszenia -jak kończy sie termin odnawialne, ma cały czas alegro , ogłoszenia na stronie adopcyjnej vetoborniki , na adopcje , cafeanimal i na innych
zrobimy mu alegro cegiełkowe jak już nie ma środków , zaraz napiszę do koordynatora